Stare de spirit 33
Subiectul anterior · Subiectul urmator
emanuelaan
Scris: Friday, August 29, 2008 1:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/28/2006
buna mamici, eu am o stare tare naspa sunt in renovare si toata casa e numai prof, faianta, greie si toate alea abia astept sa termin o data de pus faianta si sa vine mobila sa se lumineze si casa mea mai pe seara am si musafiri fool fool verisori lui cristi de la targoviste sunt in trecere fac manastrile din moldova, numai ei mai lipseau dar sper sa inteleaga asta e situatia tunete va pup dulce si va doresc o seara placuta
danamaria
Scris: Friday, August 29, 2008 6:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/4/2007
draga sami, ti-a fost gura aurita. cu toate ca dimineata eram obosita, suparata si fara stare cind am ajuns acasa am avut o surpriza tare placuta. sotul meu care astazi a terminat programul mai devreme a dereticat in toata casa: aspirat, spalat pe jos, scuturat, doar praful mi-a ramas mie. cred eu ca a vrut sa-si mai spele din pacate.ras

fetelor va multumesc pentru gindurile voastre bune si va imbratisam cu dragcomputerlove
Kiki
Scris: Friday, August 29, 2008 6:35 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Eu in seara asta lenevesc, oricum e sarbatoare...Tati a iesit cu baietii la o bere, Dav e in rasfaturi la bunici... prin urmare, home alone, yes yes yes yes

O seara placuta tuturor! hearts hearts hearts hearts
carla
Scris: Friday, August 29, 2008 9:12 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Kiki,te invidiez.Singura!!!si eu vreau putinplans plans plans dar la cat sunt de bagata in priza cred ca nu m-as odihni nici atunci.
Am cules prune azi si pun compotbanghead
bulibuli
Scris: Friday, August 29, 2008 9:35 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Liz, asteptam vestile de la dr. si sa fie bune-bune!!

Eu am aceeasi stare, m-a dus aseara sotiorul intr-un loc frumos, in afara orasului, am petrecut o seara foarte romantica in doi.. Din pacate fara urmari deosabite, ca la mine s-au instalat musafirii... azi toata ziua dureri de burta si pana la masina, dar nimic nu ma doboara cand sunt asa de indragostita... oare nu-mi mai trece odata??? dance
Ely
Scris: Friday, August 29, 2008 9:52 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Dragi mamici si pitici va pupam cu drag.Noi am avut multa treaba deoarece intre timp ne-am mutat in Amsterdam .Asa ca pana vin bagajele unde am laptopul meu mai trag un ochi seara pe al sotului .Va pupam cu drag si dorim multa sanatate celor bolnaviori. hearts pupici
katy_lumika
Scris: Friday, August 29, 2008 9:57 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2008
Bulibuli, sa va tina toata viata starea asta de beatitudinecomputerlove

Kiki, leneveala placutacomputerlove

Dana, sunt impresionatafirstprize iloveyou

Emanuelaan, Carla, spor la treabamajoreta majoreta

Cristy, esti ok???computerlove

Liz, any news???computerlove

Ely, bine ati revenitcomputerlove

Maine e ziua Mayei, a venit si Nuna cu Deuta, azi am fost la cumparaturi, Maya a primit multe cadouri in avans, Nuna si-a ales in sfarsit ghiozdanul si incaltamintea pentru scoala.
Tati, ne-a facut la toate trei o surpriza de mari proportii, cu o saptamana inaintea zilei de nastere a zgubiluluiras Va vom povesti mai tarziu de asta pentru ca suntem zapacite cu acte, mutat Nuna de la scoala, bagaje etcchitara
bulibuli
Scris: Friday, August 29, 2008 10:25 PM

Probabil o sa ma tina pana ii zic sa dea cu aspiratorul si el n-o sa vrea!! Dar multumesc de urare oricum pupici

Abia asteptam pozicile de la maaarea petrecere, si surpriza... pana atunci eu va urez distractie placuta!!
Maria & Mario
Scris: Friday, August 29, 2008 10:27 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Hei, va doresc in avans un sfarsit de saptamana frumos si linistit !

Nuna, bucurie mare pe mami. I-a fost asa de dor de tineee ! computerlove
Kiki, leneveala placuta ! Ce bine tre' sa fie. Eu nici nu indraznesc sa visez la asa ceva !
Ely, felicitari pentru alegere ! Va dorim acomodare rapida ! Si bafta la invatat limba !
Bulibuli , bravo voua ! Asa mai da :018: computerlove

Noi, stare de oboseala. Astazi m-am revolutionat si eu pe seara , ne-am cumparat biletele de vacanta ( avis amatorilor , venim si noi acasa 3 saptamani de sarbatori ! Poate organizam ceva , undeva , cat suntem si noi acasica ! ) . Maine dimineata plecam la Londra , aducem nanutza Mariei la noi , o saptamana , in vizita ! Deci voi fi Chef albinita rufe spala spalvase toata saptamana viitoare ! Sunt trista ca ne pleaca Bunelu' acasa in Romania . Dar .... asta e !

Sper ca toti si toate sunteti bine ! computerlove campfire grup
katy_lumika
Scris: Friday, August 29, 2008 10:28 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2008
bulibuli wrote:
Probabil o sa ma tina pana ii zic sa dea cu aspiratorul si el n-o sa vrea!! Dar multumesc de urare oricum pupici

Abia asteptam pozicile de la maaarea petrecere, si surpriza... pana atunci eu va urez distractie placuta!!

Nu va fi o petrecere maaaare, vom face in familie ca si anul trecutcoeur Probabil la 3 ani vom da chindie macar sa tina minte ceva:018: Multumim pentru uraricomputerlove

Oana, intr-adevar, sosirea Nunei a fost pentru mine un moment mai mult decat fericitcoeur
Felicitari pentru bilete, i'd like to see u, si spor la bucatariecomputerlove
Sfefania_Johansson
Scris: Friday, August 29, 2008 11:26 PM
Nivel

Inregistrat: 10/24/2007
katy_lumika wrote:
.
Tati, ne-a facut la toate trei o surpriza de mari proportii, cu o saptamana inaintea zilei de nastere a zgubiluluiras Va vom povesti mai tarziu de asta pentru ca suntem zapacite cu acte, mutat Nuna de la scoala, bagaje etcchitara

hmscratch scratch acte?scratch mutat?scratch bagaje?scratch surpriza?oare acum chiar ca m-ai facut curioasacyclops cyclops
Sfefania_Johansson
Scris: Friday, August 29, 2008 11:28 PM
Nivel

gata..m-am dumiritras ce "desteapta sunt"banghead banghead normal ca bagaje..ca doar s-a intors Luana acasa..acte, mutat..da..mutata Luana de la scoala..
sorry sic sic ras
pupici pupici
bulibuli
Scris: Friday, August 29, 2008 11:28 PM

da, si pe mine, dar ii place sa ne fiarba... Katy asa ii faci sotului? il fierbi pana da in clocot?sic
Sfefania_Johansson
Scris: Friday, August 29, 2008 11:29 PM
Nivel

dar surpriza tot vreau sa o afluras
bulibuli
Scris: Friday, August 29, 2008 11:30 PM

eu tot acolo sunt... in plop...scratch
Stefania vad ca s-a dat jos din plop!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.