Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Vezi, Alina? Deja exersez! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
|
Super, nu te lasa. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Delfinasa, Alina, Mari...multumesc dragele mele! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Alina ma bucur ca ai o fetita asa de curajoasa si ca este mult mai bine. Misha multi pupici pentru minuta Mariei. Eu sunt OK , putin cam obosita dar sper ca o sa vina si vremuri mai bune. Va doresc noapte buna si o zi frumoasa miine. |
|
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Alina, pupici de la ni piticilor tai draguti si curajosi! Spor la pregatiri! Misha, o imbratisare de la noi si un pupic pentru Mary, sa-i treaca manutza, si unul pentru mami, careia ii multumim de cadoul de Iepurash!
La noi e mare agitatie, speram sa definitivam maine actele la banca si sa putem sa ne luam masina mult visata(mai ales de catre Manu! ) |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Miri mult succes , sper sa vii la servici cu vesti bune. PS:...vezi cum interesul poarta fesul??? |
|
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Dya, Miri
Dya, sa ai grija de tine si de bb! Miri, mult succes si sa va luati masina mult visata!
Noapte buna fetelor! |
|
| Noapte buna si somnic linistit si voua,Misha! Dya, daca totul merge conform planului, maine seara sarbatorim!!!! |
|
Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| Fetele am innebunit de tot de cand cu forumul asta ajung sa-mi petrec noptile citind si scriind pe aici . Ziua nu-mi vad capul de treba, iar cand il culc pe David, trag un pui de somn aproape de fiecare data si eu cu el...deci noaptea n-am ce face. Cred ca am luat-o razna rau de tot am plecat sa dorm e, e aproape ora 3 si eu.... Va pup pe toate si....'noapte buna' |
|
| Crista, asta e prima faza de "dependenta forumista"! Buna seara tuturor, noi tocmai am venit de la plimbare, am sarbatorit cu Dya si cu Marius ca banca ne-a acrdat creditul pentru masina... Va doresc un sfarsit de saptamana minunat! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Miri wrote:... am sarbatorit cu Dya si cu Marius ca banca ne-a acrdat creditul pentru masina...
Sa fie intr-un ceas bun!
Noi azi am fost oamenii coclaurilor... am plecat la 7 dimineata si am ajuns inapoi acasa la ora 20. Alexia doarme dusa iar pe mine ma paste o febra musculara, dar a fost atat de bineeeeeeee... daca nici nu raceste puiul meu (ca era cam mucos in seara asta) chiar ca mai prind curaj si pentru alta data. Cu alte cuvinte: ne-am facut de cap.
Voua va doresc un we. minunat, relaxant si plin de veselie!!!! |
|
| Pupici printesei, sa nu se prinda raceala de ea!Felicitari pentru o zi minunata, Oana! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Miri, felicitari pentru credit! Sa va luati masinuta dorita si sa va plimbe muult si-n siguranta pe oriunde vreti voi!
La noi cam pluteste o tensiune in aer, pe de-o parte din cauza vestii de acum cateva zile pe care incercam s-o rezolvam, pe de alta parte ai mei s-au programat la interviu pt. viza saptamana viitoare si maaaari emotii avem cu totii!!!...Sa dea Dumnezeu sa ia viza, le-am trimis acte peste acte, au adunat si ei toate actele posibile, deci sunt superblindati, acum o sa fie cum vrea Dumnezeu! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Crista, dependenta se cheama asta
Miri, felicitari pentru credit!
Oana, sper sa nu raceasca Alexia si sa repetati isprava!
Mihaela, succes parintilor tai cu viza! |
|
| Definasa, Kiki, multumesc pentru felicitari! Delfinasa, sper ca totul sa se rezolve, probleme mai vechi sau mai noi! Kiki, un pupic pentru tine si pentru Dav( poate capatam si noi unul de la voinicel!) |
|
|