Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| ala care m-a suparat s-a culcat repede sa nu si-o ia de la mine. offf barbatii astia, au mintea in chiloti, sunt superficiali si in speciali neatenti. a lovit-o pe andreea cu portiera in frunte si are un cucui de toata frumusetea. da' maine dimineata tot si-o ia ca eu nu uit. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| danamaria wrote:ala care m-a suparat s-a culcat repede sa nu si-o ia de la mine. offf barbatii astia, au mintea in chiloti, sunt superficiali si in speciali neatenti. a lovit-o pe andreea cu portiera in frunte si are un cucui de toata frumusetea. da' maine dimineata tot si-o ia ca eu nu uit.
Pupam cucuiutul sa treaca! Dana,ai nevoie de ajutor la ?:018: |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Of....Dana,pupam cucuiul Andreei ca sa treaca! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Liz si care pozica o vezi tu ca eu o vad tot pe cea veche. Dana , pupici Andreei sa-i treaca cucuiul cit mai repede si na na la cel care i la proovocat. |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Danamaria, intreaba-l, ce ti-ar fi facut daca tu ai fi fost cea care ar fi lovit-o pe Andreea?
Pupam mititica scumpa sa-i treaca cat mai repede |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Pe cine am strans eu acum o ora in brate?????????? Nuuuuuunaaaaaa :023: |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Nunaaaaaaa ai ajuns acasa , pui mic? |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Adriana felicitari, acum era pe locul 6 Multa sanatate lui Andrei
Katy fericire mare
Multa sanatate tuturor, noi am facut BBQ si a fost si un spectacol in parcul din fata casei filmat in-direct la programul de copii, am avut invitati, insa au preparat sosul la carne tare sarat pe gustul meu si acum beau la apa de m-am umflat |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Marmita, multa sanatate piticutei! Raly, mesteresti, nu te lasi! Bulibuli, nici nu stii ce tare ma bucur ca ai o stare de spirit atat de buna. Tine-o tot asa, scumpa! Danamaria, pupam mititica sa treaca buba! Dya, eu vad poza cu voi trei. Stai linistita, peste vreo cateva zile o s-o vezi si tu. Asa se intampla si la mine cand schimb avatarul. Il vad pe cel nou peste 2-3 zile. Nu stiu de ce. Pup! Katy, Cristy,
Eu am aceeasi senzatie ca zilele sunt prea scurte. Sunt prea multe de rezolvat si prea putin timp. Mai, si seara ma ia o moleseala si un somn .... Ca sa nu mai zic ca acum de dimineata m-a luat o alta stare, foarte nasoala de . Nu-i cam repede totusi?
Va doresc o zi superba!!!
|
|

| obosita, suparata, fara stare. |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| danamaria wrote:obosita, suparata, fara stare.
Pupici! |
|

| multumesc draga oana. si uite va trimitem si noi ca tare ne sunteti drage. |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Liz,ti-e rau? de ce nu mergi la doctor odata,sa vezi cum stai,cate saptamani de sarcina ai,etc. eu am avut greturi de la 5-6 saptamani,asa mi-am dat seama ca sunt graviduta,nu stiu ce sa zic,daca e prea devreme la tine sau nu.
Dana,iti doresc sa ti se schimbe dispozitia pe parcursul zilei |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Sami, am programare in seara asta la 6. Pupicei!!! Dana, ! |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Incerc sa ma adun abia acum imi beau cafeaua poate imi revin, imi lipseste energia ....
Va pup pe toate |
|
|
|