Stare de spirit - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Tuesday, March 31, 2020 4:23 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Bine ai venit,Katrina!Cheek Kiss Bravoo Bravoo computerlove computerlove
bereea
Scris: Thursday, October 15, 2020 7:32 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Ce mai faceti, fetelor?
marivic
Scris: Tuesday, November 3, 2020 8:39 PM
Nivel

Buna ,Berre.
Eu cu jobul foooarte ocupata si obosita....
Emotionata pt Vic,minunea mea care alaltaieri a implinit 17 ani si trista pentru ca mama a implinit 17 ani de cand s-a mutat in Vesnicie.
In rest,foarte stresata de aceasta pandemie si tare infricosata.Viata nu mai este ce a fost;este tot un stres si o frica....Incerc sa ma linistesc si sa iubesc fiecare clipa petrecuta cu familia.SimplyLove Cheek Kiss computerlove
bereea
Scris: Wednesday, November 4, 2020 8:06 AM
Nivel

La multi ani lui Victor!

Si mama mea are aproape 10 ani de cand a plecat.

Cat despre asa-zisa pandemie , nu mai cred nimic din ce zic toti acestia Nu mai este nimic din ce a fost in primavara.
In Italia, toti cretinii fac tampoane( care nu sint credibile) si s-a ajuns la niste cifre impresionante Problema reala e ca 96% sunt asintomatici, deci sunt SANATOSI!
Dar cei de la conducere se folosesc de niste cifre false pentru a ne transforma in oi ascultatoare.
Anul trecut au murit mai multi oameni fara pandemia asta, decat in acest an. Totul s-a dat peste cap, oamenii mor numai de covid. Ma intreb de ce naiba mureau inainte sau poate erau nemuritori. De gripa s-a murit intotdeauna .Ne distrug vietile, ne distrug copiii iar noi, ca de obicei, stam cu capul plecat. Sunt foarte furioasa si sper ca lumea sa se trezeasca. Imi vreau viata si drepturile mele inapoi!!!!!
marivic
Scris: Wednesday, November 4, 2020 6:32 PM
Nivel

Adevarat....nimic din ce-a fost nu mai este.... Bye2
miriam
Scris: Sunday, November 8, 2020 9:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
Cam asa este peste tot, ne adaptam greu, mai ales cu ?coala(clasa a I-a în special, ?i a VI-a Davis) dar deocamdata asta e situa?ia.
Câteodata mi-e ciuda, ca ne supunem atât de usor, întreaga lume. Ca oile, vorba lui Bereea.
Multa sanatate ?i sa ne auzim cu bine!
shirel
Scris: Wednesday, December 23, 2020 9:36 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Va pup cu drag pe toate! Eu ca de obicei cum ma stiti voi raman si voi ramane o persoana optimista...in loc sa vad ce nu este bine cu acest virus si ce ne este interzis ( oricum nimic nu depunde de noi fiindca nu aveam puterea de a stii ce se poate intampla cu noi ) incerc sa fac si sa vad ce pot face in situatia asta ...si care sunt lucrurile bune care mi se intampla...petrec mai mult timp cu familia,fac economie si la benzina si la faptul ca nu mai ies la cumparaturi asa de des si numai mananc pe la restaurante fiind toate inchise??.Vorbesc cu prietenele mele de pretutindeni in grup pe zoom si este minunat sa ne vedem impreuna chiar si virtual..etc.Am multe lucruri pozitive de spus...fiindca pun accentul mai mult pe ele decat pe cele negative pe care nimeni nu le poate schimba.Va pup dragele mele imi este tare dor de voi...si eu chiar as vrea sa facem un zoom odata impreuna.??sa ne vedem si sa vb virtual.???Sa aveti un Craciun fericit impreuna cu familia voastra.Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti!computerlove
miriam
Scris: Friday, January 1, 2021 10:22 AM
Nivel

Sanatate, libertate ?i bucurii în noul an! Cu D-zeu înainte!
bereea
Scris: Friday, January 1, 2021 11:16 AM
Nivel

Doamne ajuta sa avem un an mai bun!
marivic
Scris: Saturday, January 2, 2021 10:30 PM
Nivel

