Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Continuam aici.
In noaptea de inviere clopotele bat, iar eu iti spun cu drag Hristos a Inviat! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Paste minunat si plin de lumina si dragoste tuturor !!!
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/13/2006 Mesaje: 422
| papusa attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 3/30/2006 Mesaje: 381
| Hristos a inviat din morti Cu moartea pe moarte calcand Si celor din morminte Viata daruindu-le! Lumina Invierii sa va aduca liniste sufleteasca, sa va intareasca CREDINTA, NADEJDEA si DRAGOSTEA.
bontocel attached the following image(s):
![hristos[1].jpg](/i.ashx?a=9794)
|
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Adevarat A Inviat!
|
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Adevarat a inviat. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Hristos a inviat!
Ce faceti, mamici de pitici?Cum ati petrecut de Paste? Sunteti bine, sanatoase, voi si piticii? La noi e cald, e soare, ieri am fost in vizita la nasi, in rest, aproape bine(adica mai avem doar un pic si Manu pleaca de acasa, pentru 2 luni si jumatate! ) Va imbratisam si va dorim zi minunata! |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Adevarat a inviat!
Noi suntem la Cluj, dar am reusit sa intru putin sa arunc un ochi aici si sa va urez Sarbatori fericite, pline de intelegere, lumina, pace sufleteasca si multe, multe bucurii |
|

| Sousourel, ma bucur mult ca te-am "auzit"! |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Hristos a Inviat!!!
Noi suntem bine. Miri, vor trece repede aceste doua luni, dar parca imi spuneai altceva la telefon, ca nu ar pleca pentru atat timp. O zi minunata tuturor. |
|

| Alina, ma bucur ca sunteti bine! Catinca a scapat de injectii? Mami, poate nu m-am exprimat eu bine la telefon, cred ca ti-am spus ca Manu pleaca pentru 11 saptamani...care fac 2 luni si jumatate! Va doresc tuturor o noapte linistita si o saptamana mai frumoasa si mai relaxata decat cea care a trecut! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Hristos a Inviat!!! Sper ca ati petrecut asa cum se cuvine sfintele sarbatori pascale. Noi suntem bine , abia ce ne-am "repatriat" si noi pentru ca am fost plecati la parinti mei . Va doresc totate cele bune si multumesc celor care s-au gindit la mine si la bebe care , apropo , este bine si nu o necajeste deocamdata pe mamica lui.
 |
|

| Noi am petrecut SUPER.  As putea spune , fara modestie, ca sunt cele mai fericite sarbatori de Paste. Am petrecut si cu parintii, si cu nasii, si cu prietenii, am vorbit la telefon cu Mama si fratele meu si cu "viitoarea cumnata" (sper din tot sufletul-sa se aseze la casa lui), am fost la Biserica, am Impartasit-o pe Elena, si inca mai avem o zi din sfintele Pasti de plecat la bunica mea care are 94 de ani...si spre rusinea mea nu am mai vazut-o de 2 ani Sa petreceti in continuare si sa va bucurati si de ziua de maine. |
|

| Distractie placuta in continuare, Bontocel!Sa ai o zi la fel de minunata ca cele care au trecut.... |
|

| Sa fie la toata lumea. |
|
|