Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| De unde atatea vise roz??? |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Kiki wrote:... S.Elena, o imbratisare de la mine si un pupic de la Dav, poate iti va fi mai bine ...
Multumesc ptr imbratisare si pupic, mai ales cel de la Dav care a fost tareee dulce!!!! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Ce faceti fetelor....ati inceput goana dupa gandaci? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Buna fetelor, dragelor Inainte de a merge la servici, am zis sa intru sa va salut, sa va doresc tot ce e mai bun si sa va pup cu drag. Eu...sunt tot gravida. Cu greturile stau mai binisor, adica parca nu mai sunt asa greu de suportat (sau m-am obisnuit eu? ), in schimb zi de zi am o alergie enervanta dimineata. Stranut de vreo 30 de ori si ma doare capul. In weekend am stat in casa. A fost urat afara, ploaie, frig. Glad a racit putin, dar sincer habar n-am cum (ca n-am fost nicaieri, nu a stat in curent, nu a baut rece ). Sora-mea invata de zor pentru Bac, sotul meu merge la bazin de cateva ori pe saptamana iar eu...cu lucru si incercarile de a dormi cat mai mult. Am facut saptamana trecuta analizele, iar saptamana asta sau viitoare ma duc la eco sa-mi confirm sarcina. Am ceva emotii...
|
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| fdianamaria,felicitari ,sarcina usoara si bebe sanatos Multa sanatate lui Glad |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Fdianamaria,sanatate la burtica
Pe mine m-a palit artrita Ma ung cu o alifie care pute a mentol zici ca-s bunica in persoana.Of si eu care credeam ca intineresc, asa aveam impresia ...se vede treaba ca ma cam duc si eu la vale ca tot muritorul |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Diana, asteptam vesti de la echo! Mihaela, ! Mi-ai inseninat ziua! Katy, cum ai dormit? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Fetelor va doresc multa sanatate si toate cele bune . Si ca sa incepem saptamina cu zimbetul pe buze si o stare de spirit cit mai buna m-am gindit sa va dedic acest videoclip ( preferatul Cezarei...gingureste de numa cind aude melodia si de la distanta ar vrea sa ajunga la copii ) pentru toate mamicile de pe acest forum dar si pentru aspirante.... Pentru voi dragelor... |
|
| Diana, sarcina usoara Mihaela..imi place cum povestesti Dya, o saptamana frumoasa Lenus, am dormit pe-o parte nu am visat gandaci insa mi-e somn, cred ca imi mai trebuiau vreo doua ore de nani. Acum imi beau cafeaua si ascult Serenada lui Schubert interpretata insa la pian Multumesc ca mi-ai adus aminte,chiar daca la un alt topic, aveam niste DVD-uri dar uitasem de ele. O saptamana usoara tuturor! |
|
| A reparat soatza aparatul insa s-au pierdut toate pozele facute pana acum |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Lasa, ca poze mai faci! Bine ca s-a reparat aparatul! Auditie placuta! Eu prefer vioara si chitara, pentru jalea si tanguiala ce le transmit. Daca nu imi rupe sufletul, degeaba! Imi curge suferinta prin sange, dar nediluata cu vodca! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Katy ma bucur ca a reusit sa-ti repare aparatul , spor la pozat in continuare. |
|
| cute_baby_of_mine wrote:Lasa, ca poze mai faci! Bine ca s-a reparat aparatul! Auditie placuta! Eu prefer vioara si chitara, pentru jalea si tanguiala ce le transmit. Daca nu imi rupe sufletul, degeaba! Imi curge suferinta prin sange, dar nediluata cu vodca!
Mai fac poze dar nu la Galati, nu curand cel putin maine ma duc la service sa fiu sigura ca totul e in regula. A si mai aveam unele poze cu sicriul de-ti povesteam... Si mie imi place vioara, dar nu la Schubert, am senzatia ca nu se potriveste altceva decat pianul. Ia du-te mataluta si fa-ti un test Emo
Dya, saru-mana! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| katy_lumika wrote:A reparat soatza aparatul insa s-au pierdut toate pozele facute pana acum
Asta e, o veste proasta si una buna. bine macar ca traieste aparatul! Felicitari maestrului! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Super nervoasa! Eram inca la serviciu cand a inceput o adevarata furtuna. Balcoanele erau deschise si fereastra de la sufra...apa peste tot, cred ca am apa si sub parchetul din balcon...tre' sa-l scot? Mor cu zile... Altfel, astept meciul! Zic 0-0...sa vedem! Katy, bine ca-i aparatul bun! Imi vine fata acasa...ne "vedem" mai pe seara! |
|
|