Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| esti simpatica, Bulibuli da, dar nu m-am dat jos..s-a rupt cu mine |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Sfefania_Johansson wrote:esti simpatica, Bulibuli  da, dar nu m-am dat jos..s-a rupt cu mine
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| katy_lumika wrote:Liz, any news???
Katy, am scris si la clubul aspirantelor. Am fost la eco, dar saculetul deocamdata nu se vede, se vede doar locul exact unde se formeaza. Mai merg o data peste o saptamana si abia atunci sper sa ma relaxez si eu. Te pupacesc!
Tuturor va doresc un week-end cat mai placut si odihnitor!!!
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Fetelor,buna-dimineata!Sa aveti un weekend placut! |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Fetelor sunt treaza de la 4, m-am culcat la 9 ca o bleaga si nu am mai avut somn. Am spalat vase, am facut cafeluta i acum va citesc. Un week-end placut va dorim. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Fetelor, va salut si eu...de la serviciu... Dar nu mai e mult pana la 2, cand plec acasa. Aseara am lenevit frumos, in fatza pc-ului, la serialul meu preferat Grey's anatomy si bineinteles ca am adormit....M-am trezit azi-dimineata la 7. Noroc ca nu am intarziat la serviciu... In fine, week end placut va doresc! |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Sa aveti o zi excelenta!!! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Liz, iti doresc ca saptamana viitoare sa se vada un punct micut negru la ecograf, fixat exact acolo unde trebuie! Eu sunt amarata ca trebuie sa eliberez pana luni doua balcoane, sa-mi imapchetez casa si sa astept zugravi, constructori, geamgii, etc! Ovidiu a venit tacticos joi seara si mi-a zis ca de luni incepem refacerea balcoanelor: daramat, construit, pus termopane, etc. Si, pe langa asta, mai reparam pe ici pe colo, adica intoarcem toata casa cu dosu'n sus! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Bine v-am regasit dragelor! Mult ati mai scris Noi nu am facut nimic interesant, servici si casa. Seara ajung atat de tarziu acasa ca pic lata de oboseala. Am facut si ceva bunatati pt. iarna: suc de rosii, gem de prune si compot de prune. We trecut am fost si la o nunta, frumoasa nunta , frumosi mirii Eu m-am pricopsit si cu biciclete, adica ochii mei chiar nu mai vad nimic de la distanta fara ajutor, asa ca acum e musai sa port ochelarii, poate daca ii purtam de mai devreme nu ajungeam la -2,75 la stangul si -3,50 la dreptul. De fapt ochii erau sursa principala a durerilor mele infernale de cap. Ii multumesc din suflet lui Katy pt telefon. Imi cer scuze, stii tu La multi ani, micului ingeras! Sunt cu gandul alaturi de tine  Liz, ce veste minunata! Lenus casa va arata superb dupa renovare Va pup pe toate in parte si va doresc we cat mai placut:023: |
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Buna fetelor, noi in seara asta ne-am intors din tara...am fost la Olanesti, Buzau si in Vrancea...maine bagaje...poimanie ne intoarcem in Londra...oooff...ce repede trece timpul...nici macar nu am apucat sa vad pe vreuna dintre voi...poate de Craciun
Va pup si va doresc un week-end linistit |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11815
| Si noi suntem bine,in afara de Yohanan care este racit,copilasii imi dorm linistiti iar eu fericita cum ma stiti!
|
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
|
Sanatate lui Yohanan, iar tie si micutilor multi pupici.
Alexandra, welcome back. Lacri, tot raul spre bine. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| alexandra, bine ai revenit shirel, sanatate sotului, ai grija sa nu dea raceala la copii |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| mariuta wrote:Bine v-am regasit dragelor! Mult ati mai scris Noi nu am facut nimic interesant, servici si casa. Seara ajung atat de tarziu acasa ca pic lata de oboseala. Am facut si ceva bunatati pt. iarna: suc de rosii, gem de prune si compot de prune. We trecut am fost si la o nunta, frumoasa nunta  , frumosi mirii Eu m-am pricopsit si cu biciclete, adica ochii mei chiar nu mai vad nimic de la distanta fara ajutor, asa ca acum e musai sa port ochelarii, poate daca ii purtam de mai devreme nu ajungeam la -2,75 la stangul si -3,50 la dreptul. De fapt ochii erau sursa principala a durerilor mele infernale de cap. Ii multumesc din suflet lui Katy pt telefon.  Imi cer scuze, stii tu  La multi ani, micului ingeras! Sunt cu gandul alaturi de tine Liz, ce veste minunata! Lenus casa va arata superb dupa renovare Va pup pe toate in parte si va doresc we cat mai placut:023:
Off,mariuta,decat cu dureri de cap,mai bine cu ochelari,oricum cred ca te prind bine,e o schimbare de look si asta...ai fost harnicuta,daca ai pus bunatati pentru iarna. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Stare de spirit buna,de maine ma intorc la job,azi-noapte Mira a plans de pe la 2 pana la 3 si s-a trezit din nou pe la 6.45 asa ca sunt cam obosita,desi am baut 2 cafele. Va pupam pe toate! |
|
|
|