Stare de spirit, partea a 15-a
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alina
Scris: Sunday, April 15, 2007 1:07 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Maria & mami wrote:
Alina, asteptam foto de la petrecerea Catincai ! si cu revolutia ta ! Pupam sarbatorita ! pupici si pe Tude pupici

Multumesc de pupici, o sa pun poze la sectiunea de copii. Chiar acum pun poze si cu frizura mea la revolutia mea.

Deziree, ma bucur ca ai revenit, imi pare rau pentru pierderea ta.

Tina, foarte ciudat comportamentul micutei, chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau, in afara de RABDARE.

Vesna, am incredere in tine, te vei descurca, multa bafta.

Dana, mult succes la oras.

Adriana, spor la treaba.

Eu ma pregatesc de inca o serie de musafiri, nasii Catincai.
TatyKS
Scris: Sunday, April 15, 2007 2:18 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Tina, va doresc nopti linistite si Bri- Bri sa doarma toata noapteapupici pupici

Vesna felicitari pentru noul job...asteptam sa ne povestesti cum a fostpupici pupici

Dya sanatate multa burrticutzapupici angel pupici

Maria si Oana va asteptam cu drag...

Va doresc la toate o duminica ushoara in continuare si o saptamana la fel
Kiki
Scris: Sunday, April 15, 2007 2:29 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Dya, pupici! Si ai grija de bebe! pupici

Dana, ma bucur ca ai terminat scoala cu bine! ras Astept vesti de pe traseu sic

Vesna, mult succes la noul loc de munca! cool

Miru, bine ca ai schimbat usa! Sper sa nu mai aveti parte de fenomene paranormale! pupici

Tina, imi pare rau ca Bri are probleme cu somnul (si implicit si voi). Sper sa se schimbe lucrurile in curand! pupici

Deziree, pupici voua si puiutului nazdravan! M-am distrat! hohot

Oana, te asteptam in Bucuresti! pupici

Alina, spor la treaba si distractie placuta cu musafirii!

O duminica placuta in continuare tuturor!
img

Vesna
Scris: Sunday, April 15, 2007 2:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2006
Alina, Taty, Kiki, multumesc pentru incurajari! Va tin la curent! pupici pupici pupici
kali
Scris: Sunday, April 15, 2007 3:02 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Alina wrote:

Oana, sper sa te fi simtit bine, desi nu am fost o gazda chiar grozava.

Noi ne-am simtit foarte bine, stai fara grija... nici nu aveai cum sa te ocupi exclusiv de noi cu atatia copii prin jur... ai vazut ce dragalita si bagata in seama a fost Alexia de catre fetitelove
Alina
Scris: Sunday, April 15, 2007 3:42 PM
Nivel

Inregistrat: 3/27/2006
Kiki wrote:
Alina, spor la treaba si distractie placuta cu musafirii!

Multumesc mult, mi-as fi dorit sa fiti si voi. cry

kali wrote:
Noi ne-am simtit foarte bine, stai fara grija... nici nu aveai cum sa te ocupi exclusiv de noi cu atatia copii prin jur... ai vazut ce dragalita si bagata in seama a fost Alexia de catre fetitelove

Nu pot decat sa ma bucur, yes yes yes
Deziree
Scris: Sunday, April 15, 2007 6:10 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/24/2006
Kiki wrote:

[b]Deziree
, pupici voua si puiutului nazdravan! M-am distrat! hohot

Mda kiki, mersi, oare o fi calcand pe urmele lui Dav, ca el e cel mai nazdravanras Dav ce spui ne dai niste lectii? vad ca suntem pe calea cea bunahohot

va pupam pe toatepupici

ps:aparatul foto nu l-am gasit asa ca azi tati a fost si a cumparat altul ca doar maine facem anisorulyes
delfinasa
Scris: Sunday, April 15, 2007 7:05 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Ahmi, un nazdravan mare te-ai facut pupici...Petrecere frumoasa maine, flacau de 1 anisor pupici, sa fii vesel si jucaus si sa papi tortulet bun-bun angel!
Dar ce te asemeni tu cu noi sic!...anul trecut si noi am pierdut aparatul foto la o plimbare, am fost aiuriti rau, am observat dupa 2 zile cand am vrut sa descarc pozele, dar o faza tare a fost de curand cand am trimis cheile de la un dulap, stickere, bucati de hartie igienica hohot intr-un pachet in Romania...am rascolit toata casa in cautarea lor si intr-o zi ma intreaba maica-mea pentru ce sunt cheile din pachetul de tocmai il trimisesem ras, va dati seama ca eu am ramas what, ca n-am vazut nimic cand am inchis si sigilat coletul alcool...asa ca mare atentie cu lucrurile la indemana copiilor ca pot ajunge la gunoi, cum a fost cazul vostru ras sau peste mari si tari, cum a fost la noi ras.

Tina, niste ceaiuri calmante n-ai incercat sa-i dai pe seara? Sau sa mearga mai mult afara dupa-amiaza sa oboseasca, sa pape mai bine seara sa fie satula sa doarma bustean? Va tin pumnii, Bri o sa doarma pana la urma toata noaptea sa fiti toti odihniti pupici.

