Stare de spirit - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Thursday, December 10, 2015 9:25 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
La multi ani, fecior mare
bereea
Scris: Friday, December 11, 2015 9:35 AM
Nivel

Ma simt ca o proasta.Si chiar sunt! Ieri dimineata ma suna sefu' sa fac tot posibilul sa merg la munca macar cateva ore - desi imi stie problema si stie ca am concediu medical - ca el nu poate veni ca are control la medic. Ca proasta ma duc pe la ora 10 si ma omor sa fac documentele pentru toate expeditiile.Dupa vreo ora nu mai puteam sa stau in nici o pozitie. La un moment dat, vazand ca sefu' tot ma suna , il intreb daca nu e la doctor .Imi raspunde ca trebuie sa mearga dupa-amiaza si nu avea rost sa vina la munca.Serios? Deci eu, cu spatele in pioneze pot veni, tu nu?.Doamne, ce fraiera mai sunt!
shirel
Scris: Friday, December 11, 2015 10:14 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Eu astazi am avut o zi superba ..o zi cand Dumnezeu ne-a aratat minunile lui si o zi in care si noi i-am adus multumire.Noi sarbatorim Hanuka saptamana minunilor..si eu am parte de cateva minuni in ultima luna.Astazi am sarbatorit la spital impreuna cu oameni deja foarte dragi noua as spune cu o noua familie a mea a noastra aceasta sarbatoarea.Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a ascultat rugaciunile si m-a ajutat sa fiu macar o parte din aceasta minune a lui.Sunt foarte bucuroasa astazi ca am reusit cat de cat sa fac sa fie bucurosi si alti pe langa mine.??Incercati mereu sa vedeti partea plina a paharului si asta cat mai sunteti pe acest pamant.Pup si un sfarsit de saptamana minunat.
marivic
Scris: Saturday, December 12, 2015 10:55 AM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Frumos,Shirel Bravoo Bravoo Bravoo
Dumnezeu sa te binecuvanteze pe tine si pe familia ta minunata!angel angel angel
kali
Scris: Saturday, December 12, 2015 11:27 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Shirel, te-as felicita, insa pentru lucruri facute din inima mai degraba iti trimit o imbratisare.iloveyou Sa aveti parte de sarbatori asa cum va doriti si meritati!

Bereea, foarte urat caracter!Crazy

Ingerash, sa-ti traiasca minunea! Cand a trecut timpul?!

Eu sunt tare happy dimineata asta! Iubitu' e plecat asa ca cei mici s-au ocupat de tot ce inseamna organizare de dimineta, mic dejun, etc... si m-au rasfatat cu mancare in pat, cafea si atentie de m-am simtit eu mica si protejata de ei, nu invers.coeur Offff, minunati mai sunt!
Anelise
Scris: Saturday, December 12, 2015 12:00 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
kali wrote:

Eu sunt tare happy dimineata asta! Iubitu' e plecat asa ca cei mici s-au ocupat de tot ce inseamna organizare de dimineta, mic dejun, etc... si m-au rasfatat cu mancare in pat, cafea si atentie de m-am simtit eu mica si protejata de ei, nu invers.coeur Offff, minunati mai sunt!

Wow, ce frumos!!! coeur
Eu tocmai ce i-am promis mandrutzei ca la pranz e invitata la restaurant, adica in bucatarie, dar vreau sa-i pregatesc ceva altfel! chitara Abia asteapta si drept rasplata am fost invitata mai pe seara la ea in camera la ceai! coeur Abia astept si eu! innori

Ingerash, "La multi anisori!" puiului!!! sarbatoare
marivic
Scris: Saturday, December 12, 2015 4:05 PM
Nivel

Berre,eu aduc facaletul bataus bataus bataus Tu ,ocupa-te de el box2 box2
Kaliiiii,frumoscool cool
Mihaela,sa-ti traiasca printisorulbirthday birthday birthday Oare cand au trecut aniiiiiii astia????what
bereea
Scris: Monday, December 14, 2015 9:47 AM
Nivel

kali wrote:

Ooo, ce emotionant!Bravoo La mine dificil sa se intample asa ceva, ma trezesc cu 3-4 ore inaintea puturosilor mei duminica.

