Stare de spirit, partea a 15-a
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Miri
Scris: Monday, April 9, 2007 10:38 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
La mine va fi o zi incarcata la servici, dupa cele trei zile libere de Paste!
Asa ca ne "auzim"maine seara!pupici
TatyKS
Scris: Monday, April 9, 2007 10:42 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Adevarat a Inviat!

Bine v-am regasit fetelor!
Si noi suntem bine, sanatosi.... Joi seara am trecut pe sub masa, vineri dimineata am impartasit fata iar eu nu am putut pentru ca nu aveam cum sa ma spovedesc singura cu fata, apoi seara am fost la cumparaturi de cadouri, iar in ziua de Pasti... am fost la parinti si fini iar astazi am jucat baschet vreo 2-3 ore cu niste prieteni...asta asha ca sa dam jos ce am mancatsic
Pupici multi si o saptamana ushoara si frumoasa
bontocel
Scris: Monday, April 9, 2007 10:48 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/30/2006
taty wrote:
Adevarat a Inviat!

Bine v-am regasit fetelor!
Si noi suntem bine, sanatosi.... Joi seara am trecut pe sub masa, vineri dimineata am impartasit fata iar eu nu am putut pentru ca nu aveam cum sa ma spovedesc singura cu fata, apoi seara am fost la cumparaturi de cadouri, iar in ziua de Pasti... am fost la parinti si fini iar astazi am jucat baschet vreo 2-3 ore cu niste prieteni...asta asha ca sa dam jos ce am mancatsic
Pupici multi si o saptamana ushoara si frumoasa

Bine te-am regasit. pupici pupici pupici
Vrem detalii cu poze de la toata lumea. bounce bounce Noi o asteptam pe Monique sa posteze cateva poze din seara asta...ca s-a reantregit "familia celor 3 pitici-Bontocel, Misha si Monique...la misha acasa.confeti
crista
Scris: Tuesday, April 10, 2007 12:26 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/27/2007
Adevarat a Inviat!
Imi pare bine sa aud ca ati petrecut asa bine de Pasti, defapt este o sarbatoare sfanta si trebuie sa facem in asa fel sa ne simtim bine si sa fim uniti. angel
La fel de bine ne-am simtit si noi, mai ales ca a fost primul Paste si iepuras a lui David bounce ne-am simtit minunat, ....mai putin ca, a fost primul an in care nu am ajuns la Inviere cry pentru ca David a fost cu febra 3 zile. Dar a trecut si speram ca anul viitor sa putem merge cu totii sa luam lumina.
O noapte linistita va doresc si eu si o saptamana cat mai lejera pupici flowers pupici pupici
cute_babies_of_mine
Scris: Tuesday, April 10, 2007 8:08 AM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Hristos a inviat!
Si eu am fost mai mult plecata de sarbatori: la parinti, la nasi, la unchi si matusi. Iar de azi, ma cumintesc!
Sa aveti o saptamana frumoasa!
mari_paun
Scris: Tuesday, April 10, 2007 8:15 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/17/2006
ADEVARAT A INVIAT!

pastele a fost destul de plin: musafiri, vizite la prieteni, gratare ...
am fost la cimitir la parintii mei...am stat in curte la tara cu familia fratelui meu si copiii... au fost zile caldute si copiii s-au jucat si s-au murdarit cumplit...pe Ema direct in baie am bagat-o cand am ajuns rasacasa...
important este ca ne-am simtit bine, am fost si la biserica de am luat lumina...
acum o voi lua de la capt cu curatenia, munca...

stare: ca dupa sarbatori...

va pupacimflowers
georgy_adinutza
Scris: Tuesday, April 10, 2007 8:36 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Hristos a Inviat !!!angel angel angel angel angel angel

pupici pupici pupici multi la toata lumea !!! pupici pupici

Noi am petrecut SUPER !! Adina a fost ff incantata de toate pasarile din curte , a calarit calul , a alergat gainile , a luat gaini de la Olt si le-a adus aici la Naipu la bunici sa aibe si ei gaini .....a scos o gramada de "perle " .......iar aseara cand ne-am intors acasa , era o aglomeratie , de-am mers vreo 30 km bara la bara , inaintare doar cate un metru nervi nervi nervi .........dar , am filmat tot .....inclusiv pe cei care isi faceau nevoile fara nici o jena pe marginea drumului ras ras ras ....iar apoi alergau dupa masini hohot hohot hohot
Maria & Mario
Scris: Tuesday, April 10, 2007 8:56 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Sa va fie de bine tuturor Sarbatorile de Paste. pupici pupici pupici

