|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Multumesc, Miri si Kiki! Nu m-am speriat deloc...ca n-am avut timp, eram super nervoasa...ma mir ca am ajuns si pana la locul cu pricina! Gata...ma duc la culcare! Noapte buna pitici si mamici! |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Buna dimineata!
M-am trezit la 6 ca sa imi beau cafelutza cu sotul meu, mi-am primit martisorul si ma pregatesc de o zi minunata (desi, dupa vremea de afara nu s-ar zice ca a venit primavara - macar calendaristic).
Va doresc o zi excelenta, plina de martisoare, ghiocei si bucurii!
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Buna dimineata Kiki !
Multumim si noi dorim la randul nostru O primavara frumoasa , calduroasa , insorita si presarata cu flori , zambete si bucurii tuturor femeilor !
Nici la noi nu e primavara afara . Bate vantul, e intunecat ! Dar in suflet .... e primavaraaa ! Stare de milioane . Ceea ce va doresc si voua, tuturor ! Un vestitor al primaverii pentru fiecare dintre voi !
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/17/2006 Mesaje: 698
| Buna dimineata!
o primavara minunata si muuuulte martisoare pline de iubire ...
cu drag Ema si mama ei
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| In padurea fermecata Langa tufa de urzici, In ciupercile - casute Locuiesc 7 pitici.
Asezati pe melci calare, Ei alearga prin padure Cautand fara-ncetare Fragi, si coacaze, si mure O primavara frumoasa si calduroasa |
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Buna ziua de Martisor!
La noi e asa frumos afara, si parca toate problemele s-au topit! Am fost in parc la plimbare, am dat martisoare si am primit floricele
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/18/2006 Mesaje: 65
| primavara sa fie in sufletulvostru |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Ei, uite ca eu sunt mai cu mot si va urez "Noapte buna de martisor!" Sa aveti o primavara minunata!
De maine ma intorc cu forte proaspete si calculator nou , ca acum... noroc cu laptopul, ca ratam minunata zi alaturi de voi! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Noapte buna si tie, Lenus!
Eu am avut o zi minunata, desi foarte incarcata!Am avut ceva emotii la servici, cu inceperea liniei de garda, dar sper sa fie totul in ordine! Am terminat de postat si "martisoarele", asa ca acum pot sa dorm inistita!Asta, daca si Sara e de acord! Va imbratisez pe toate! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Continuam aici |
|
|