Stare de spirit, partea a XIV-a
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ely
Scris: Friday, April 6, 2007 1:25 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Karinuta recuperare rapida puisor,lasa ca tece buba .pupici

Dya ma bucur ca bebe cresteeeeee si va uimesteeeeeeeeedance pupici

Ema ma bucur ca sunteti bine si este foarte bine ca va ingrijiti de sanatatea voastra.

Sotul este liber, iar eu inca mai fac curat.
O zi buna fetelor si spor la treaba.flowers
kali
Scris: Friday, April 6, 2007 5:21 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Tocmai ne pregatim sa plecam, asadar nu vom fi acasa de sarbatori... de aceea va zic de pe acum: Paste fericit alaturi de cei dragi, cu multa liniste sufleteasca si lumina in priviri.
Spor la treaba in continuare si o masa imbelsugata si gustoasa, va doresc.
flowers flowers flowers flowers
delfinasa
Scris: Friday, April 6, 2007 6:16 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Mai, ce liniste pe-aici...toate trebaluiti, va pregatiti pentru denie, vizita la parinti love1...Sa aveti un Paste senin, cu multa caldura in suflete si-n casa!flowers
Miri
Scris: Friday, April 6, 2007 9:28 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Mihaela, Sara va mai avea de asteptat mult si bine dupa un fratior...pana una-alta, nu putem sa-l "adoptam" pe bebele Dyei?ras
Kali, iti doresc si tie un Paste fericit si sa ne reauzim dupa, cu bine!pupici
Tuturor mamicilor, spor la ultimile pregatiri si sa aveti sarbatori asa cum v-ati dorit!angel
Cristy
Scris: Friday, April 6, 2007 11:31 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Fetelor, eu nu prea am fost acasa in ultimele zile, tot plecati in excursii, vin seara, de abia daca mai apuc si eu calculatorul 1/2 de ora pe ici pe colo. Acum astept sa se termine programul la masina de spalat, ca sa intind rufele, si cum toti din casa dorm... eu tusti la forum....

Oricum, petrecem foarte bine eu, copii, sotul si cu sora mea... ne-am plimbat in lung si in latul Israelului de m-am saturat de condus... ma doare piciorul ingrozitor... am fost la Marea Rosie in Eliat, la Marea Moarta, Jerusalem, Marea Galilee, plimbari mai scurte sau mai lungi... cu copii sau fara... ne plimbam in fiecare zi... maine zi de odihna, cred ca dorm pana la pranz ( daca nu ma trezeste gloata mea ) asat in situatia in care mai fac niste exercitii la integralele mele "preferate"uff

Urez tuturor un Paste fericit, pasca cat mai buna, si spor la ultimele pregatirii....

Intre timp o poza de la Marea Moarta si bineinteles, eu care dau din greu la pedale....sic

flowers flowers flowers flowers flowers flowers
mommy
Scris: Saturday, April 7, 2007 9:44 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
Fetelor, vad ca nu sunteti prin zona, dar trebuie sa ma descarc, ca altfel simt ca o iau razna.
Ieri am lucrat (la serviciu) pana pe la 14 si apoi am muncit toata ziua la curatenie si tot nu am terminat, dormitorul a ramas vraiste. Sotul a plecat pe seara pe la maica-sa cu niste treburi si s-a intors pe la 12 noaptea. Eu nu adormisem inca, am auzit zgomot si daca am vazut ca nu vine in dormitor, m-am dus sa vad ce face. Fuma in bucatarie si m-a intrebat de ce m-am dat jos din pat. I-am zis ca l-am auzit, dar fiindca nu eram sigura ca el este, am venit sa vad. Teama mea il viza de fapt pe Mihaita care doarme in tarc in sufragerie, sufrageria fiind camera de trecere dinspre holul de la intrare spre dormitorul nostru. Am mers apoi amandoi la culcare, iar in trecere am pus eu piedica la yala de la usa de la intrare. Eu am adormit, rupta de oboseala, iar el a mai ramas la calculator (care este la noi in dormitor). Pe la 2 si ceva noaptea aud voci si zgomote. Deschid ochii cu greu, incerc sa ma dezmeticesc si vad in pragul dormitorului meu pe sot (cu niste ochi cat cepele) si... doi politisti. Ce se intamplase? Vecinul de deasupra noastra (un baiat pe care il cunoastem din studentie si care - coincidenta- a stat cu chirie inaintea noastra chiar in apartamentul in care stam noi acum) venise sa vada daca suntem treji sa ne ceara imprumut niste ulei. A gasit usa de la intrare deschisa... a sunat... a batut... nu i-a raspuns nimeni. S-a speriat si a chemat administratorul si politia. Politistii erau si ei albi la fata. In bucatarie lumineaza neonul de la acvariu, nu a raspuns nimeni, in sufragerie au gasit singur un copil intins in tarc, copil care nu reactionase deloc la toate zgomotele... primul lucru s-au gandit la o scapare de gaze. Sotul i-a auzit abia cand au intrat in sufragerie si i-a gasit aplecati asupra tarcului. I s-au inmuiat picioarele. Mihaita (care pana acum nici 4 luni se trezea de trei ori pe noapte, la cel mai mic zgomot) dormea bustean. Nu a auzit nici soneria (care suna destul de tare), nici ciocaniturile... nimic. S-a trezit abia cand s-a aprins lumina si au inceput discutiile.
Nu stiu ce s-a intamplat. Fie usa a ramas deschisa (sau aproape deschisa) iar piedica pusa de mine a sarit - lucru pe care am incercat sa-l reconstituim azi dimineata, dar nu am reusit. Fie vecinul a surprins un hot in actiune exact in momentul in care deschisese usa, dar nu apucase sa intre - din moment ce s-ar presupune ca hotul l-a auzit pe vecin coborand scarile si a fugit fara sa ia macar geanta mea care trona pe un dulapior chiar pe holul de la intrare. Din casa nu lipseste nimic, iar politistii au spus ca usa nu pare "umblata". Nu mai stim ce sa credem, ne-am invartit in jurul usii toata dimineata incercand sa ne dumirim daca nu stiu ce zgarieturi erau acolo sau nu si incercand sa o lasam deschisa, blocata si aparent inchisa - adica imposibilul.
Sotul a plecat acum la piata si cand se intoarce se va duce sa mai discute odata cu vecinul si administratorul. Sigur vom schimba yala si probabil vom incerca sa il mutam pe Mihaita in dormitor. Oricum, suntem in stare de soc.
Roxanel
Scris: Saturday, April 7, 2007 9:53 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Stare ok. M-am apucat de facut friptura si ciorba de miel, cozonac imi aduce mama si gata cu pregatirile.

