Stare de spirit - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Thursday, January 3, 2019 2:26 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mioara, incetul cu incetul se vor aseza lucrurile pentru toata lumea. Ma bucur ca ai inceput munca, cred ca aveai nevoie .
Eu nu pot alege sa raman aici, dar daca mi s-ar ivi ocazia as fi pusa in incurcatura. E un alt stil de viata, se munceste de dimineata pana seara, totul este foarte scump, lumea e ciudatica...
marivic
Scris: Thursday, January 3, 2019 8:02 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Da,Berre...asa este Cheek Kiss computerlove Aveam mare nevoie sa ies....o luasem putin stramb....Crazy Cray Din cauza problemelor de sanatate inca nu sunt ok dpdv mental...dar incerc sa fac fata.... Ganduri...ganduri si iar ganduri.....
computerlove
bereea
Scris: Wednesday, January 23, 2019 2:34 PM
Nivel

Hello, hello!!! Ce mai faceti fetelor?

In sfarsit, mi-am revenit dupa 3 saptamani de vis petrecute in America.Am fost incantata de tot, doar pretul produselor alimentare m-au lasat cu gura cascata (scump rau). Imi pare rau ca m-am intors si tare greu mi-am revenit dupa diferenta de fus orar. Sper sa plec iar la vara, cred ca acum stiu ce-mi doresc.
marivic
Scris: Friday, January 25, 2019 5:13 PM
Nivel

Bine ai revenit,Berre! Sotul tau are contract pe termen lung?Eu ma rup in bucati.....cand a plecat sotul meu acum dupa sarbatori iar am cazut in gol...Ufff,nu stiu daca voi fi vreodata ,,intreaga'' Cray Crazy
La noi,....e pana in martie...apoi nu mai stiu ce va mai fi?!
Eu as pleca si maine din tara dar parca din an in an ne impovareaza alte si alte chestii....sau se ivesc asa de nu se stie unde ...piedici de a fi impreuna.
Noroc cu jobul primit altfel as fi fost la zambareti de mult....Cray
bereea
Scris: Monday, January 28, 2019 9:31 AM
Nivel

Mioara, cred ca e pana in iunie inclusiv, apoi mai vedem.Mia deocamdata mi-e foarte bine singura, cred ca noi am fost prea mult timp impreuna 24 din 24, asa ca despartirea asta nu ne face decat bine.
ingerash
Scris: Thursday, January 31, 2019 11:03 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Pupici dulci fetelor computerlove coeur coeur coeur
Petronella
Scris: Saturday, February 2, 2019 7:52 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/14/2010
campfire
marivic
Scris: Sunday, February 3, 2019 12:25 PM
Nivel

bereea wrote:
Mioara, cred ca e pana in iunie inclusiv, apoi mai vedem.Mia deocamdata mi-e foarte bine singura, cred ca noi am fost prea mult timp impreuna 24 din 24, asa ca despartirea asta nu ne face decat bine.

Berre,ma bucur sa aud ca esti bine.Mi-e mie foarte greu...si cu fiecare an cu cat imbatranesc mi-e si mai greu....Cray
Acum s-au ivit altele:Victor a intrat la un liceu de profil si ii place,este cel mai bun din clasa,la mate-info a terminat sem.1 cu media 8,88,al doilea din clasa firstprize este acolo si ii place.Daca as pleca si-ar pierde echilibrul iar daca l-as lua i-as strica rostul.Propunerea de a ramane definitiv acolo,nu a mai venit de la partile contractoare,dar nici nu am sti ce sa facem daca s-ar materializa?!
Este o situatie incalcita.....si la mine si la el.Eu am acceptat postul dar,intampin foarte mari probleme cu copiii de acolo care au foarte mari lacune in cunostintele asimilate pana in clasa a doua Cray Nu am cum sa dau inapoi dar este extrem d stresant,nici nu se compara cu fosta mea clasa Cray
ingerash
Scris: Monday, February 4, 2019 4:01 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mult succes marivic computerlove coeur coeur coeur majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
marivic
Scris: Monday, February 4, 2019 7:30 PM
Nivel