Vesna, good luck la noul job! thumleft

Oana, vacanta placuta si-n Bucuresti! Pupici la amandoua pupicilove1

Alina, La multi ani pentru Catinca!sarbatoare Sa fie ascultatoare si sa invete bine, sa se inteleaga foarte bine cu Tudor in continuare si sa aiba numai succese in viata!birthday :801: love1

Va multumesc mult pentru gandurile bune, chiar avem nevoie de putin noroc in perioada asta...joi dimineata la prima ora sunt programati parintii mei la interviu si deja stau cu inima la gura, am emotii mai mari decat aveam pentru licenta. hail hail hail sunny
LIA
Scris: Sunday, April 15, 2007 7:28 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/6/2006
Delfinasa, tinem pumnii pentru parintii tai, sa ii ajute Dumnezeu sa obtina viza!pupici
cute_babies_of_mine
Scris: Sunday, April 15, 2007 7:56 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Stare: ma simt inexistenta, neimportanta... cantitate neglijabila. Iar alergia lui Tudor ma doboara psihic, pentru ca nu se mai opreste eruptia, si e in totalitate vina mea. Trebuia sa am mai multa grija! Se pare ca m-am relaxat prea repede cu alimentele, considerand ca am baiat mare. Ei bine, mi-am primit lectia, dar pacat ca sufera el!plans plans plans
In rest... Ovidiu isi inneaca "durerea" in tenis, iar eu, in singuratate. Mai am putin si, de senilitate, ma apuc de vb cu peretii. Poate ajung sa-mi si raspunda!alcool hainoroc
Kiki
Scris: Sunday, April 15, 2007 8:08 PM
Nivel

Alina wrote:
Multumesc mult, mi-as fi dorit sa fiti si voi. cry

Stiu, si iti multumesc inca o data pentru invitatie, dar imi stii motivele si le intelegi foarte bine. Promit ca ne revansam si o serbam pe Catinca si serbam si baietii! pupici pupici pupici

Deziree wrote:
Mda kiki, mersi, oare o fi calcand pe urmele lui Dav, ca el e cel mai nazdravanras Dav ce spui ne dai niste lectii? vad ca suntem pe calea cea buna hohot

N-ai de lucru? Vad ca face suficient si fara lectii de la Dav hohot hohot

cute_baby_of_mine wrote:
Stare: ma simt inexistenta, neimportanta... cantitate neglijabila. Iar alergia lui Tudor ma doboara psihic, pentru ca nu se mai opreste eruptia, si e in totalitate vina mea. Trebuia sa am mai multa grija! Se pare ca m-am relaxat prea repede cu alimentele, considerand ca am baiat mare. Ei bine, mi-am primit lectia, dar pacat ca sufera el!plans plans

Un pupic ca sa te simti mai bine!pupici
o sa vezi ca o sa treaca toata agitatia cu alergia lui Tudor si o sa iti revii!
Iar lui Ovidiu, "rusinica"! Thumb down
cute_babies_of_mine
Scris: Sunday, April 15, 2007 8:13 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Kiki, pupici pupici !
Miri
Scris: Sunday, April 15, 2007 8:53 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2006
Deziree, ce bine ca ati gasit macar telefonul mobil!thumright
Vesna, mult succes la noul job!Iar cu intratul pe forum, stiu cum e....sic
Miru, bine ca ati schimbat usa, speram sa fie mai sigur, acum!angel
Alina, felicitari pentru petrecere, am vazut pozele!pupici
Dana, mult succes la condus!thumright
Delfinasa, multa bafta parintilor tai, va fi bine!flowers
Lenus, un pupic si o imbratisare de la noi primesti?Sa-ti mai treaca de singuratate si de nepasare!love
Ema
Scris: Sunday, April 15, 2007 9:14 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Fetelor, cit ati mai scris!

Dya, pupici pupici ma bucur ca-i totul bine flowers sa continue asa!pupici

Vesna, bafta la serviciul nou, sigur o sa descurci! flowers flowers

Dana, felicitarisofer succes plin la soferitpupici pupici

Delfinasa, iti tin pumnii pentru parintii tai, sa fie bine pupici pupici

Cute, o sa-i treaca alergia lui Tude, un pupic pupici

Tina, sfatul meu e ca Bri sa ajunga mai obosita seara...o plimbare dupa amiaza sau la joaca la parc sa fie extenuata si sa cada frinta.
Nu sint pentru calmante, cel mult ceaiuri...si multa joaca sa se oboseasca.
flowers flowers

Alina, iti sta tare bine, am vazut pozele la revolutia mea!
pupici pupici

Noi stare super: am prenotat vacanta in iulie, in Sardegna, 3 saptamini yes yes
Ori saptamina viitoare ori cealalta plecam la San Marino si Slovenia pentru o saptamina...
Azi am fost la mare, ne-am plimbat...soare, bine, am mincat pe o terasa malul marii, splendid...
Baietii sint bine, cu scoala, sportul..prietenii..totul ok

Va doresc o saptamina frumoasa, plina de impliniri, sanatate la cei bolnaviori, o imbratisare tuturor!

flowers flowers flowers
Kiki
Scris: Sunday, April 15, 2007 9:23 PM
Nivel

Ema, ce bine de voi! Azi la mare, vacanta nu e departe!
Bravo!

img
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.