|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| De mai bine de o luna ma confrunt cu o stare depresiva continua ...off, oare nu mai trece odata durerea? Desi am toate motivele din lume sa fiu fericita, nu ma pot bucura de viata,nu mai gasesc motivatie in nimic, ma simt ca o leguma, ma simt inutila in toate si parasita de Dumnezeu . Am sufletul incatusat de durere, as vrea sa-l eliberez dar nu stiu cum Imi pare rau ca exist, acesta este crudul adevar la care am ajuns
Multumesc ca m-ati ascultat! Va doresc tuturor rabdare,intelegere si sanatate
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Laura, Laura, Laura...parca ma vad pe mine, da' ma mai uit si la Alex si la Iuli. Asa trebuie sa faci si tu. Incerc sa-mi tin atentia focalizata pe ei pentru ca stiu ca o sa treaca si starea asta. Doare tare rau sufletul...o sa teaca. |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Laura, . |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
|
Mami,dar ce s-a intimplat poate putem sa te ajutam cu ceva!(Poate eu nu am fost pe faza?) Intre timp sintem alaturi de tine si sper ca starea asta sa treaca cu o imbratisare calda si o mie de |
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| A batut cu vant de depresie in Iasi dar mie o sa-mi treaca. Imi pare rau pt. starea ta Laura, hai mobilizeaza-te putin si fa ceva si pt. tine. Ai stat deja prea mult timp acasa si incepe sa devina o povara. Eu sunt alaturi de tine cu gandul si la o cafea, daca vrei. |
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Laura,cred ca majoritatea dintre noi trecem prin stare de depresie,mai ales cand stam doar acasa cu bebelasii,nu vedem si nu auzim decat tipete in mare parte din zi si din noapte...cam astea sunt la mine motivele pentru care cad uneori in depresie...ma tine 2-3 zile si apoi reusesc sa ma mobilizez,sa imi revin,o fac pentru copiii mei,stiu ca ei percep starea mea si nu vreau sa-i agit aiurea. pupici si imbratisari,incearca sa iesi din starea asta cumva |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Fetelor, va multumesc din suflet pentru suport Sper si eu ca va trece starea dureroasa, incerc sa ma mobilizez, incerc din rasputeri, dar pare atat de greu Off, dupa cezariana m-am refacut mult mai usor, dupa operatie la fiere la fel, deci, se pare ca durerea sufleteasca e cea mai dificila! |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Laura |
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Laura, fii tare, nu lasa ca rutina sa te doboare. Durerea sufleteasca e mult mai grea si imbolnaveste si trupul. |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Laura,multa putere si liniste sufleteasca.Sant alaturi de tine si te imbratisez cu drag. |
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Laura |
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Laura,si la mine se mai intampla,dar ma pun si ma rog si ii cer la Dumnezeu sa ma ajute El sa imi revin,si...functioneaza... multi pupici si o stare sufleteasca linistita iti doresc |
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Buna ziua, Plec la serviciu! Azi sper la o zi mai buna ca ieri, la un program omenesc. Va doresc si voua o zi buna si "forumeala" placuta! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/22/2008 Mesaje: 35
| pupici mamici..si eu in fuga pe-aici. Multa sanatate si putere Laura, sa stii ca fiecare trecem prin faze asemanatoare, dar vin zile cu soare si le uitam!
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Mariuta, multa sanatate Leei! Inger, iti trimitem o imbratisare, ca sa iti ridicam putin moralul! Katy, gata pozele? Drum bun si vreme frumoasa! |
|
|