|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 13
| Nu ma mai uit la meci. De fapt uitasem de el, dar am zis sa vad si eu cum se joaca. M-am uita 3-5 minute si era cat pe ce sa luam gol. Cred ca le port ghinion(desi nici aseara nu m-am uitat). Va las pe voi sa-mi povestiti maine ce se mai intampla.
Bafta Steaua. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| MNiko wrote:Nu ma mai uit la meci. De fapt uitasem de el, dar am zis sa vad si eu cum se joaca. M-am uita 3-5 minute si era cat pe ce sa luam gol.  Cred ca le port ghinion(desi nici aseara nu m-am uitat). Va las pe vo sa-mi povestiti maine ce se mai intampla. Bafta Steaua. Pai a castigat cu 2-0
|
| Gata, s-a terminat? Cand? Ca eu ii vedeam ca joaca.
Bravo lor., ca au castigat. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Salutare, fetele! Just dropping by to say "Hello"...
Incerc sa vad ce mai faceti, am ramas uimita sa vad cate mesaje au unele dintre voi.
Felicitari tuturor sarbatoritilor, multa sanatate si bucurii la pitici, parinti, bunici.
Noi suntem bine, crestem...nu-mi vine sa cred ca Raz face acusica 2 ani...
Va pupicesc pe toate! |
|
| Bine ai revenit Vesna. Ma bucur ca sunteti bine.
Petrecere frumoasa lui Razvan, de ziua lui. |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Ma bucur pentru Steaua. Vesna, bine ai revenit. Numai bine.
O zi frumoasa tuturor!!!!! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Vesna, te pup, bine ai revenit! Pupici lui Raz si asteptam cu interese petrecerea de 2 anisori!
O zi buna tuturor! Eu vreau sa fac cate ceva prin casa, dar nu prea am chef. Am o durere de cap cam nasoala si iar merg la dentist Dav e in continuare la munte cu bunicii. Imi lipseste, dar macar el e (mai) bine. Pupici pentru toata lumea! |
|
| Cris, ma bucur ca Dav e mai bine. Pupici de la noi. |
|

| Alina wrote:Cris, ma bucur ca Dav e mai bine. Pupici de la noi.
Multumim. O zi frumoasa si tie! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17812
| Kiki, ma bucur ca Dav e mai bine. O sa ii treaca de tot ai sa vezi.
Eu sunt adormita, ca mi-a dat Andrei scularea de la 8:00 si asa as mai fi dormit !!! Acum mai stau putin si ne imbracam sa iesim in curte la o cafea, sa ascultam gugustiucii si sa simtim mirosul proaspat al unei zile noi
O zi buna tuturor va doresc ! |
|

| O zi buna, Adriana & family! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Kiki, ai grija de tine! Bine ca ti-ai facut curaj sa mergi la dentist...eu trebuie sa-mi schimb o lucrare pe care-o am de 10 ani da' nu am trecut peste pragul de frica. Oricum, inainte de sarcina va trebui s-o fac si pe-asta! Adriana...o si cu soare si liniste! Vesna, bine ai revenit! La mine e o stare nasoala...poate-mi trece. O sa iesim pe seara cu prietenii...imi inchipuiam altfel ziua asta, da'...N-am avut timp de nicio pregatire...oricum, in sufletul meu sunt multumita si implinita. Au trecut 10 ani minunati...Na' ca-mi vine sa plang, ca-s singura acum...de-abia astept sa vina IUli! Si nici Alex nu se tezeste! |
|

| Leut, o sa ai o zi minunata, pana la uma! O sa vezi! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Kiki wrote:Leut, o sa ai o zi minunata, pana la uma! O sa vezi! Maaaaaaaaaaaaaaai...pai daca zici tu, cu placere! |
|
| Angelica, doar nu vrei o bataita? |
|
|