Stare de spirit, partea a 15-a
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Miri
Scris: Thursday, May 17, 2007 1:49 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Leut, ma bucur ca ai o z minunata!thumright
Cris-DL
Scris: Thursday, May 17, 2007 2:10 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
MNiko, multa sanatate mami pupici

Dya, lasa nervii si stresul pentru altii bataus

Leuta draga, sa stapiniti sanatosi si fara evenimente masinica sofer

TatyKS
Scris: Thursday, May 17, 2007 2:47 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Letz-o sa stapaniti sanatosi masinaaaalcool dance hainoroc si sa o uzi ca asha e bine...sau ai facut-o deja?oare ras
TatyKS
Scris: Thursday, May 17, 2007 2:50 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Georgyyyyyyes yes felicitariiii...eu am avut incredere in intuitia ta ai vazut?sic Mai sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina ushoarapupici pupici pupici pupici
Sa ne zici ce a zis Dr
pupici
mari_paun
Scris: Thursday, May 17, 2007 3:03 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/17/2006
o zi buna tuturor...
kiar daca am inceput ziua cu nervi...m-am calmat repede...azi e sarbatoare si nu vreau sa fiu suparata...
lucrurile se vor aseza cum trebuie...

leut...sa stapanesti sanatoasa masina, cand aveti drum la mare ...poate va opriti prin Sloboziabounce

dya numai bine iti doresc...fii calma

Mniko...multa sanatate

pupacim fetele
flowers flowers flowers
leut
Scris: Thursday, May 17, 2007 3:15 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Miri, Cristina, Taty- ai grija cum imi scrii numelesic , Mari...multam'!!!pupici pupici pupici pupici

Mari...cineva spunea odata ca puterea de a te calma sta in tine...trebuie doar s-o dezlantui...ras
fdianamaria
Scris: Thursday, May 17, 2007 8:55 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
Salut fetelor,
azi m-am cerut de la lucru la 5, ca n-am mai rezistat. M-am simtit rau si in plus nu apuc sa mai fac nimic. Maine vin niste prieteni din Oradea la noi.
Eu am incercat sa-mi cumpar ceva rochie de ocazie azi si dupa ce am batut orasul....nimic !!!! Ba prea mari, ba prea mici, ba culori naspa, ba super-scumpe. Asa ca habar n-am ce voi face in weekendul 2-3 iunie, ca am 2 nunti, una sambata, una duminica si n-am nimic de luat pe mine. Poate saptamana viitoare...imi mai incerc norocul.
Cand m-am intors, pe scarile de la intrarea in bloc plin de sange proaspat. Batranul de la parter cica a alunecat pe scari si si-a spart capul. A urmat o cursa ca nebunii sa aflam la ce spital a fost dus de salvare si sa anuntam ceva rude departate de-ale lui. E asa un om dragut, iar noi, ca presedinte de bloc, l-am ajutat mereu cu ce-am putut. Mi s-a facut rau si mi-a cazut si mai rau moralul cand am vazut atata sange.
Apoi l-am luat pe Glad de la mama si am mers putin in parc. Am crezut ca ma pot relaxa putin, dar puiul se urca cat mai sus pe tobogan si pe toate garduletele si vrea sa sara de sus de tot in nisip (ca vazuse el pe cineva de vreo 5 ani c-a facut) Numai emotii am avut. Simteam ca voi ceda nervos. Cand sa ne intoarcem din parc, la un stop, pe cand stateam in masina linistiti, o gagica ce vorbea la telefon da sa intre cu viteza in mine. Stateam in spate, cu Glad in brate. Am inghetat si noroc ca sotul a claxonat, sa ne vada ca existam. Ea vroia sa iasa din parcare, fara ca macar sa se uite putin. Nu mi-era de masina, dar in ultima vreme numai tampenii visez....ba ca mor eu, ba ca moare Glad....
Sunt moarta de oboseala si dezamagire. Voi avea un sfarsit de saptamana super-plin, asa ca imi vine sa fug in lume. Nu mai rezist !!!!!!
Numai bucuriile voastre ma mai ajuta....
Leuto, felicitari, draga mea si sofat fara griji iti doresc!!!
Georgy, nici nu stii cat ma bucur ca esti graviduta. O sarcina usoara si plina de bucurii si odihna sa ai !!!!
MNiko, sa ai grija de tine si de cei din jur. Sanatatea e mai buna ca orice.
Dya, cum se vede burtica? Sau inca nu?
leut
Scris: Thursday, May 17, 2007 9:03 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Diana...trebuie sa se termine odata toate relele...numai putina rabdare daca mai ai...aveti grija de voi! La multi ani pentru mamica ta, sa fie sanatoasa si sa fiti alaturi de ea!pupici pupici pupici
sousourel
Scris: Thursday, May 17, 2007 9:06 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Miri, ma bucur pt vestile bune, foarte mult pupici

Georgy, felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sarcina usoara si un bb sanatos iti doresc si eu boy

Leutza, sa o folosesti cu placere si fara..incidente ras

Mniko, sanatate multa pupici

Diana, curaj! Pana la urma va iesi si soarele pupici
taki
Scris: Thursday, May 17, 2007 9:51 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.