Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Felicitari Georgy! Sarcina usoara!
Diana, te admir pentru taria pe care o ai de a trece prin atatea probleme! Capul sus si rugaciune multa si ai sa vezi ca va rasari soarele si pe strada ta! Important e sa fiti sanatosi! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/17/2006 Mesaje: 698
| Diana, pupici de la noi
Georgy...felicitari uneori imi doresc si eu un bebe ...un fratior pt Ema
va pupacesc pe toate...
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Georgy !!!!
FELICITARI SI SARCINA USOARA !!!!
SI SA FIE
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 13
| FELICITARI GEORGYYYYYYYYYYYYY ! AS FIE INTR-UN CEAS BUN, SA AI O SARCINA USOARA SI LIPSITA DE PROBLEME !!!!
|
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| Fetelor va multumesc multtt de tot !! |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Georgy, felicitari pentru bb! Sarcina usoara! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Georgy, ma bucur foarte mult pentru tine! Iti doresc o sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos (si cu putzulica daca se poate )

Diana, multa putere sa treci peste toate problemele!
 |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| miru . kiki , si va multumesc muuuult !! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Diana, cu asa mandrete de copil cum sa te gandesti la....... ? Hm ! Ia sa intri tu mai des aici printre noi si sa ne tii la curent zi de zi cu viata voastra !!!Sa vezi impact pozitiv si chef de viata ! Pupici de la maria pentru Glad !
Georgy , frumoasa veste ! Bebe sanatos si la termen iti dorim ! Sarcina usoara ! Si sa fiti impliniti !!!!!
Noi , stare de kko. Afara sunt 11 grade si ploua de rupeeee ! Am scos toate jucariile in living sa isi umple timpul Maria ca e exclus : Afaa , a copiii ! Utza Utza ! Sper ca voi sa aveti o zi senina si reusita ! |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Miri, ma bucur ca nu s-a confirmat diagnostiul cumnatei tale.  Angelica, felicitari pentru masina, un pupic de la Tudor pe cucuiul Alexandrei , Georgiana, ma bucur din tot sufletul pentru tine. Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara. Lenus, am o surpriza pentru tine. |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Multumesc, Alina! In cca 15 minute intru in posesia ei. Azi dimineata, la 8 si jumate aveam permisul in manaaaaaaaaaaaa! Fug! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| leut wrote:Multumesc, Alina!  In cca 15 minute intru in posesia ei. Azi dimineata, la 8 si jumate aveam permisul in manaaaaaaaaaaaa! Fug!
Sa stapaniti sanatosi noua masinuta! Siii...ai grija de permis! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Georgy, felicitari!!!!!!!Sa fie intr0un ceas bun, iti doresc o sarcina usoara si numai bine! Leut, ai grija la condus! Oana, trimit cateva raze de soare de la noi?Cu gradele aferente? Alina, multumesc pentru urarile de bine!
La noi e cald, soare, am dat o fuga cu Sara pana la servici, sa mai rezolv cate ceva....la ultimul etaj al spitalului, unde se afla sectia noastra , este un cosmar!40 de grade la umbra! Abia am asteptat sa ma intorc acasa, la racoare! Va doresc o zi minunata!
|
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Felicitaaaari, Georgy! Sarcina usoara si sa v-arate putzulica bebicul ! Leut, felicitari si pentru masina si pentru permis! Mare grija la condus !  Oana, sa-ti dau putin soare de la noi, ca pe noi ieri ne-a terminat caldura, la 7 era mai acceptabil afara...noroc cu AC, ca ne perpeleam in casa . Miri, multa sanatate cumnatei!
Noi azi avem in plan shopping, avem 2 petreceri luna asta, care deschid sezonul petrecerilor...toata vara, in fiecare luna avem 2-3 petreceri, asa ca... spor la cumparaturi sa avem si chef de distractie! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 13
| Georgy felicitari si sarcina usoara.Sa fie asa cum va doriti. Leut ai grija de permis sa nu ti-l mai ia nimeni . Sa stapaniti masina bucurosi. Oana, lasa mami ca vine si soarele si iesiti afara. Pupici de la noi sa vatreaca supararea. Sara cum e la mami la serviciu?(in afara de caldura ) Mihaela spor la cumparaturi si distractie multa la petreceri
Eu...stare cam proasta. Am fost la medic si n-am primit vesti prea bune. Saptamana viitoare fac fizioterapie in fiecare zi. |
|
|