Stare de spirit, partea a 15-a
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alina
Scris: Wednesday, April 11, 2007 4:24 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
cute_baby_of_mine wrote:
Catinca, mai pupam si noi o data o fetita asa de dulce!

pupici pupici pupici

Sanatate maxima, Lenus, nu uita de intelegerea noastra.
Ely
Scris: Wednesday, April 11, 2007 4:32 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Catinca multi pupici puisor sa treca repede .pupici pupici

Stare bunaaaaaaa am castigat la concursul oul de paste lansat de Protv international un cadou care consta intr-un abonament gratuit on-line timp de o luna si un pachet cu nu stiu ce .Problema este ca eu prind protvintl la TVfirstprize dar nu-i nimic.
bontocel
Scris: Wednesday, April 11, 2007 4:46 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/30/2006
cute_baby_of_mine wrote:
Catinca, mai pupam si noi o data o fetita asa de dulce!

Eu cred ca am un soi de gripa. De ieri ma doare capul de innebunesc, imi vine sa vomit, am stari de vertij. Nu stiam prea bine ce e, dar acum au inceput si durerile musculare, tipice gripei. Asa ca... am o stare tare rea.

Ia vezi tu...nu cumva a venit "barza" in loc de "iepuras"?hohot
Iarta-ma ca rad...dar nu rad de boala ta....ci de ce-mi mai da mie prin cap cand citesc de stari de "ameteli".
pupici pupici Sper sa-ti treaca cat mai repede. chitara
Eu am o stare SUPERRR! bounce bounce
Sunt SINGURA ACASA IV. hohot
Au plecat socrii mei cu Elena la tzara pana Duminica, sotul e in deplasare pana Vineri, si eu ma mir de MINE. ras
Dupa perioada sarbatorilor cand a fost o agitatie continua, vizite, gratare, plimbari, .....brusc " se facu liniste"..... si tot cu starea de BINE am ramas. sic
Sa vedem pana cand ma tine.....ca n-am mai fost plecata de langa Elena decat pentru 2 zile. ras ....dar tinand cont ca sunt o fire "nu prea mamoasa"....Imi va fi dor...dar n-am sa MOR. sic
Alina
Scris: Wednesday, April 11, 2007 4:48 PM
Nivel

Ely wrote:
Catinca multi pupici puisor sa treca repede .pupici pupici

pupici pupici pupici

Ely, ma bucur pentru concursul castigat de tine.

Bontocel, cool cool cool
delfinasa
Scris: Wednesday, April 11, 2007 4:54 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
firstprize Bravo Ely...felicitari!bravo
Cute, ceaiuri, frectii/masaje, ceva medicatie usoara si sa plece gripa repede...multa sanatate!pupici
Alina, pupici curajoasei Catinca si sa se refaca repede!pupici

Eu am asa o stare posomorata, am primit o veste proasta si nu-mi arde sa fac nimic, acum o imbracasem pe K sa mergem in parc, dar cred ca o sa ne jucam in curte putin, cu tricla, mergem la raulet sa aruncam pietricele si apoi la nani.
bontocel
Scris: Wednesday, April 11, 2007 5:04 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/30/2006
delfinasa wrote:
Eu am asa o stare posomorata, am primit o veste proasta si nu-mi arde sa fac nimic, acum o imbracasem pe K sa mergem in parc, dar cred ca o sa ne jucam in curte putin, cu tricla, mergem la raulet sa aruncam pietricele si apoi la nani.

pupici pupici Sa treaca repede!.flower flowers
cute_babies_of_mine
Scris: Wednesday, April 11, 2007 5:05 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
bontocel wrote:

Ia vezi tu...nu cumva a venit "barza" in loc de "iepuras"?hohot
Iarta-ma ca rad...dar nu rad de boala ta....ci de ce-mi mai da mie prin cap cand citesc de stari de "ameteli".
pupici pupici Sper sa-ti treaca cat mai repede. chitara

Bontocel, am scris pe la un topic ca maine daca as ramane insarcinata as fi tare bucuroasa, dar incep sa imi aduc aminte de cele 7 luni de greturi si parca imi vine sa mai astept...
Dar sigur nu e barza!!!!!(cred!sic )
Ely, felicitari!
Delfinasa, ce s-a intamplat? Imi pare rau... Putem sa te ajutam cu ceva? Nu ne speria...
Alina
Scris: Wednesday, April 11, 2007 5:11 PM
Nivel

delfinasa wrote:
Alina, pupici curajoasei Catinca si sa se refaca repede!pupici

pupici pupici pupici

Mihaela, capul sus, ce e cu tine?
georgy_adinutza
Scris: Wednesday, April 11, 2007 9:13 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/2/2006
delfinasa ..dar ce ati patit ??oare oare oare oare what what what what
Miri
Scris: Wednesday, April 11, 2007 10:10 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2006
Lenus, multa sanatate!Ai grija la Tudor, sa nu ia si el gripa!angel
Bontocel, odihna cat cuprinde si rasfatz la maxim(ia vezi, mai e ceva bun in frigider?ras )
Delfinasa, esti bine?Putem sa te ajutam cu ceva?uff

