Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Katy,beton |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| dya wrote:Pina miine seara sper sa reusesc sa-ti fac si eu ceva asemanator pina la mine si pina la castel  ....tot cu left si right doresti????? Dar fara Km...ok??? Sa-mi dai pm cu nr tau si vorbim, eu ma duc la nani. Noapte buna tuturor |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| katy_lumika wrote:Sa-mi dai pm cu nr tau si vorbim, eu ma duc la nani. Noapte buna tuturor Stai ca acum caut telefonul ca binenteles ca nu-mi stiu nr din capatina ....si iti trimit PM ....Noapte buna. Si eu ma retrag la nani. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Va arde de intalniri fetelor! Katy, daca ai drum incoace, sunt doar vreo 50 de km pana la mine din Hunedoara. Esti binevenita si te astept cu mare placere. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 5/22/2008 Mesaje: 35
| revenii si eu sa spun "LA MULTI ANI!" tuturor piticilor energici de ziua lor. Mi-a fost groaznic de rau sambata, cu toate astea am iesit toti 3 la padure si duminik in parculetz la umbrelutze si inghetzata, dupa voia piticoatei... Drept care duminik noapte am vomat intr-o disperare, si Silvia mea m-a auzit, s-a trezit si somnoroasa tot spunea: " nu moale mamika... nu moale". Asta m-a durut mai tare decat orice, asa ca luni mi-am luat liber si m-am tratat pe toate partile (tot oboseala fusese de vina) si am lamurit si copilul cum nu se "moale" din asta. Revin maine cu poze din parculetz |
|

| petro wrote:Va arde de intalniri fetelor!  Katy, daca ai drum incoace, sunt doar vreo 50 de km pana la mine din Hunedoara. Esti binevenita si te astept cu mare placere. Mami, daca venim cu masina cu mare placere trecem, daca luam trenul nu prea pot sa ma misc din oras
Lucioasa, multa sanatate! |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Sunt daramata de oboseala. Ne-am externat azi dupa amiaza. Analizele Leei au iesit binisor, mai putin urocultura (escheria coli) si exudatul faringian (nush ce stafilococ hemolitic) . De pacatoasa de escheria e posibil sa fi scapat in timpul tratamentului cu antibiotic injectabil, primit pt. amigdalita pultacee. Desi am facut nenumarate exudate faringiene si nazale pana acum nu i s-a gasit nimic si se pare ca intrusu` asta ii favorizeaza infectiile repetate ale cailor respiratorii superioare. De conditiile din spital nu mai spun nimic, jeg si caldura sufocanta |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Mariuta, multi si sanatate multa. |
|

| Multumim Alina |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Mariuta,va doresc sa va reveniti repede amandoua |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Mariuta multa sanatate fetitei |
|

| sami, Ely va multumim! |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Multa sanatate Leei |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Mariuta multa sanatate Leei |
|

| Cineva sa-mi dea un shut sa ma intorc la photoshopat ca ma apuca dimineata si raman cu treaba neterminata |
|
|