Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/10/2008 Mesaje: 280
|
Of, ce aiurea!!!! Sper sa nu reuseasca cineva sa-ti ia bani de pe card.... |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Cel mai enervant e cand ramai fara acte. De cele mai multe ori actele te costa mai mult decat aveai in portofel. Nu mai pun la socoteala si "umblatura". Rody si poate iti pune cineva actele in cutia postala. |
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Rody,daca mergi saptamana viitoare,poate reusesti sa-ti faci actele pana in decembrie,totusi,3 luni inseamna ceva timp,nu? iti doresc multa bafta la prefectura... |

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11815
| Vai,Rody ce nasol,dar mai stii poate cineva va gasi portofelul si-l vei primii inapoi,trebuie sa crezi ca mai sunt si oameni cinstiti in zilele noastre.Doamne ajuta!Mie imi este tot timpul frica de asa ceva ,cum sunt eu cu capul in nori si-mi las portofelul peste tot!
Despre mine ce sa va spun,noi suntem bine, Oshri este un moftoros si nu vrea sa doarma in leaganul lui,acum este prima noapte cind incerc sa-l invat sa adoarma singur,acuma a adormit dupa ce de 20 de ori l-am luat in brate ,linistit si pus inapoi in patut. Este groaznic de inervant dar trebuie rabdare si sper sa reusesc ca pina auma imi dormea jumate de noapte pe burta mea. Eden este un ingeras la noi in casa ,cuminte ,ascultatoare si cum v-am mai spus de mare ajutor.,scumpica lui mami!
Aaaaa,apropo am vazut ca este astazi floriile asa ca va spun La multi ani tuturor sarbatoritelor!Vedeti si voi ca nu v-am uitat dar intru si eu cind am timp!
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Continuarea |