Noi am fost la munte de vineri . A fost superb. Familia toata acasa, vreme frumoasa, Maria a alergat cat au tinut-o puterile pe toate dealurile , acum e mucoasa, dar trece, Mancare buuuna , am avut musafiri zilnik , casa plina...... Frumos. Acasa !!!!
Sa aveti spor si o saptamana frumoasa in continuare !!!pupici pupici pupici
leut
Scris: Tuesday, April 10, 2007 9:02 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Hristos a inviat!
Pai...vineri am trecut cu Alex pe sub aer...m-am dus ca neica nimeni fara lumanari si am primit de la o femeie din Biserica...sambata dimineata m-am trezit cu noaptea-n cap si m-am spovedit apoi fuga acasa sa-mi iau copiii, pe Iuli si pe Alex, ne-am impartasit, eu si fata, iar Iuli a ramas la impartasit in schimbul trei, dupa cum a spus Parinteleras , asa ca toti "curati" sufleteste am intampinat Pastele...
Duminica am fost la socri apoi dupa amiaza la padure cu prietenii...
Mai vreau sa tina Pastele inca o saptamanaaaaaaaaaaa!
Vad ca si la voi a fost bine...asa si trebuie!yes
Va pup!
Alina
Scris: Tuesday, April 10, 2007 12:07 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Miri wrote:
Alina, ma bucur ca sunteti bine!pupici Catinca a scapat de injectii?scratch

Inca nu a scapat, azi dimineata asa credeam, dar medicul pediatru mi-a recomandat inca 4 injectii, asa ca banghead banghead banghead .
Ma bucur ca ati petrecut de minune, fetelor.
In rest bine.
O zi minunata.
Ema
Scris: Tuesday, April 10, 2007 12:41 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Si noi am petrecut bine de Pasti!

Ne-am plimbat mult, am petrecut cu prietenii, am fost in vizita la neamuri, dumineca la socrii, mincare buna, timp cald si frumos...
dance dance

O zi frumoasa tuturor!
Ely
Scris: Tuesday, April 10, 2007 1:26 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Si noi am petrecut in familie acasa ,pe seara am fost invitati la niste cunostinte am ciocnit un ou si am papat.thumright .
Vesna
Scris: Tuesday, April 10, 2007 1:46 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2006
Hristos a inviat!

Vineri dupa amiaza am trecut pe sub mormant, apoi am stat la Prohod pana pe la 21,30, cand a capitulat Razvan. Sambata si duminica i-am modificat un pic programul de somn si papa lui Raz, pentru ca am vrut sa-l duc si pe el la Inviere, noaptea. A rezistat "eroic" pana la 12,30! chitara Duminica si luni am fost prin vizite unde am mancat muuuuult alcool, iar Raz mi-a dormit noptile astea neintors, de nici nu stiam ca e in casa. ras

Ne-am bucurat si azi de vremea buna de afara, am mai facut niste cumparaturi si dupa-masa iesim iar la nisip, cu copiii. yes Ce bine ca s-a facut cald afara!!! dance
Cristy
Scris: Tuesday, April 10, 2007 3:14 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Adevarat ca a Inviat !!

Eu m-am intors la serviciu dupa 2 saptamani de concediul....si sunt cam zapacita.... ma mai si incearca un guturai si capul imi plesneste....

Sora inca mai este la noi, se intoarce in Rom joi seara... si nici nu-mi vine sa cred ca au trecut aproape 3 saptamani....
Probabil ca saptamana viitoare vor veni si ceva poze prin locurile minunate prin care am petrecut.....

Insanatosire grabnica Catinca... ( am o groaza de injectii... dar cred ca tu le treci eroiic....firstprize )

flowers flowers flowers flowers
Alyna
Scris: Tuesday, April 10, 2007 3:30 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Fetelor, mie nu prea mi-a tihnit Pastele din cauza ca Matei e bolnavior cry in plus, pisicuta mea, care era gestanta, a fatat 3 puiuti mortiplans cand credeam ca totul e pierdut, ne-am dat seama ca mai era un puiut in uter.Am mers cu pisi la dr si acolo ne-au zis ca sigur e mort si pisicul ala....Dar de Paste s-a intamplat o minune

Alyna attached the following image(s):
6.jpg7.jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.