Stare de spirit 29
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Laura
Scris: Wednesday, June 4, 2008 5:15 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/8/2006
De mai bine de o luna ma confrunt cu o stare depresiva continua pale ...off, oare nu mai trece odata durerea? Desi am toate motivele din lume sa fiu fericita, nu ma pot bucura de viata,nu mai gasesc motivatie in nimic, ma simt ca o leguma, ma simt inutila in toate si parasita de Dumnezeu uff . Am sufletul incatusat de durere, as vrea sa-l eliberez dar nu stiu cum cry Imi pare rau ca exist, acesta este crudul adevar la care am ajuns uff

Multumesc ca m-ati ascultat! Va doresc tuturor rabdare,intelegere si sanatate pupici
leut
Scris: Wednesday, June 4, 2008 5:26 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Laura, Laura, Laura...parca ma vad pe mine, da' ma mai uit si la Alex si la Iuli. Asa trebuie sa faci si tu. Incerc sa-mi tin atentia focalizata pe ei pentru ca stiu ca o sa treaca si starea asta. Doare tare rau sufletul...o sa teaca.
Alina
Scris: Wednesday, June 4, 2008 6:23 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Laura, pupici pupici pupici .
shirel
Scris: Wednesday, June 4, 2008 7:23 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Laura wrote:
De mai bine de o luna ma confrunt cu o stare depresiva continua pale ...off, oare nu mai trece odata durerea? Desi am toate motivele din lume sa fiu fericita, nu ma pot bucura de viata,nu mai gasesc motivatie in nimic, ma simt ca o leguma, ma simt inutila in toate si parasita de Dumnezeu uff . Am sufletul incatusat de durere, as vrea sa-l eliberez dar nu stiu cum cry Imi pare rau ca exist, acesta este crudul adevar la care am ajuns uff

Multumesc ca m-ati ascultat! Va doresc tuturor rabdare,intelegere si sanatate pupici

Mami,dar ce s-a intimplat poate putem sa te ajutam cu ceva!(Poate eu nu am fost pe faza?)
Intre timp sintem alaturi de tine si sper ca starea asta sa treaca cu o
imbratisare calda si o mie de pupici pupici pupici
Lilly of the valley
Scris: Wednesday, June 4, 2008 7:26 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
A batut cu vant de depresie in Iasiuff dar mie o sa-mi treaca. Imi pare rau pt. starea ta Laura, hai mobilizeaza-te putin si fa ceva si pt. tine. Ai stat deja prea mult timp acasa si incepe sa devina o povara.
Eu sunt alaturi de tine cu gandul si la o cafea, daca vrei.pupici angel
Mela
Scris: Wednesday, June 4, 2008 7:30 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Laura,cred ca majoritatea dintre noi trecem prin stare de depresie,mai ales cand stam doar acasa cu bebelasii,nu vedem si nu auzim decat tipete in mare parte din zi si din noapte...cam astea sunt la mine motivele pentru care cad uneori in depresie...ma tine 2-3 zile si apoi reusesc sa ma mobilizez,sa imi revin,o fac pentru copiii mei,stiu ca ei percep starea mea si nu vreau sa-i agit aiurea.
pupici si imbratisari,incearca sa iesi din starea asta cumvapupici angel
Laura
Scris: Wednesday, June 4, 2008 9:09 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/8/2006
Fetelor, va multumesc din suflet pentru suport pupici angel flowers Sper si eu ca va trece starea dureroasa, incerc sa ma mobilizez, incerc din rasputeri, dar pare atat de greu uff Off, dupa cezariana m-am refacut mult mai usor, dupa operatie la fiere la fel, deci, se pare ca durerea sufleteasca e cea mai dificila!
raly
Scris: Wednesday, June 4, 2008 9:54 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Laurapupici pupici
TeosOf
Scris: Wednesday, June 4, 2008 10:05 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Laura, fii tare, nu lasa ca rutina sa te doboare. Durerea sufleteasca e mult mai grea si imbolnaveste si trupul. pupici
ingerash
Scris: Wednesday, June 4, 2008 10:37 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Laura,multa putere si liniste sufleteasca.Sant alaturi de tine si te imbratisez cu drag.angel pupici pupici pupici
dya
Scris: Wednesday, June 4, 2008 10:38 PM
Nivel

Inregistrat: 5/12/2006
Laura pupici pupici pupici angel
Fluturas
Scris: Wednesday, June 4, 2008 11:38 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
Laura,si la mine se mai intampla,dar ma pun si ma rog si ii cer la Dumnezeu sa ma ajute El sa imi revin,si...functioneaza...
multi pupici si o stare sufleteasca linistita iti doresc
Lilly of the valley
Scris: Thursday, June 5, 2008 8:31 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Buna ziua,
Plec la serviciu! Azi sper la o zi mai buna ca ieri, la un program omenesc.
Va doresc si voua o zi buna si "forumeala" placuta!pupici
lucioasa
Scris: Thursday, June 5, 2008 8:50 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/22/2008
pupici pupici mamici..si eu in fuga pe-aici.
Multa sanatate si putere Laura, sa stii ca fiecare trecem prin faze asemanatoare, dar vin zile cu soare si le uitam!
cute_babies_of_mine
Scris: Thursday, June 5, 2008 8:53 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Mariuta, multa sanatate Leei!
Inger, iti trimitem o imbratisare, ca sa iti ridicam putin moralul!
Katy, gata pozele? Drum bun si vreme frumoasa!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.