Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/28/2006 Mesaje: 493
| buna mamici, eu am o stare tare naspa sunt in renovare si toata casa e numai prof, faianta, greie si toate alea abia astept sa termin o data de pus faianta si sa vine mobila sa se lumineze si casa mea mai pe seara am si musafiri verisori lui cristi de la targoviste sunt in trecere fac manastrile din moldova, numai ei mai lipseau dar sper sa inteleaga asta e situatia va pup dulce si va doresc o seara placuta |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| draga sami, ti-a fost gura aurita. cu toate ca dimineata eram obosita, suparata si fara stare cind am ajuns acasa am avut o surpriza tare placuta. sotul meu care astazi a terminat programul mai devreme a dereticat in toata casa: aspirat, spalat pe jos, scuturat, doar praful mi-a ramas mie. cred eu ca a vrut sa-si mai spele din pacate.
fetelor va multumesc pentru gindurile voastre bune si va imbratisam cu drag |
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu in seara asta lenevesc, oricum e sarbatoare...Tati a iesit cu baietii la o bere, Dav e in rasfaturi la bunici... prin urmare, home alone,
O seara placuta tuturor! |
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Kiki,te invidiez.Singura!!!si eu vreau putin dar la cat sunt de bagata in priza cred ca nu m-as odihni nici atunci. Am cules prune azi si pun compot |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Liz, asteptam vestile de la dr. si sa fie bune-bune!!
Eu am aceeasi stare, m-a dus aseara sotiorul intr-un loc frumos, in afara orasului, am petrecut o seara foarte romantica in doi.. Din pacate fara urmari deosabite, ca la mine s-au instalat musafirii... azi toata ziua dureri de burta si pana la masina, dar nimic nu ma doboara cand sunt asa de indragostita... oare nu-mi mai trece odata??? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Dragi mamici si pitici va pupam cu drag.Noi am avut multa treaba deoarece intre timp ne-am mutat in Amsterdam .Asa ca pana vin bagajele unde am laptopul meu mai trag un ochi seara pe al sotului .Va pupam cu drag si dorim multa sanatate celor bolnaviori. |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Bulibuli, sa va tina toata viata starea asta de beatitudine
Kiki, leneveala placuta
Dana, sunt impresionata
Emanuelaan, Carla, spor la treaba
Cristy, esti ok???
Liz, any news???
Ely, bine ati revenit
Maine e ziua Mayei, a venit si Nuna cu Deuta, azi am fost la cumparaturi, Maya a primit multe cadouri in avans, Nuna si-a ales in sfarsit ghiozdanul si incaltamintea pentru scoala. Tati, ne-a facut la toate trei o surpriza de mari proportii, cu o saptamana inaintea zilei de nastere a zgubilului Va vom povesti mai tarziu de asta pentru ca suntem zapacite cu acte, mutat Nuna de la scoala, bagaje etc |
|
| Probabil o sa ma tina pana ii zic sa dea cu aspiratorul si el n-o sa vrea!! Dar multumesc de urare oricum
Abia asteptam pozicile de la maaarea petrecere, si surpriza... pana atunci eu va urez distractie placuta!! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Hei, va doresc in avans un sfarsit de saptamana frumos si linistit !
Nuna, bucurie mare pe mami. I-a fost asa de dor de tineee ! Kiki, leneveala placuta ! Ce bine tre' sa fie. Eu nici nu indraznesc sa visez la asa ceva ! Ely, felicitari pentru alegere ! Va dorim acomodare rapida ! Si bafta la invatat limba ! Bulibuli , bravo voua ! Asa mai da :018:
Noi, stare de oboseala. Astazi m-am revolutionat si eu pe seara , ne-am cumparat biletele de vacanta ( avis amatorilor , venim si noi acasa 3 saptamani de sarbatori ! Poate organizam ceva , undeva , cat suntem si noi acasica ! ) . Maine dimineata plecam la Londra , aducem nanutza Mariei la noi , o saptamana , in vizita ! Deci voi fi toata saptamana viitoare ! Sunt trista ca ne pleaca Bunelu' acasa in Romania . Dar .... asta e !
Sper ca toti si toate sunteti bine ! |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| bulibuli wrote:Probabil o sa ma tina pana ii zic sa dea cu aspiratorul si el n-o sa vrea!! Dar multumesc de urare oricum Abia asteptam pozicile de la maaarea petrecere, si surpriza... pana atunci eu va urez distractie placuta!!
Nu va fi o petrecere maaaare, vom face in familie ca si anul trecut Probabil la 3 ani vom da chindie macar sa tina minte ceva:018: Multumim pentru urari
Oana, intr-adevar, sosirea Nunei a fost pentru mine un moment mai mult decat fericit Felicitari pentru bilete, i'd like to see u, si spor la bucatarie |
|

Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| katy_lumika wrote:. Tati, ne-a facut la toate trei o surpriza de mari proportii, cu o saptamana inaintea zilei de nastere a zgubilului  Va vom povesti mai tarziu de asta pentru ca suntem zapacite cu acte, mutat Nuna de la scoala, bagaje etc
hm acte? mutat? bagaje? surpriza? acum chiar ca m-ai facut curioasa |
|

| gata..m-am dumirit ce "desteapta sunt" normal ca bagaje..ca doar s-a intors Luana acasa..acte, mutat..da..mutata Luana de la scoala..
|
|
| da, si pe mine, dar ii place sa ne fiarba... Katy asa ii faci sotului? il fierbi pana da in clocot? |
|

| dar surpriza tot vreau sa o aflu |
|
| eu tot acolo sunt... in plop... Stefania vad ca s-a dat jos din plop! |
|
|
|