Stare de spirit 33
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Sfefania_Johansson
Scris: Friday, August 29, 2008 11:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/24/2007
esti simpatica, Bulibulipupici da, dar nu m-am dat jos..s-a rupt cu minehohot
bulibuli
Scris: Friday, August 29, 2008 11:48 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Sfefania_Johansson wrote:
esti simpatica, Bulibulipupici da, dar nu m-am dat jos..s-a rupt cu minehohot

hohot hohot
Anelise
Scris: Saturday, August 30, 2008 6:20 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
katy_lumika wrote:

Liz, any news???computerlove

Katy, am scris si la clubul aspirantelor. Am fost la eco, dar saculetul deocamdata nu se vede, se vede doar locul exact unde se formeaza. Mai merg o data peste o saptamana si abia atunci sper sa ma relaxez si eu. Te pupacesc! pupici pupici pupici computerlove

Tuturor va doresc un week-end cat mai placut si odihnitor!!!
raly
Scris: Saturday, August 30, 2008 6:39 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Fetelor,buna-dimineata!Sa aveti un weekend placut!computerlove computerlove
Roxanel
Scris: Saturday, August 30, 2008 6:51 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Fetelor sunt treaza de la 4, m-am culcat la 9 ca o bleaga si nu am mai avut somn. Am spalat vase, am facut cafeluta i acum va citesc. Un week-end placut va dorim.pupici
Kiki
Scris: Saturday, August 30, 2008 7:38 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Fetelor, va salut si eu...de la serviciu... Dar nu mai e mult pana la 2, cand plec acasa.
Aseara am lenevit frumos, in fatza pc-ului, la serialul meu preferat Grey's anatomy si bineinteles ca am adormit....M-am trezit azi-dimineata la 7. Noroc ca nu am intarziat la serviciu... In fine, week end placut va doresc! flower flower
Alina
Scris: Saturday, August 30, 2008 8:12 AM
Nivel

Inregistrat: 3/27/2006
Sa aveti o zi excelenta!!!
cute_babies_of_mine
Scris: Saturday, August 30, 2008 8:58 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Liz, iti doresc ca saptamana viitoare sa se vada un punct micut negru la ecograf, fixat exact acolo unde trebuie!pupici pupici pupici
Eu sunt amarata ca trebuie sa eliberez pana luni doua balcoane, sa-mi imapchetez casa si sa astept zugravi, constructori, geamgii, etc! Ovidiu a venit tacticos joi seara si mi-a zis ca de luni incepem refacerea balcoanelor: daramat, construit, pus termopane, etc. Si, pe langa asta, mai reparam pe ici pe colo, adica intoarcem toata casa cu dosu'n sus!banghead banghead banghead banghead
Lilly of the valley
Scris: Saturday, August 30, 2008 6:13 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Bine v-am regasit dragelor!coeur
Mult ati mai scrislove
Noi nu am facut nimic interesant, servici si casa. Seara ajung atat de tarziu acasa ca pic lata de oboseala. Am facut si ceva bunatati pt. iarna: suc de rosii, gem de prune si compot de prune.
We trecut am fost si la o nunta, frumoasa nuntacoeur , frumosi miriicoeur
Eu m-am pricopsit si cu biciclete, adica ochii mei chiar nu mai vad nimic de la distanta fara ajutor, asa ca acum e musai sa port ochelarii, poate daca ii purtam de mai devreme nu ajungeam la -2,75 la stangul si -3,50 la dreptul. De fapt ochii erau sursa principala a durerilor mele infernale de cap.
Ii multumesc din suflet lui Katy pt telefon.computerlove computerlove computerlove Imi cer scuze, stii tusorry La multi ani, micului ingeras! Sunt cu gandul alaturi de tinehearts pupici pupici pupici pupici
Liz, ce veste minunata!majoreta majoreta majoreta yes
Lenus casa va arata superb dupa renovare pupici pupici pupici
Va pup pe toate in parte si va doresc we cat mai placut:023:
AlexandraL
Scris: Saturday, August 30, 2008 9:58 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Buna fetelor, noi in seara asta ne-am intors din tara...am fost la Olanesti, Buzau si in Vrancea...maine bagaje...poimanie ne intoarcem in Londra...oooff...ce repede trece timpul...nici macar nu am apucat sa vad pe vreuna dintre voi...poate de Craciunangel

Va pup si va doresc un week-end linistit computerlove
shirel
Scris: Saturday, August 30, 2008 10:08 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Si noi suntem bine,in afara de Yohanan care este racit,copilasii imi dorm linistiti iar eu fericita cum ma stiti!computerlove computerlove computerlove computerlove

Alina
Scris: Sunday, August 31, 2008 11:08 AM
Nivel

Inregistrat: 3/27/2006
shirel wrote:
Si noi suntem bine,in afara de Yohanan care este racit,copilasii imi dorm linistiti iar eu fericita cum ma stiti!computerlove computerlove computerlove computerlove

Sanatate lui Yohanan, iar tie si micutilor multi pupici.pupici pupici

Alexandra, welcome back.
Lacri, tot raul spre bine.
bulibuli
Scris: Sunday, August 31, 2008 11:19 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
alexandra, bine ai revenit
shirel, sanatate sotului, ai grija sa nu dea raceala la copii
oanalaurisa
Scris: Sunday, August 31, 2008 12:24 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
mariuta wrote:
Bine v-am regasit dragelor!coeur
Mult ati mai scrislove
Noi nu am facut nimic interesant, servici si casa. Seara ajung atat de tarziu acasa ca pic lata de oboseala. Am facut si ceva bunatati pt. iarna: suc de rosii, gem de prune si compot de prune.
We trecut am fost si la o nunta, frumoasa nuntacoeur , frumosi miriicoeur
Eu m-am pricopsit si cu biciclete, adica ochii mei chiar nu mai vad nimic de la distanta fara ajutor, asa ca acum e musai sa port ochelarii, poate daca ii purtam de mai devreme nu ajungeam la -2,75 la stangul si -3,50 la dreptul. De fapt ochii erau sursa principala a durerilor mele infernale de cap.
Ii multumesc din suflet lui Katy pt telefon.computerlove computerlove computerlove Imi cer scuze, stii tusorry La multi ani, micului ingeras! Sunt cu gandul alaturi de tinehearts pupici pupici pupici pupici
Liz, ce veste minunata!majoreta majoreta majoreta yes
Lenus casa va arata superb dupa renovare pupici pupici pupici
Va pup pe toate in parte si va doresc we cat mai placut:023:

Off,mariuta,decat cu dureri de cap,mai bine cu ochelari,oricum cred ca te prind bine,e o schimbare de look si asta...ai fost harnicuta,daca ai pus bunatati pentru iarna.
oanalaurisa
Scris: Sunday, August 31, 2008 12:25 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007

Stare de spirit buna,de maine ma intorc la job,azi-noapte Mira a plans de pe la 2 pana la 3 si s-a trezit din nou pe la 6.45 asa ca sunt cam obosita,desi am baut 2 cafele.
Va pupam pe toate!pupici computerlove hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.