Doamne-ajuta tuturor! Sa fim unite si prietenia ce ne leaga sa darame tot raul!Cheek Kiss Gossip campfire
AdrianaC
Scris: Friday, January 8, 2021 5:07 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Am intrat si eu in sfarsit dupa fooooarte mult timp, scuze pentru absenta indelungata, insa la noi anul 2020 a fost unul plin de provocari din toate partile.
Am inceput anul in forta cu o internare in spital cu Andrei, cu gripa tip A, urata, plus pneumonie interstitiara (acum ma intreb daca a fost numai gripa)...
Apoi in martie am inceput sa lucrez de acasa, copiii au inceput sa invete de acasa... s-au dus naiba si meditatiile si tot, totul facut in online cand Andrei era clasa a 8-a si Alice clasa a 12-a...
In iunie a inceput dansul cu evaluarea nationala la Andrei si cu inscrierea la liceu... Am avut multe peripetii, cu contestatii, cu note mai mici dupa contestatii, complet eronate (si nu ca spun eu, ci asta au spus toti profesorii lui Andrei, si cei de la clasa si cei de la meditatii...), si in final cu un final fericit, cu inscrierea lui la unul dintre cele mai bune licee private din Bucuresti (desi nu ne-am fi gandit niciodata la asta... dar poate ca asa trebuia sa se intample :-) ).
Apoi a urmat BAC-ul lui Alice, inscrierea la facultate si in cele din urma admiterea la Facultatea de Inginerie Aerospatiala Politehnica Bucuresti ! Am studenta si licean !

Apoi am continuat lucrul de acasa si vacanta am facut-o acasa, in curte... Ne-am cumparat o piscina micuta de 2 x 4 m, supraterana, dar suficienta cat sa te balacesti la orice ora si sa te relaxezi, plaja in curte, citit pe sezlong...si cam atat de la vacanta de vara...

Apoi a inceput scoala in septembrie, Andrei a mers in sistem hibrid, o saptamana da, una de acasa, pana cand i-au trimis pe toti sa invete doar din online...
Alice a invatat doar din online, a fost doar o data la facultate sa semneze contractul de studii si inca o data ca sa isi ridice legitimatia de student...

Sarbatorile au venit si ele si au trecut, le-am facut doar in 4 anul acesta, fara mama si soacra mea, pentru ca suntem in carantina din noiembrie si inca nu am terminat....

Si cel putin pana la final de martie mai lucram de acasa.

Numai eu am mai iesit la cumparaturi o data pe saptamana, si asta pana sa se instaleze carantina, apoi am apelat la Bringo pentru cumparaturi...
Ma bucur ca stau mai mult cu familia, imi place sa lucrez doar de acasa si sincer daca as putea alege, nici ca m-as mai intoarce la birou :-).

Voi cum mai sunteti? Ce mai e in zona voastra ?
roxinthya
Scris: Friday, January 15, 2021 2:46 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Buna dragile mele!
Ce ma Bucur ca mai aud de voi pe aici - ce vremuri frumose!!!!

Waw Adriana ce an incarcat ati avut! Felicitari pentru reusitele copiilor!

Si eu lucrez tot de acasa de la jumatatea lunii martie - dar sunt argumente pro si contra din punctul meu de vedere - contra fiind sedentarismul - asa eram fortata macar sa fac niste miscare angel

In rest toate bune si frumoase - copiii tot online - sunt clasa a 2-a si a 6-a.

Va pup mult pe toate si poate ne mai dezmeticim si mai intram pe aici! Cheek Kiss
bereea
Scris: Saturday, February 27, 2021 9:15 AM
Nivel

Stare de ...plictiseala! Sunt in izolare de cateva zile, pozitiva la covid si eu si fiica-mea!
miriam
Scris: Thursday, March 4, 2021 5:29 PM
Nivel

Multa sanatate, sa trece?i cu bine! computerlove
marivic
Scris: Sunday, March 7, 2021 12:49 PM
Nivel

Berre,cum sunteti?Sunteti bine?
Sanatate multa si Dumnezeu sa va ocroteasca! Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.