Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Maria & Mario wrote:Ete na, doar ati semnat condicuta si gata - fuguta ? ca fac versuri de-acuma ! Ce mai faceti ? cum va mai petreceti timpul ? Ce fac pupiii ?
Exact!!Unde ati fugit dragelor Raly,Oanamaria,Endy...astept vesti si povestiri despre voi!Eu inca ma invart pe aici nu va parasesc niciodata asta promit sigur!!
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| A venit si aici primavara!!!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Sunt aici dar mai rar ! mici probleme dar toate sunt trecatoare ! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| |
|
| Simt ca explodez! Astazi fiica-mea are examenul oral, s-a pregatit atat de mult...sper sa fie totul bine.Dar eu sunt atat de nervoasa!!! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Mult succes ! Cred ca la ora asta a terminat deja, a fost totul asa cum v-ati asteptat ? |
|
| AdrianaC wrote:Mult succes ! Cred ca la ora asta a terminat deja, a fost totul asa cum v-ati asteptat ?
Multumesc!A fost mai greu si mai stresant decat ne-am asteptat, dar Ale e foarte multumita de cum a prezentat teza.A vorbit despre imperfectiune facand legaturi intradisciplinare .A fost prezentata in power-point. Comisia de profesori avea dreptul sa intrerupa oricand prezentarea tezei si sa puna intrebari din cei 3 ani de gimnaziu.Cel mai dificil cred ca a fost la franceza pentru ca are cunostinte mai putine si a avut o poezie - Salope! - destul de lunga si ddificila. A trebuit sa cante si la un instrument si a ales pianul dand un adevarat spectacol. Profesoarele au parut interesate - am asistat si eu - si nu plictisite de subiect. Examenul oral a durat 40 de minute.Asteptam notele de la celel 4 probe scrise si cea orala. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Greul a trecut.Bereea, sa aveti rezultate pe masura muncii! Tin pumnii! |
|
| kali wrote:Greul a trecut.Bereea, sa aveti rezultate pe masura muncii! Tin pumnii!
Avem si rezultatele, dar ma asteptam la mai mult.A terminat cu 9 in conditiile in care ne asteptam la 10. |
|
| Trebuie incurajata, Ale, prin urmare transmite-i felicitarile mele. Mie mi se pare f. bine. |
|
| Si mie, dar nu-i corect in comparatie cu alti colegi care au avut note mult mai mici decat ea si au incheiat cu 8, de exemplu.Din pacate nu se afisezaza decat nota finala si nu notele la fiecare examen.Poti sa ai media notelor la examene 9,9 si totusi profesorii sa te noteze doar cu 9. De exemplu, ale a facut examenul Cambridge si l-a trecut cu brio in categoriile B1 si B2.La scoala profesoara a zis ca e la nivel A2, adica mult mai jos... ma rog, importatnt e ce stie.
Multumim |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Felicitari ALE si mult succes pe mai departe..... |
|
| Multumesc, cara! |
|