Stare de spirit - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Saturday, February 3, 2018 9:41 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Poate dai un semn cand vii.....Poate ne vedem.....Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss SimplyLove Esti puternica,ai fost puternica si tot asa vei ramane.....Nu ai cum sa te schimbi.Vei iesi invingatoare!firstprize computerlove
AdrianaC
Scris: Sunday, February 4, 2018 4:34 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
t-mihaela wrote:
Adriana,roaga-te zilnic .Cauta un loc si un timp linistit doar cu cu D-zeu si roaga-te .Zilnic cum ai bea apa asa sa te si rogi.Crede-ma functioneaza.
Si viata mea a luat o intorsatura dramatica dar ma rog atat pot sa fac.Suntem atat de fragili...

Miha, imi pare foarte rau sa aud asta...
Nu ne dam seama ce avem pana cand nu ramanem fara... mereu credem ca totul este vesnic si ca nu ni se va intampla noua nimic...

Daca vrei sa vb, poti sa imi scrii pe mess.

endy
Scris: Tuesday, February 6, 2018 4:57 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Cheek Kiss Sa aveti sanatate dragelor , sa puteti sa va luptati cu viata !
kali
Scris: Tuesday, February 6, 2018 5:32 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Miha, mereu te-am asociat cu o persoana haioasa, care mereu a stiut sa faca haz de necaz si nu si-a pierdut niciodata umorul, chiar daca uneori a fost mai amar.
Acum te-am simtit altfel si sper din suflet sa fii ok, sanatoasa, si toti cei dragi la fel. Numai boala si moartea poate ingenunchia un om cu adevarat; restul... e trecator.
computerlove
t-mihaela
Scris: Thursday, February 8, 2018 2:46 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
kali wrote:
Numai boala si moartea poate ingenunchia un om cu adevarat;
computerlove

Adevarat angel
bereea
Scris: Thursday, February 8, 2018 9:18 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mihaela, numai bine.Nu-ti cunosc problemele, dar sper sa reusesti sa treci peste ele.
kali
Scris: Thursday, February 8, 2018 9:39 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
t-mihaela wrote:
Adevarat angel

grup
camycamy85
Scris: Friday, February 9, 2018 10:43 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/9/2018
NEata Fetele mele frumoase nu am mai trecut de mult pe aici si imi este doarte dor de voi.Viata asta trece cu bune si rele peste toate .
Giulia_mamica
Scris: Wednesday, February 14, 2018 11:15 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/14/2018
Fetele mele dragi,imi cer mii de acuze ca n am mai dat pe aici.MI am pierdut contul vechi(giulia_mamik)fiindca nu mi pot accesa vechiul email pt a intra in posesia unei noi parole.Da,v ati prins,sunt eu Iulia!Hilar
Cat de mult mi ati lipsit!V am citit cat am putut dar nu am recuperat totul.
Adriana,imi pare nespus de rau pt ce a patit sotul tau!Multa sanatate si recuperare maxima!angel
Mihaela,m ai emotionat tare cu mesajul tau.Cu siguranta vei reusi sa treci si peste hopul asta.Puterea o vei gasi acolo,inauntrul tau!Trebuie doar sa o descoperi!Te pup!Cheek Kiss
Despre mine nu sunt prea multe de spus.N am scapat de boala.Inca ma mai lupt cu ea.Se fac 2 ani in aprilie de cand viata mea a luat o intorsatura nedorita.Ceea ce mi doresc e sa mi reiau cursul vietii de acolo de unde boala l a intrerupt.Am reusit sa ajung la o renumita clinica particulara din Germania si momentan sunt pe tratament cu antibiotic de cateva luni.Nu stiu cum mai rezista organimsul la atatea chimicale.De mult spuneam ca nu mai pot dar se pare ca mai pot putin.Raman pozitiva,visez la ziua cand viata imi va reveni la normal si sper intr o recuperare totala(in afara de leziunile de la nivelul creierului care cica sunt ireversibile).
Va pup pe fiecare in parte si ma bucur ca am reusit sa va scriu!DistanceKiss computerlove

endy
Scris: Thursday, February 15, 2018 4:45 PM
Nivel

Sanatate multa , liniste sufleteasca si putere de a merge inainte !Cheek Kiss
marivic
Scris: Friday, February 16, 2018 9:19 PM
Nivel

IULIAAAAAAAAAAAAAAAAAA,MIIIIIII DE PUPICI Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
shirel
Scris: Saturday, February 24, 2018 12:00 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
t-mihaela wrote:
Miriampupici

Intru pe forum sa citesc postari vechi ,ca intr-un vis frumos din care nu vreau sa ma trezesc.Mi-e tare dor de toate fetele dar m-am izolat in ultima vreme sa pot medita .Am luptat eu cu multi balauri dar asta din urma e de nerapus...lupta trebuie dusa altfel.O sa vin acasa in primavara sa-mi pun ordine in idei,sa ud radacinile uscate si sa-mi cer iertare pentru tradare .Cred ca doar asa pot rapune balaurul .
Nu stiu daca voi va dati seama cat de importante ati fost in viata mea ,cum m-ati ajutata sa nu-mi pierd mintile pe aici ,cata spiritualitate ati presarat zilnic in sufletul meu ,cum simpla vorba romaneasca era medicamentul meu cel mai de pret .Si niciodata nu v-am multumit . O fac acum dupa 13 ani...daca se pune thankyou

Mihaela draga mea iti simpt durerea din suflet si din corp si daca am fost alaturi de tine anii de zile te rugam sa ne dai ocazia de a fi alaturi de tine si astazi cand poate mai mult ca niciodata ai nevoie de noi spiritual cat si virtual de a te incarca cu energie pozitiva si care vindeca orice suflet in durere!!Crede-ma ca aflandu-ne intr-un asemenea forum primim multa putere de a continua si de a invinge orice balaur cae se apropie sa ne doboare.Chiar si rugaciunea ,dialogul de care vorbeau cu Dumnezeu in grup are o putere si mai mare de a ne ajuta!Te iubim si nu ezita de a ne cere ajutorul!Multe minuni se intampla in lumea asta dar trebuie sa credem cu adevarat ca ni se poate intampla chiar noua.campfire computerlove iloveyou
endy
Scris: Saturday, February 24, 2018 5:14 PM
Nivel

Frumos spus Shirel !Cheek Kiss
marivic
Scris: Sunday, February 25, 2018 2:14 PM
Nivel

Ce frumos Shirel Cheek Kiss Cheek Kiss
Si eu sunt ravasita cu multe probleme si parca am intrat intr-un carusel din care nu pot sa cobor,nu pot sa ies....Nu mai sunt eu,parca nici eu nu ma mai recunosc cateodata.....parca viata si buna dispozitienu mai vrea sa faca ,casa buna cu mine Cray Boredom Am o stare tare naspa..... Va imbratisez cu drag pe cele vechi care mai intrati.... Gossip DistanceKiss Cheek Kiss
endy
Scris: Sunday, February 25, 2018 3:45 PM
Nivel

Cheek Kiss Marivic , si eu sunt la fel ! sa sparam ca ne vom linisti !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.