Ieri am fost la cumparaturi in alt oras si fiica-mea si-a pierdut un pantof intr-un mall.

Cauta neica pantoful prin magazine, lifturi si rafturi. Ma apucasera niste draci ce n-am vazut. Si asta numai din cauza lui barbatu-meu care nu i-a incheiat pantofii bine. Du-te la lost objects, intreaba prin magazine, etc.banghead

Am zis ca asta e. Si doar ce ii cumparasem. Dar cum femeile sunt insistente ras am zis ca o ultima incercare nu supara pe nimeni. Mai intru din nou in ultimul magazin unde fusesem si pantoful Antoniei trona la customers desks.hohot yes Cand il intreb pe barbatu-meu daca intrebase si acolo imi zise ca nu, numai s-a uitat pe sub rafturi.tunete Si eu am pierdut 1 ora cautand un pantof din cauza ca el nu a intrebat.

Anyway, totul s-a rezolvat si fiica-mea are din nou 2 pantofi.sic Ca sa nu va mai spun ca se uitau toti la fiica-mea cheala de parca cine stie ce ar fi vazut. Si copii sa uitau la fiica-mea si ziceau Mommy, daddy, look.uff Nu statea fiica-mea cu basca in cap in ruptul capului.plans

Totul e bine cand se termina cu bine. Va doresc Paste fericit si linistit si iepurasul sa vina la totii piticeii. Sa va aduca numai ganduri bune si zile senine.pupici

cute_babies_of_mine
Scris: Saturday, April 7, 2007 11:10 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Mai am doar de dat cu aspiratorul, de calcat niste camasi pentru Ovidiu, de vopsit ouale si de taiat cozonacul si pasca si GATA!!!!
Va doresc un Paste plin de liniste sufleteasca, de pace in case si, mai ales, de lumina! Un gand bun de la noi!flowers
mari_paun
Scris: Saturday, April 7, 2007 12:13 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/17/2006
Miru,
kiar va inteleg starea...m-am trezit si eu intr-o zi cu un intrus in casa...ziua amiaza mare...a intrat pe geamul de la bucatarie ( stau la parter- l-am lasat deschis)....
bine ca sunteti ok...si ca MIhaita nu e speriat...sper
va pupacim si va dorim un paste fericit
mommy
Scris: Saturday, April 7, 2007 12:41 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Mari, multumesc! Pe Mihaita chiar l-a distrat adunarea generala din miez de noapte.

Paste fericit tuturor! Liniste in suflet si pace in casa! flowers flowers flowers
Alina
Scris: Saturday, April 7, 2007 2:07 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Karinutza, un pupic de departe sa treaca repede, repede bubita.
Miru, interesant, pale pale . Bine ca nu s-a intamplat nimic.
Roxanel, ma bucur ca ai gasit pantofiorul Antoniei.

Si eu sunt pe finish cu pregatirile.

Va doresc Sarbatori cu bine, pacea si puritatea acestor zile sa va ajunga in suflete, sa va aduca bucurii si fericire.
misha
Scris: Saturday, April 7, 2007 3:03 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Paste fericit va urez si eu din tot sufletul, multe bucurii si Sfintele Sarbatori pascale sa va aduca lumina in case!pupici pupici pupici flowers flowers flowers
Kiki
Scris: Saturday, April 7, 2007 3:17 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Miru, bine ca nu s-a intamplat nimic raupale

Noi va pupam pe toate, nu stim daca mai avem timp sa intram pana maine, asa ca va dorim tuturor Sarbatori fericite si linistite, cu multa bucurie si iubire in suflet!

Cris-DL
Scris: Saturday, April 7, 2007 3:26 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Of Miru, bine ca nu s-a intamplat nimic uff

Am trecut si eu pe aici sa va uram un Paste fericit ! cu bucurie, armonie si pace in suflet .... sa devenim mai curati si mai buni.... Multi pupicei de la noi pupici pupici pupici

flowers flowers flowers flowers flowers flowers flowers

kry
Scris: Saturday, April 7, 2007 5:35 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/13/2006
PASTE FERICIT, plin de lumina si iubire. Va pup cu drag pe toate.pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.