Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| azi e sarbatoare mare,Inaltarea Domnului,va doresc ca ziua asta sa fie cat mai linistita |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Sa dea Dumnezeu pentru ca plutesc aiurea prin spatiu... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Trista,molesita.....si nervoasa....cam asa ma simt azi.Astept ziua de maine..poate,poate... |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Multa sanatate si multi pupici tuturor!!!!!!!
Nu mai scriu si eu de starea in care ma aflu de ceva timp ca ma apuca plansul!!!!!!
Va pup pe toate si va doresc numai bine!!!!! |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Fetelor ce ati patit???? Cite un pupic pentru fiecare sa va treaca supararile si starile de depresie. |
|

| Dya intoarcem pupicul ptr tine si puiuta ta!!! |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Elena???????? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Si eu am o stare ciudata, ieri seara am incheiat asigurarea de viata si am facut testamentul ...mi se zburleste parul si acum,nu pot sa-mi revin.Am senzatia ca stau cu un cosciug in casa.Ma rog la doamne doamne sa nu ajungem la ele . |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Elena???? Ce s-a intamplat? Sunteti sanatosi? Miha, ciudatenia asta de asigurare am evitat-o printr-o alta asigurare, ma rog, un fel de bursa cu acumulare de capital pt. copii.
Cate o imbratisare pt. o stare mai buna! |
|

| mariuta wrote:Elena???? Ce s-a intamplat? Sunteti sanatosi? ... Cate o imbratisare pt. o stare mai buna!
Multumim de intrebare: suntem binisor, mai mult sau mai putin spus....... ..dar, asta-i viata, trebuie sa mergem inainte!!!!
Multa sanatate Leei(eu abia aseara am aflat prin ce-ati trecut.... ) si multumim frumos pentru imbratisare!!!! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Nu am apucat sa citesc atat cat ati scris...Va pup doar si o sa citesc ce ati patit, aniversat, cu ce v-ati laudat sau bucurat! |
|

| S.ELENA wrote: Multumim de intrebare: suntem binisor, mai mult sau mai putin spus....... ..dar, asta-i viata, trebuie sa mergem inainte!!!! Multa sanatate Leei(eu abia aseara am aflat prin ce-ati trecut....  ) si multumim frumos pentru imbratisare!!!!
multumim! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mariuta, sanatate maxima Leei!
Laura, ce stare depresiva, mami? Uita-te la piticul de langa tine si capul sus!
Alyna, de ce esti trista mami? Hai, un pupic sa se imbunatateasca starea de spirit!
S.Elena, o imbratisare de la mine si un pupic de la Dav, poate iti va fi mai bine
Miha, testament mai mami? Hai asigurare inteleg, si eu am, dar testament |
|

| Kiki wrote:Mariuta, sanatate maxima Leei! ...
Multumim la fel! Voi sunteti bine? Ce s-a intamplat cu voi? |
|

| Va doresc o seara placuta, o duminica placuta si relaxanta!
Eu merg la lectura mea, la "Tehnici de influentare.Analiza tehnicilor de manipulare", cand voi termina cartea voi deschide si topicul despre media si independenta ei.
Toate cele bune! Sa auzim numai de bine!
|
|
|