Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Leut, ma bucur ca ai o z minunata! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| MNiko, multa sanatate mami
Dya, lasa nervii si stresul pentru altii
Leuta draga, sa stapiniti sanatosi si fara evenimente masinica
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Letz-o sa stapaniti sanatosi masinaaa si sa o uzi ca asha e bine...sau ai facut-o deja? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Georgyyyyy felicitariiii...eu am avut incredere in intuitia ta ai vazut? Mai sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina ushoara  Sa ne zici ce a zis Dr |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/17/2006 Mesaje: 698
| o zi buna tuturor... kiar daca am inceput ziua cu nervi...m-am calmat repede...azi e sarbatoare si nu vreau sa fiu suparata... lucrurile se vor aseza cum trebuie...
leut...sa stapanesti sanatoasa masina, cand aveti drum la mare ...poate va opriti prin Slobozia
dya numai bine iti doresc...fii calma
Mniko...multa sanatate
pupacim fetele
|
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Miri, Cristina, Taty- ai grija cum imi scrii numele , Mari...multam'!!!
Mari...cineva spunea odata ca puterea de a te calma sta in tine...trebuie doar s-o dezlantui... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Salut fetelor, azi m-am cerut de la lucru la 5, ca n-am mai rezistat. M-am simtit rau si in plus nu apuc sa mai fac nimic. Maine vin niste prieteni din Oradea la noi. Eu am incercat sa-mi cumpar ceva rochie de ocazie azi si dupa ce am batut orasul....nimic !!!! Ba prea mari, ba prea mici, ba culori naspa, ba super-scumpe. Asa ca habar n-am ce voi face in weekendul 2-3 iunie, ca am 2 nunti, una sambata, una duminica si n-am nimic de luat pe mine. Poate saptamana viitoare...imi mai incerc norocul. Cand m-am intors, pe scarile de la intrarea in bloc plin de sange proaspat. Batranul de la parter cica a alunecat pe scari si si-a spart capul. A urmat o cursa ca nebunii sa aflam la ce spital a fost dus de salvare si sa anuntam ceva rude departate de-ale lui. E asa un om dragut, iar noi, ca presedinte de bloc, l-am ajutat mereu cu ce-am putut. Mi s-a facut rau si mi-a cazut si mai rau moralul cand am vazut atata sange. Apoi l-am luat pe Glad de la mama si am mers putin in parc. Am crezut ca ma pot relaxa putin, dar puiul se urca cat mai sus pe tobogan si pe toate garduletele si vrea sa sara de sus de tot in nisip (ca vazuse el pe cineva de vreo 5 ani c-a facut) Numai emotii am avut. Simteam ca voi ceda nervos. Cand sa ne intoarcem din parc, la un stop, pe cand stateam in masina linistiti, o gagica ce vorbea la telefon da sa intre cu viteza in mine. Stateam in spate, cu Glad in brate. Am inghetat si noroc ca sotul a claxonat, sa ne vada ca existam. Ea vroia sa iasa din parcare, fara ca macar sa se uite putin. Nu mi-era de masina, dar in ultima vreme numai tampenii visez....ba ca mor eu, ba ca moare Glad.... Sunt moarta de oboseala si dezamagire. Voi avea un sfarsit de saptamana super-plin, asa ca imi vine sa fug in lume. Nu mai rezist !!!!!! Numai bucuriile voastre ma mai ajuta.... Leuto, felicitari, draga mea si sofat fara griji iti doresc!!! Georgy, nici nu stii cat ma bucur ca esti graviduta. O sarcina usoara si plina de bucurii si odihna sa ai !!!! MNiko, sa ai grija de tine si de cei din jur. Sanatatea e mai buna ca orice. Dya, cum se vede burtica? Sau inca nu? |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Diana...trebuie sa se termine odata toate relele...numai putina rabdare daca mai ai...aveti grija de voi! La multi ani pentru mamica ta, sa fie sanatoasa si sa fiti alaturi de ea! |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Miri, ma bucur pt vestile bune, foarte mult
Georgy, felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sarcina usoara si un bb sanatos iti doresc si eu
Leutza, sa o folosesti cu placere si fara..incidente
Mniko, sanatate multa
Diana, curaj! Pana la urma va iesi si soarele |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Continuam AICI |
|
|