Stare de spirit - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Monday, September 17, 2018 8:17 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Mult succes Alessandrei! computerlove
Si Vic,clasa a IX a....are mami liceean...Greu,tare greu se acomodeaza si cu naveta dar mergem inainte.....firstprize firstprize
bereea
Scris: Monday, September 17, 2018 9:06 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Succes, Victor!

Ai sa vezi, Mioara, ca se va obisnui.
marivic
Scris: Tuesday, September 18, 2018 2:02 PM
Nivel

Multumim cu recunostinta,Berre...Cheek Kiss computerlove
Doamne-ajuta!angel
t-mihaela
Scris: Wednesday, September 19, 2018 10:00 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Fetelor,oare un topic doar pt noi ne-ar ajuta sa ne adunam iar?De cand a aparut FB asta nenorocit ,fetele au plecat una cate una. Eu am incercat sa uit, sa ma prefac ca totul e ok si viata merge inainte.Dar ... hm, am investit atat de mult ca nu e cale de intors.
Sunteti mereu in gandul meu .
Poate se merita sa mai dam o sansa prieteniilor vechi ??
kali
Scris: Thursday, September 20, 2018 8:54 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Miha, bine ai revenit!Hilar Hmmm... nu as da neaparat vina pe facebook; noi ne schimbam... au trecut vremurile in care dintii si marca de pampers erau prioritatile din viata noastra.Lol
Nu e niciodata prea tarziu pt. prieteniile vechi!

Hai cu topicul!
Voi? Cum sunteti? TU, ce faci?computerlove
marivic
Scris: Thursday, September 20, 2018 10:23 AM
Nivel

Mihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,sunt pe-aici si eu...Clap firstprize
Daaaaa,haideti cu topicul firstprize firstprize firstprize
t-mihaela
Scris: Thursday, September 20, 2018 2:49 PM
Nivel

Eu sunt bine ,iau proportii dar dau vina pe varsta. Copiii cresc, Diana e cu viata ei ,o vad rar dar sincer nu duc dorul.
Muncesc pe branci dar ma si bucur de viata .La tara diminetile sunt super, aburi pe iaz si miros de padure.
Am fost acasa in primavara si m-am intors cu un gust amar si sentimentul ca nu apartin nicaieri,nici aici nici acolo.
Kaze e la fel neskimbat ,omul asta parca e venit din alta lume ...in fine imi face viata usoara.
Toata vara am petrecut-o cu rulota in spinare,mai avem o iesire si apoi ne pregatim de hibernat.

marivic
Scris: Thursday, September 20, 2018 5:31 PM
Nivel

Wow....adica s-a mutat de la tine,Diana?S-a schimbat...? Stii tu.... Piticii,ce fac?Cred ca viata la tine este minunata....Acolo parca vad un decor dintr-un film vechi...cu iazul acela,padurea vecina cu voi....sa te bucuri de ceea ce ai....Stai linistita...daca te impaci cu tine ai sa te simti si bine....Mi-e dor de tine,de postarile tale....computerlove hearts Cheek Kiss
endy
Scris: Thursday, September 20, 2018 6:05 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Cheek Kiss T-Mihaela !!! ma bucur //sa te aud// Tot am mai intrebat de tine
Ma bucur , ma bucur ca esti bine
Da , as vrea si eu sa mai povestim ! poate faci un grup !Gossip
t-mihaela
Scris: Friday, September 21, 2018 5:46 AM
Nivel

marivic wrote:
Wow....adica s-a mutat de la tine,Diana?S-a schimbat...? Stii tu.... Piticii,ce fac?Cred ca viata la tine este minunata....Acolo parca vad un decor dintr-un film vechi...cu iazul acela,padurea vecina cu voi....sa te bucuri de ceea ce ai....Stai linistita...daca te impaci cu tine ai sa te simti si bine....Mi-e dor de tine,de postarile tale....computerlove hearts Cheek Kiss

Da Mari, s-a mutat de la mine ,de fapt eu i-am cerut sa plece ca viata asa cum vroia ea sa o traiasca nu se poate sub acoperisul meu.Si bine am facut ca de cum a dat de greu s-a si inderptat,acum munceste ,arata bine sanatoasa.Trec sa o vad uneori dar amandoua stim ca ranile inca nu s-au vindecat sunt inca multe de iertat si nici una din noi nu iarta.Interesant e atitudinea astora mici , mai ales Darya.Intr-o zi am scapat o vorba urata si Darya a inceput sa planga ,ea o iubeste pt ca nu stie, era mica si eu mereu am ascuns fata de ei prin ce treceam,.N-am vorbit-o niciodata de rau in fata lor ,nu i-am lasat sa-i cunoasca partea urata.M-a intrebat Arti odata daca Dia poate veni acasa si am spus "NU" dar nu am putut sa ii spun de ce,am zis ca e matura si vrea sa fie independenta si am inchis subiectul.