Stare super, azi am fost in parc cu Sara, am aflat ca Manu pleaca doar miercuri in Germania(si nu sambata, cum ne asteptam)si mai mult decat atat, am primit o surpriza de la cineva foarte drag sufeltului meu: o felicitare de Paste!Multumesc,Kiki!pupici pupici pupici
Va doresc o noapte linistita si o zi insorita, maine.
misha
Scris: Thursday, April 12, 2007 12:22 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Buna fetelor!

Catinca, multa sanatate iti dorim si noi! pupici
Cute, ai grija ce faci cu Tudor...poate il duci putin la mama pana te faci bine! pupici
Delfinasa draga, orice ar fi sunt sigura ca vei trece peste! Un pupic si pentru tine!pupici

Eu...eu am o starecyclops alcool cyclops Toata ziua am alergat incolo si incoace, Mariuca a cazut in pat, jucandu-se, peste manuta.Am mers la spital, i-am facut radiografie care a iesit bine, dar pentru precautie dr a hotarat sa-i puna manuta in ghips, desi pana s-au treminat controale si restul Maria isi misca manuta bine mersi, ba i-a mai dat si lui tati vreo 2 peste ochi in joaca. Oricum, cat am stat la spital a plans aproape intr-una ca vrea pa-pa si spunea gata, gata! A fost vesela toata ziua desi parca era pui beteag numai cu o manuta caci cealalta i-au pus-o in ghips cu tot cu corpuffA adormit destul de tarziu si tot mi-a scancit in somn si spunea Au-au! ca nu mai suporta ghipsul si de mila i l-am scos cu tati. Acum scrie in bratele mele, e vesela si pare sa nu o doara nimic. Oricum, o tin sub observatie si maine merg sa-i iau o fasa cu atela pentru orice eventualitate...sa-i mai tin manuta dreapta.OFFFFFF!
Oricum, maine pleaca si iepurasul meu catre cineva taaaaare drag (caci dupa ce azi mi-am pus jumatate din suflet sa-l pregatesc si sa-l fac cat mai frumusel pentru drum, la posta mi l-au respins si incercam maine cu o hainuta noua, acceptata de minunata posta romana!).

Va pup pe toate si va doresc multa sanatate! pupici flowers
delfinasa
Scris: Thursday, April 12, 2007 2:00 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Stati linistite, n-am patit nimic, suntem sanatosi, de alta natura este vestea...o vom scoate noi la capat cumva, trebuie!!!...multumesc pentru grija!pupici

Misha, pupam manuta accidentata a Mariei sa se faca bine!pupici
misha
Scris: Thursday, April 12, 2007 11:15 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
pupici Miri, Delfinasa
Sunt Bontocel....si am venit sa vad ce mai e bun in frigiderul Mishei, ca la mine am epuizat stocul...hohot hohot
Stare SUPER BUNA, m-am trezit la ora 10.10 bounce ...nu-mi venea sa cred cand m-am uitat la ceas.what
Ne-am vazut putin si cu Monique ..si am luat micul dejun impreuna (toate trei forumistele sic).
O zi insorita la toate.sunny pupici
mari_paun
Scris: Thursday, April 12, 2007 11:24 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/17/2006
aaaa... ce frumos forumistele care iau mic dejun...
sa va fie de bine...

mai ce ma oftic pt ca sunt departe de voi!!
asta e...

eu tre sa plec pe teren...opana acvum am avut full la usa...
dar am rezolvat ...

stare: am kef de cumparaturi, desi am de platit o gramada de datorii...macar ca ma uiit prin magazine...tot tre sa merg pe la agentii economici

va pupacesc
Misha pupa de la noi manuta beteaga a Mariei...
Alina
Scris: Thursday, April 12, 2007 1:18 PM
Nivel

Misha, pupici pupici pupici . Mariei, multi, multi pupici de la noi.

Am terminat injectiile, yes yes yes yes , am fost la control, mai trebuie sa faca doar polidin, ceva mai mult timp si Tudor e foarte bine, asa ca ne pregatim sa primi oaspetii.
A primit si diploma pentru curajul aratat si e tare mandra. firstprize firstprize firstprize
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.