Shirel, ai un suflet minunat! Fie ca Dumenzeu sa te rasplateasca pe masura!

Anelise, se vede ca aveti o relatie mama/fiica speciala!hearts

Mioara, intai imi trebuie mie vreo doua la spinare ca fraiear sunt eu!Lol

Mai am doua zile de concediu medical, incerc sa ma odihnesc cat mai mult - ma doare inca sparele - dar am facut si o multime de lucruri prin casa.Sunt incantata ca am gasit ceva dragut cadou pentru sotul meu, pentru Alessandra inca sunt indecisa.Astept cu nerbadare sarbatorile, sper sa ma odihnesc si sper sa ninga la munte sa mergem la zapada.
bereea
Scris: Wednesday, December 16, 2015 9:29 AM
Nivel

M-am intors la serviciu! Deja mi-am pus mainile in cap si sunt nervoasa!
marivic
Scris: Wednesday, December 16, 2015 1:09 PM
Nivel

Beree uff uff offff,imi pare rau!Insanatosire grabnicaCheek Kiss
Si eu sunt cu o raceala la vezica....de nu mai pot.Sunt pe tratament,dar sper laodihna zilele urmatoare,caci maine este ziua cu spectacolul si cadourile din partea Primarieie si apoi gata,VACANTAAAAAA!firstprize firstprize firstprize
shirel
Scris: Wednesday, December 16, 2015 1:19 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Kali ce frumos!!!coeur coeur Daaa si ai mei ma alinta Eden deja stie cum imi place cafeaua ce mai avem copii mari .Vai si mie ce i
mai imi place sa fiu alintata ...mai ales de ei!!

Bereea iubita te imbratisez din toata inima asa sa treaca toti nervii.Chiar nu se merita iubita mai ales ca nu poti schimba pe nimeni ca sa faca si sa fie asa cum am vrea noi.Fiecare are caracterul lui si nu aveam incotro cu ei.(asta daca-i vorba de seful tau sic alcool )

Marivic,vacantza placuta!!imi placeee asa de mult poza ta!!! computerlove computerlove Sanatate multa!!

Mie imi este dor sa va scriu multe as mai avea de povestit nu stiu cand Dumnezeu ma mai culeg de pe drumuri ca sa am timp si de povestit aici cu voi!!Va pup si va iubesc oricum!!!computerlove campfire iloveyou
oanamaria
Scris: Wednesday, December 16, 2015 1:30 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Va imbratisez cu drag si va doresc sanatate si liniste !
marivic
Scris: Wednesday, December 16, 2015 2:45 PM
Nivel

SHIREL,OANA,VA MULTUMESC computerlove computerlove
Poti sa crezi sau nu,dar si mie imi place de mor;nu sunt narcisista,dar in momentul in care mi-am vazut fata in oglinda,m-a apucat plansul.Eu una,nu m-am recunoscut in oglinda.....Blushing Mi-am facut un machiaj profesional,machiaj pe care l-am mai avut si la nunta Adrianei,ATAT!
Deci.....imiplace de mor Lol Lol Lol
t-mihaela
Scris: Thursday, December 17, 2015 1:31 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Eu am ajuns la o cotitura in viata si am decis sa imi recapat demnitatea care constant timp de doi ani mi-a fost calcata in picioare.Am decis ca in viata mea ramana cine meritasalut .

praslea_cel_voinic
Scris: Thursday, December 17, 2015 3:03 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
Am o stare de bine, am intrat in spiritul Craciunului, astept cu nerabdare sarbatorile dance, facem sarbatorile cu totii, asa cum faceam inainte de a migra in tarile reci Lol
Un sfarsit de saptamana placut fetelor, sarbatori fericite si un an nou cu bucurii si impliniri computerlove . Stiu ca e un pic mai devreme dar nu o sa am acess la internet pana in 2016.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.