MI-ar placea sa vad toate fetele gramada, Taki,Delfinasa...dar eu nu am legtura cu nimeni , pe FB am doar pe taica-meu si vreo doua neamuri. Nu imi place FB.Si vorba ta ,Kali, si noi ne-am skimat , eu cel putin nu ma mai recunosc.Am devenit as aun fel de trol ursuz si plictisit .Poate imi face Dia un bebe sa ma aduca iar cu drepturi depline aici pe forum si cu o stare de spirit ca altadata Crazy

marivic
Scris: Friday, September 21, 2018 9:08 AM
Nivel

Da,asa este.....doare al naibii de tare,dar tot raul spre bine;era nevoie de o schimbare ca sa se re-configureze ,ca sa zic asa.La fel am patit eu cu Bogdan...Acum munceste de 1 an,este pe piciore ,s-a inscris si a terminat clasa a XI a la seral....este constiincios...are o prietena.....deci tot raul spre bine.Stiu ca doare.....am trecut prin asata si stiu...te inteleg...dar toate trec....Tu,coboara iar pe Pamant si devin-o cea care erai altadata....Mai gandeste-te si la tine si incearaca sa te iubesti pe tine...Asta iti va ridica Stima de Sine.....Te imbratisez cu mare drag...computerlove
kali
Scris: Friday, September 21, 2018 9:59 AM
Nivel

Miha, hai ca esti ok! Cred ca esti in etapa aia in care tu trebuie sa-ti faci viata interesanta... vorba aceea... nu se mai schimba lucrurile ca alta data ( sot nou, copii noi, serviciu nou, casa noua alcool )... toti intram intr-o rutina la un moment dat, ni se pare ca ne-am plafonat. Cam asta e, nu mai vibreaza nik ca la 20 ani. Bine, nici nu mi-as mai dori, ca parca mai bine mi-e asa... mai in control cu toate, inclusiv cu trairile mele. Parca nici surprizele nu-mi mai plac... confort scrie pe mine!!

In realitate esti tanara si fun, asa ca nu te lasa; scutura-te de plictiseala, ca batranetea nu vine la 40 de ani!

Eh, cu toate fetele gramada e mai greu, ca tre' sa-si doreasca si ele. Poate te ajuta cineva care a tinut legatura cu ele...
Te inteleg, insa... si eu gravitez pe-aici; mai postez din cand in cand dar lipsit de substanta. Nu mai e ca alta data insa si nevoile mele sunt altele. Parca nu ma mai vad discutand probleme pe-aici, poate si pentru ca am ramas ataaaat de putine! Nostalgica mai sunt uneori, insa fix atat cat trebuie; nu prea mult, nu prea des.

Cu Diana, ma asteptam, nu stiu de ce, sa aud ca e pe piciorele ei. Parca e si firesc asa... e la varsta potrivita sa-si vada de viata. 'Oi fi eu detasata, ca - inca - am copii relativ mici dar parca nu-mi imaginez sa nu-si ia zborul la momentul potrivit ( si sper sa nu stea prea mult pe ganduri ).

In schimb, ceea ce trebuie tu sa faci la un moment dat, e sa o ierti. O fi un proces de durata, 'or mai fi niste etape de trecut, insa e esential, dupa parerea mea, sa o faci. Am si eu de executat iertarile mele si vad ca si la mine dureaza, insa cred ca tot procesul asta de curatare sufleteasca si de acceptare, ma transforma in ceea ce sper eu sa devin la un moment dat. Sa scap de toate incrancenarile si de ranchiuna... sa umblu eu asa, cu sufletul usor, fiindu-mi bine cu mine si cu toti, e scopul meu in viata! Un motiv mai putin de boala, de oricare fel ar fi ea! Castig min. 10 ani de viata fericita, garantat! In ciuda celor iertati, bineinteles. Lol

Pe de alta parte, trebuie sa-ti spun - ca nu stiu cand te mai prind pe aici - ca experienta ta cu Diana a fost o maaare lectie de viata pt. mine. Nici nu cred ca-ti imaginezi cat de mult mi s-a schimbat - atunci - modul de gandire si asteptarile vis-a-vis de adolescenti. Acum sunt inarmata si cu sabie si cu scut in ceea ce-i priveste. Sigur, e posibil sa mi-o iau in continuare, ca doar nu s-a gasit protocolul de gestionare a relatiilor cu ei, insa macar nu pot spune ca nu m-am asteptat.Lol

Hai, te pup... esti bine... si sper sa te mai vad pe-aici.
endy
Scris: Sunday, September 23, 2018 5:39 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Mihaela . Mary ...nici nu stiti voi de cite ori nu mi-am dorit sa fiu mai aproape de voi de trairile voastre alaturi de copii .La vremea mea problemele cu copiii au fost mici , asa era viata dar acum cind mi-au crescut nepotii am ramas fara replici , fara sa ma pot gandi de ce tineretul de azi e asa poate telefoanele , calculatoarele si cind nu gaseam rezolvare imi doream sa pot vorbi cu voi ca desi mai tinere mi-ati fi putut da lectii de viata asta noua moderna pe care eu nu o inteleg .Forumul asta si faptul ca v-am gasit mi-a fost de mare ajutor sa ma mai dumiresc cu multe ,,,,, Sper sa intrati mai des sa mai vorbim T Mihaela daca ma accepti pot devenii cu cea mai mare placere una dintre prieteniile de pe FB Va pup si ma mindresc cu asa fete !Cheek Kiss
lori16ro
Scris: Thursday, October 11, 2018 12:05 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/25/2006
Ce ma bucur ca a-ti mai postat Mihaela, Kali

Va imbratisez cu drag
kali
Scris: Thursday, October 11, 2018 2:13 PM
Nivel

computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.