Stare de spirit 33
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulibuli
Scris: Wednesday, August 27, 2008 10:45 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
oanalaurisa wrote:

Off,din pacate nu se intampla cum vrem noi,dar daca veti avea si copii,n-ai sa mai zici ca vrei sa muriti amandoi odata,ca te vei gandi la copii...te pup,ca vad ca ai un suflet plin de dragoste pentru sotul tau si apreciez enorm asta...eu incerc sa nu ma gandesc deloc la ce scriai tu mai sus,ca sa nu ma deprim,in schimb,ma rog in fiecare seara,sa traim amandoi pana vom fi bosorogi uscati,crapati,surzi de-o ureche si nu ne va mai vrea nimeni pe langa casa...hohot hohot hohot

pupici ce frumos ai zis-o... si eu va doresc la fel, poate sarbatorim impreuna cei 150 de ani daca o sa le mai stim numarul...
AdrianaC
Scris: Thursday, August 28, 2008 12:22 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Stare: de mult nu m-am mai simtit atat de rau. Ieri am zis ca mor. Mi-a fost asa de rau, ca pe la 11:00 am plecat acasa de la birou. Am zacut pana pe la 20:00, cu febra 38.5, stare de lesin si ameteala, dureri de cap ....

Acum sunt ceva mai bine, dar nu foarte bine.

Sunt bucuroasa ca pentru prima data in aproape 2 ani si jumatate am aparut la trafic la TOP CRESTERI (ultimele 7 zile) - in stanga jos !

http://www.trafic.ro/top/familie-copii/pagina1.html#tsstimeaspdotnet

Sunt bucuroasa ca i-am facut vaccinul lui Andrei si nu a facut febra de la el...

Sunt trista ca ieri toata noaptea mi-a vomitat....

etc, etc

stare de kko pe scurt

uff
S.ELENA
Scris: Thursday, August 28, 2008 1:24 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Sami, Katy, Liz, Teo iloveyou pupici pupici pupici pupici floare3 floare3 floare3 floare3

Dya un pupic si pentru tine!!! Sa dea Domnul ca situatia sa se rezolve favorabil si pentru mama ta, dar si pentru tine!!!!pupici :023:
dya
Scris: Thursday, August 28, 2008 8:14 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Va multumesc tuturor pentru sfaturi si pentru gindurile bune.pupici pupici pupici computerlove computerlove computerlove
Va doresc o zi minunata :023: :023: :023: , la noi a venit toamna ...ploua....cry cry cry
dya
Scris: Thursday, August 28, 2008 8:15 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Adriana iti doresc multa sanatate.pupici pupici pupici computerlove :023:
Ma bucur ca am reusit sa ajungem in topurimajoreta majoreta majoreta ....felicitari Adriananewclap newclap newclap grup coeur
bulibuli
Scris: Thursday, August 28, 2008 9:13 AM

Adriana, sanatate, aveti grija de voi!
Dya, trimite si la Iasi nist ploaie, ca m-am saturat de canicula!!
Anelise
Scris: Thursday, August 28, 2008 10:45 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Dya, imi place la nebunie poza de la avatar! love love love iloveyou

Adriana, iti doresc multa, multa sanatate!

Tuturor o stare de spirit cat mai buna!!! coeur coeur coeur
marmita
Scris: Thursday, August 28, 2008 12:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/11/2007
Inca o zi proasta, dupa alte doua in care m-am luptat cu temperatura Andrei, am fost la urgenta ca nu-i scadea temperadura de la 39.1, 39.5, i-a facut impachetari, algocalmin injectie cu fenobarbital, dar tot mai face febra banghead banghead banghead , diagnisticul e faringita acuta, analizele la sange sunt bune, un pic anemica din lipsa fierului, urina buna, coproparazitologicul bun, dar.... febra asta care nu scade nervi nervi nervi nervi
n-am mai dormit de 3 zile, de mancat nici atat, deci per total o stare de kko.
Adriana sanatate multa iti doresc, leut ma bucur sa citesc ca esti bine pupici
Fetelor va doresc o zi frumoasa :023:
bulibuli
Scris: Thursday, August 28, 2008 12:12 PM

Imi pare rau, marmita, sper sa-si revina cat mai repede..
II ies dintisori cumva? stiu ca la canini si maselute e jale la unii copii.. in plus la copii febra mare, inexplicabila, care nu cedeaza mai poate avea 2 cauze majore - 1. infectia urinara (dar zici ca la urina nu a iesit nimic, ceea ce e bine - daca nu s-o fi recoltat dupa initierea unui tratament cu antibiotice, ceea ce ar duce la un rezultat neconcludent) sau 2. otita (n-ar fi rau sa faca un consult ORL) - astea sunt cele mai frecvente situatii.. iti urez bafta, multa rabdare, si insanatosire grabnica micutei, va pup!
raly
Scris: Thursday, August 28, 2008 12:18 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Eu am o stare naspabanghead banghead nu merge calcu bine cred ca o sa ma apuc de reparatsic asa ca fetele mele daca nu ma mai vedeti sa stiti de ceras inseamna ca l-am reparat de tot!Sper sa ne cedem cu bine!:018:
bulibuli
Scris: Thursday, August 28, 2008 1:04 PM

Eu azi am o stare de spirit de zile mari, cu sotul suntem in continuare in looooveee love love iaca face bine cate o plecare din asta peste mari si tari, cate o despartire scurta.. diseara ma scoate sotul in oras, cica e surpriza de ziua noastra ca implinim 3 ani de la nunta.. sunt curioasa unde ma duce... va pup si va doresc o zi buna, cred ca mai vorbim maine pupici
AdrianaC
Scris: Thursday, August 28, 2008 1:10 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Marmita, febra mare e datorata faringitei. Asa se intampla, vreo 2-3 zile o sa tot faca.

Ti-a dat vreun antibiotic sa ii dai?

Sanatate multa si ai grija sa nu o mai lasi sa ajunga la 39, ca pe urma o controlezi foarte greu. pupici

Multumesc fetelor pentru urari. Azi vad ca sunt mai bine.

raly
Scris: Thursday, August 28, 2008 6:40 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Gata...am reusit...sunt aici!yes yes yes
danamaria
Scris: Thursday, August 28, 2008 7:58 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/4/2007
marmita multa sanatate andrei.
raly felicitari
bulibuli distractie placuta.

eu?bataus
TeosOf
Scris: Thursday, August 28, 2008 9:03 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Adriana, multa sanatate.

Marmita, sanatate multa puiutei.

Bulibuli, distractie placuta, mai ales dupa intoarcerea acasa.

Raly, felicitari.

Danamaria, cine te-a suparat?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.