Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Cu drag,Berre! Eu sunt fericita ca am terminat cu ,,Foarte bine''(pentru mine) clasa a II a, ....anul a trecut foarte repede chiar daca a fost un an greu...cu EN si zile intregi de corectari....dar am realizat foarte multe cu elevii mei.....
|
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| bereea wrote:Si mie, dar nu-i corect in comparatie cu alti colegi care au avut note mult mai mici decat ea si au incheiat cu 8, de exemplu.Din pacate nu se afisezaza decat nota finala si nu notele la fiecare examen.Poti sa ai media notelor la examene 9,9 si totusi profesorii sa te noteze doar cu 9. De exemplu, ale a facut examenul Cambridge si l-a trecut cu brio in categoriile B1 si B2.La scoala profesoara a zis ca e la nivel A2, adica mult mai jos... ma rog, importatnt e ce stie. Multumim
Felicitari lui Ale este o fata desteapta si asta noi o stim demult!!Nu este important ce au primit ceilalti copii in comparatie cu ea.fiecare copil este individul si ca cunostiintze si ca stare de emotii pe moment.sunt copii care stiu poate mai putin dar nu se emotioneaza si stiu cum sa se prezinte ...au o sigurantza mare in ei ....si sunt copii care stiu totul perfect dar se pierd la examene ..sunt emotivi si prin asta pierd poate din puncte.Bereea copilul tau este unic si a primit o nota foarte buna...cred ca dupa meritele ei in aceea perioada de examen....inca o data felicitariii!! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| A trecut deja o saptamana de vacanta, cam prea repede Maine plecam spre Catania, sper sa putem urca pe Etna. Sicilia e frumoasa, dar cam neingrijita ( imi aduce aminte de Romania). In schimb peisajele si apa sint fantastice,se mananca extrem de bine, de dulciuri nici mu mai spun.Oamenii sunt foarte prietenosi si amabili. |
|
| Mor de cald, nu mai pot! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu m-am saturat de ploaie! In fiecare zi, de 1 luna... parca suntem la tropice, minus caldura! |
|
| Vin in tara si aduc si caldura cu mine |
|
| Hai! |
|
| Fetelor ce mai faceti?Si noi ne-am saturat de caldura dar stim ca nu avem incotro nu avem unde fugi. Norocul nostru ca au fost infiintzate aerele conditionate ca fara ele nu stiu cum as rezista!!Am avut o saptamana grea cu vesti proaste de la o persoana taare draga mie,care mi-au luat parca rasuflarea ,iar pe urma am petrecut zi dupa zi la inmormantari..vecinul meu sa innecat si un alt tata s-a dus pe lumea cealalta si a lasat 3 fete orfane de parinti.Cand trec pe langa tine asa niste intamplari si vesti nu prea bune nu iti ramane decat sa multumesti lui Dumnezeu ca toata familia ta iti este sanatoasa si bine !! Deci trebuie sa ne traim fiecare clipa ca si cum ar fi ultima noastra zi!Sa fim oameni buni sa ne ajutam unii pe altii si sa fim un exemplu pozitiv ptr generatia care ne urmeaza!! Un sfarsit de saptamana minunat!! |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Offf....vesti crunte! Dumnezeu sa-i odihneasca si familiilor sa le dea putere. Shirel si la noi este cald...Noi cu bune,cu rele mergem inainte...Stiu ca Dumnezeu ma intareste si ma pazeste....pe mine si familia mea....Incerc sa ma echilibrez,...pictez foarte mult si asta ma tine in priza..... |
|
| kali wrote:Hai!
M-am tinut de cuvant! Am adus caldura
Shirel, imi pare rau
Mioara,
Eu am ajuns acasa si incerc sa ma obisnuiesc cu sotia tatalui meu. Nu-i usor sa vad in casa alta femeie! |
|
| bereea wrote: M-am tinut de cuvant! Am adus caldura
Azi iar ploua! Nu stiu ce sa spun... mi se pare greu sa te acomodezi cu noua viata a tatalui tau, insa te stiu puternica si inteleapta iar daca el e fericit... cred ca vei fi si tu pentru el.
Shirel, Doamne fereste! Asa e de bine cat suntem sanatosi! Drame din astea ne obliga, uneori, sa ne reorganizam prioritatile si sa realizam - a n-spea oara - cat de norocosi suntem!
Fetele, Eu sunt rupta de oboseala! |
|
| Pe cuvant ca nu mai suport caldul. Cat am transpirat anu' acesta , n-am transpirat in toata viata mea! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Fetelor dragelor....s-a dus si vara,imediat incepe iara scoala!Va salut pe toate si va pup cu drag! |
|
| Noi deja am inceput scoala si avem si prima vacantza sarbatorim duminica anul nou..de fapt toata luna este cu pauze fiindca este luna cu sarbatori aici. |
|
| De azi a inceput si Ale liceul.Si asa, ca in prima zi, lucrare de verificare la matematica! |
|
|