Stare de spirit 33
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alina
Scris: Wednesday, August 13, 2008 7:25 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
AdrianaC
Scris: Wednesday, August 13, 2008 7:45 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Stare de spirit:

Pe lume exista oameni si OAMENI !

Ma bucur ca am avut ocazia sa ii cunosc pe cei din urma coeur .

Multumirile mele !

Unii cred ca pot face orice, oricum, altii stiu ca o pot face si chiar o fac ras.
Kiki
Scris: Wednesday, August 13, 2008 10:11 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Adriana, sunt greu de gasit cei din urma... Bine ca se intampla, totusi, mai tarziu, dar se intampla.

Noi suntem ok, Dav nu mai are febra, dar in rest, nu mananca nimic (mai nimic) si tuseste la greu, ceea ce ma duce la disperare...guns guns guns
Alina
Scris: Wednesday, August 13, 2008 10:13 AM
Nivel

Adriana, sper sa fi trecut supararea. pupici pupici
kiki, ma bucur ca sunteti mai bine. Pupici lui Dav.pupici pupici
Kiki
Scris: Wednesday, August 13, 2008 10:17 AM
Nivel

Alina, va pupam si noi! pupici pupici
Anelise
Scris: Wednesday, August 13, 2008 10:57 AM
Nivel

Inregistrat: 2/4/2008
Adriana, ma bucur ca ai o stare de spirit atat de buna! pupici pupici
Kiki, ma bucur ca micutul Dav se simte mai bine. Pupici! pupici angel

Eu in schimb am o stare ... de "zile mari"!!! banghead banghead banghead toanerele toanerele M-am trezit de la 6 ca trebuia sa plec devreme sa rezolv una alta si toate au fost ca la nebuni. guns nervi tunete Pui intrebari despre anumite materiale, lucruri, nimeni nu stie nimic, dar le comercializeaza, meseriasii isi fac de cap pe banii tai etc. In fine, nu vreau sa va plictisesc. Simt ca nu mai pot uneori, ca cedez de la atata stres. Ma simt foarte, foarte obosita, dar nu fizic, ci psihic. Am stat juma de ora in masina pana sa intru in birou la munca si am bocit sa ma mai descarc si eu. plans plans plans Asa imi trebuie daca am vrut casa. nervi banghead banghead banghead Ma scuzati, dar dupa ce mi-am sunat sotul de l-am mai si speriat, m-am gandit ca ar fi mai bine sa ma refugiez la prietenele mele de pe forum, sa ma mai linistesc. iloveyou coeur coeur coeur
Va pup si va doresc o zi absolut minunata! :023: (nu ca a mea banghead)
TeosOf
Scris: Wednesday, August 13, 2008 11:11 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Liz, mai ai putina rabdare, o sa se termine cu bine totul si atunci vei simti satisfactia lucrului implinit.

Kiki, ma bucur ca Daviducu e mai bine angel

Adriana, toti avem parte de astfel de ocazii. Trebuie sa stim sa ne detasam.

Va doresc o zi fara probleme :023:
cute_babies_of_mine
Scris: Wednesday, August 13, 2008 11:11 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Liz, te pupacim de te zapacim, cat sa mai treaca putin supararea.
Si venim sa dam si o mana de ajutor cu muncitorii...box2 bataus box2 boxing boxing
Anelise
Scris: Wednesday, August 13, 2008 11:31 AM
Nivel

TeosOf, Cute, va multumesc tare mult pentru sustinere! iloveyou grup Stiu ca va trece totul, dar stiti cum e, cu cat te apropii oarecum de final, cu atat ai impresia ca parca mai e foarte mult. Si stresul si oboseala isi spun cuvantul. Dar imi revin eu. angel Trebuie!
O zi minunata tuturor!!! pupici pupici pupici
Alina
Scris: Wednesday, August 13, 2008 11:49 AM
Nivel

Liz, ce-a fos mai rau a trecut. O zi excelenta.:023:
Kiki
Scris: Wednesday, August 13, 2008 12:01 PM
Nivel

Teo, Liz, multumim de ganduri! Va dorim o zi excelenta! computerlove computerlove
AdrianaC
Scris: Wednesday, August 13, 2008 12:05 PM

Kiki wrote:
Adriana, sunt greu de gasit cei din urma... Bine ca se intampla, totusi, mai tarziu, dar se intampla.

Noi suntem ok, Dav nu mai are febra, dar in rest, nu mananca nimic (mai nimic) si tuseste la greu, ceea ce ma duce la disperare...guns guns guns

Ma bucur ca sunteti mai bine, ati mers tot la Furnica? Ce antibiotic ia acum Dav?
katy_lumika
Scris: Wednesday, August 13, 2008 12:07 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
Acum cateva zile am vazut niste poze facute prin Germania cu un tip care nu mai avea picioare insa atasase la motocicleta doua roti si ceva mecanism pentru a putea merge cu ea. Ii numesc supravietuitori demni de tot respectul. Insa sunt si oameni care au casa, oameni care ii iubesc, serviciu super bun, familie si sunt niste lasi, incearca sa se sinucida, fara sa le pese de restul. Astia sunt egoisti demni de mila. Viata e frumoasa daca stii cum sa o traiesti.

Liz, nervi de otel iti doresc si rabdare!

O zi buna!
AdrianaC
Scris: Wednesday, August 13, 2008 12:10 PM

Alina wrote:
Adriana, sper sa fi trecut supararea. pupici pupici
kiki, ma bucur ca sunteti mai bine. Pupici lui Dav.pupici pupici

Suparare? Ce suparare? Era ceva pentru care sa merite sa ma supar? Daca da, nu m-am prins.

PS> Daca te referi la decizia si comportamentul unor persoane, mereu am fost de parere ca intotdeauna ai de ales si mereu vei face asa cum crezi de cuviinta si cum iti dicteaza sufletul sau mintea. Nu pot sa spun nici macar ca am fost dezamagita, poate asta as fi spus daca era vorba de cineva caruia i-am acordat incredere totala si in fata caruia mi-as fi deschis sufletul, dar asa ... chiar nu aveam de ce sa ma simt dezamagita sau sa fiu suparata. Si pentru ca fiecare are intotdeauna de ales, asa cum MNiko a ales sa isi faca propriul forum (sincer nu cred ca stie ce inseamna acest lucru, cat timp si cata dedicatie necesita ras), asa am ales si eu sa modific regulamentul forumului 7 Pitici (cu 3 reguli de bun simt pana la urma ras).

Asa ca, eu cel putin ii urez mult succes in noua provocare si sa fie mai buna decat 7 Pitici ! ras

Anelise
Scris: Wednesday, August 13, 2008 12:11 PM
Nivel

Alina, computerlove ! O zi excelenta si tie! :023: Asa este, deja m-am luat cu ale mele la munca si m-am linistit. Problema e ca stau ca pe ghimpi sa ajung neaparat la un medic veterinar ca am avut un incident cu catelul de dimineata. uff De fapt, de acolo a plecat toata starea mea. uff Astept sa se faca ora 4 sa fug.
Katy, pupici pupici pupici!!!
Adriana, thumleft pupici !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.