Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Codruta, multumesc!
Offff, uite de asta ma uit la Dallas, ca stirile astea imi fac rau chiar si fizic, pur si simplu simt ca ma sufoc cand aud. Ororile astea sunt favorizate si de guvernantii nostri cu legile lor idioate: toti parintii astia alienati, care nu au muncit niciodata, sunt beti non stop, primesc in primii doi ani de viata cate 2 milioane alocatie pt copil, dupa doi ani nu mai renteaza si daca tot a aparut alt copil (ca si in cazul de mai sus), de ce sa il mai pastreze pe primul... |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Maria &Mami,mariuta multumesc mult ca santeti alaturi de mine aveti mare dreptate,sant o fire optimista ,vesela si nu in ultimul rand curajoasa .Alaturi de voi nu ma simt singura
Tuturor piticutelor si lui Alba ca zapada ,multi pupici
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| noi mergem la somn, desi sunt franta de oboseala in noaptea asta sunt de veghe. Lui Andrei i-a trecut Mos Ene de la ora 20.00, maine se scoala dis-de dimineata si pleaca in excursie la Lacul Rosu, prima lui excursie fara noi. Am incredere ca se va descurca. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Ingeras, fii tare. Veti fi si voi acolo. |
|
| TeosOf wrote:Ingeras, fii tare. Veti fi si voi acolo.
Multumesc,asa este
Mariuta ii dorim excursie placuta lui Andrei .Mami ai baiat mare ! |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Inger stiu ca este greu mai ales prima saptamana ,apoi incepi sa te obisnuiesti ,trebuie sa fii tare ,dar au grijaa copii sa te faca sa uiti de lacrimi .Mami este spre binele vostru .Acum trece timpul si iar va intalniti.
Andrei drum bun si distractie placuta. |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Si noi ne-am intors acuma de la o onomastica a unui baietel de 5 ani, ne-am distrat foarte bine si acuma sintem foarte obositii. Maine avem program de mers la mare si trebuie sa ne trezim dimineata. Eu una sint frinta astazi si la noi si caldura ne doboara. Maine sarbatorim si ziua lui buni implineste 70 de ani asi avem ceva surprize pregatite.
Ingeras ,fii tare mama noi sintem si raminem aici pentru tine.Totul are sa fie Ok,ai sa vezi! |
|
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Ingeras fii tare totul este pentru binele vostru. |
|
| Ma bucur ca v-am cunoscut,Dumnezeu are el planurile lui ,m-a ajutat mai intai sa va cunosc si acum cu lipsa sotului meu sa fiti voi alaturi de mine.Va multumesc din suflet!
Ely,shirel,dya |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
O sa fie bine,te mai alinam si noi,timpul va trece repede si veti fi iar impreuna! |
|
| Oana ,multumesc
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Inger, capul sus. Totul va fi bine. |
|
| Alina
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Inger, si noi suntem alaturi de tine!!!!!!! Capul sus, va fi bine!!!!!!!! |
|
|
Multumesc,cute
Sotul m-a sunat.Deja lucreaza.A cumparat un laptop si urmeaza sa vorbim maine seara |
|
|