Multumesc cu recunostinta,Mihaela computerlove
bereea
Scris: Tuesday, February 5, 2019 1:17 PM
Nivel

marivic wrote:

Berre,ma bucur sa aud ca esti bine.Mi-e mie foarte greu...si cu fiecare an cu cat imbatranesc mi-e si mai greu....Cray
Acum s-au ivit altele:Victor a intrat la un liceu de profil si ii place,este cel mai bun din clasa,la mate-info a terminat sem.1 cu media 8,88,al doilea din clasa firstprize este acolo si ii place.Daca as pleca si-ar pierde echilibrul iar daca l-as lua i-as strica rostul.Propunerea de a ramane definitiv acolo,nu a mai venit de la partile contractoare,dar nici nu am sti ce sa facem daca s-ar materializa?!
Este o situatie incalcita.....si la mine si la el.Eu am acceptat postul dar,intampin foarte mari probleme cu copiii de acolo care au foarte mari lacune in cunostintele asimilate pana in clasa a doua Cray Nu am cum sa dau inapoi dar este extrem d stresant,nici nu se compara cu fosta mea clasa Cray

Off, Mioara, acum ti-ar fi foarte greu sa incepi o viata in afara. Nu mai esti la varsta cand te poti adapta usor, cand gasesti usor de munca.
Victor s-ar adapta oriunde, sa nu crezi ca scoala di Romania este chiar atat de fantastica pe cat pare.
Sotul meu si-a prelungit sederea, iar eu, daca voi avea ocazia, plec. Nici pentru Ale nu cred ca va fi usor, este in primul an de liceu, abia si-a facut noi prieteni, dar cred ca s-ar adapta oriunde.
Cat despre job, fa si tu cat poti, ca statuie nu-ti face nimeni!
marivic
Scris: Tuesday, February 5, 2019 5:05 PM
Nivel

Stiu Brandusa ca este foarte greu si in afara....nici nu pot sa ma pronunt altfel,sunt constienta ca nu sunt caini cu covrigi in coada,dar...as fi/am fi jumatate din familie.Ideea este ca il am pe tata in camin....si este foarte greu.Ma duc saptamanal la el si tot nu e multumit cateodata,iar cateodata face diferenta ca la altii nu vine nimeni cu lunile Cray
Ma gandesc ca iar fi mai bine copilului acolo dar si noua dpdv al civilizatiei,al sanatatii,etc.
In ceea ce priveste jobul meu...da ai mare dreptate,dar din pacate traiesc in Romania si este din ce in cemai greu in acest domeniu ,cu foarte multe hachite si balbaieli.....Cray Cray Cray
Katrina
Scris: Thursday, February 7, 2019 7:40 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/9/2010
Buna dimineata !
Ma bucur mult sa va reintalnesc !coeur
Imi e tare dor de momentele petrecute aici ... dar din nefericire timpul , noile activitati si prioritati nu mi-au mai permis sa trec pragul "casutei", dar mi-am propus sa vin in vizita cat mai des .
"Noi" am crescut, am devenit adulti, am luat permisul auto, ne pregatim de bac, ne hotaram si ne razgandim in privinta viitoarei profesii ... de-ale piticilor....
In rest , suntem bine cu totii!
computerlove

marivic
Scris: Thursday, February 7, 2019 6:00 PM
Nivel

Katrinaaaaaaaaaaaacomputerlove computerlove computerlove Bravoo Bravoo SimplyLove
Mult succes in tot si-n toate!firstprize
PS.Tu esti Oana Furtuna Crazy (cu caciulile?) Scleroza asta hohot hohot hohot
Katrina
Scris: Thursday, February 7, 2019 7:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/9/2010
marivic wrote:
Katrinaaaaaaaaaaaacomputerlove computerlove computerlove Bravoo Bravoo SimplyLove
Mult succes in tot si-n toate!firstprize
PS.Tu esti Oana Furtuna Crazy (cu caciulile?) Scleroza asta hohot hohot hohot

hohot Da , Mari , eu sunt !!! Multumim !!!
computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.