Stare de spirit - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Saturday, January 20, 2018 11:41 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Eu intru aici macar o data pe saptamana mi-am promis !Adriana ma bucur de minunea voastra stiu ca recuperarea este foarte grea dar cu vointza se poate reusi...eu am multe exemple aici de oameni care au reusit 95%sa recupereze.Iubita mea ti-o spun cu mana pe inima si tie si celorlalte fete eu am ajuns sa gandesc inainte dupa multe cursuri si discutii terapeutice cu multi oameni in floarea varstei viatza noastra ne ese cea mai importanta de aceea trebuie sa stim sa ne o pastram si sa ne folosim cum trebuie .Viatza este asa de scurta si tu stii Adriana cum in cateva clipe totul i-a o alta intorsatura....trebuie sa ne corectam si sa invatam sa o traim adevarat.Va pun o intrebare?ptr ce traiti?sa munciti 10 ore sa fiti obosite si stresate si sa ne vedem copii si familia doar seara.Trebuie sa stim sa avem o viatza organizata si sa fim cat mai aproape de cei dragi ai nostri sa petrecem cu ei si sa ne incarcam de iubirea lor fiind doar aceste clipe ne umple de energie poztiva ptr a trai.Viatza acuma poate fi asa de stresanta si sa fii mereu intr-o continua alergatura dar ptr ce si ptr cine.Fiti linistiti ,lucrati nu pana in noapte ,fiti alaturi de cei dragi fara telefoane macar 20 de minute pe zi ,mancati sanatos si imbogatitiva sufletul cu ceva ce va face sa simtiti ca traiti.nu ati ajuns pe acest pamant numai sa munciti ,sa fiti mame si sotii si sa plecati!Poate intr-o zi voi scrii mai multe .Viatza este prea scurta si moartea poate veni oricand deci orice secunda este foarte pretioasa!!!Pup cu drag!!iloveyou iloveyou
marivic
Scris: Saturday, January 20, 2018 12:04 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
SHIREL Cheek Kiss DistanceKiss Gossip ADEVARAT computerlove
AdrianaC
Scris: Saturday, January 20, 2018 7:12 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Anul trecut am invatat si eu lectia asta... cum totul se poate schimba intr-o fractiune de secunda...
bereea
Scris: Monday, January 22, 2018 4:06 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Am o stare de spirit buna.Vineri seara, pe neasteptate, sotul mi-a propus sa facem o iesire de 2 zile.Am fost un pic sceptica la inceput, dar nu va spun ce stare de bine mi-a dat.Am fost in Toscana:San Gimignano sau New York-ul evului mediu, Volterra , Lucca si viareggio.M-am intors cu forte noi de parca as fi lipsit o saptamana.
Vreau sa-mi laud sotul, mi-am dat seama ca dupa 19 ani de casnicie inca nu-l cunosc bine.Mia- facut cadou o poseta superba, lucrata artigianal de renumiti artizani din Siena.Nu m-as fi asteptat niciodata sa plateasca atat pe o poseta.M-a surprins extrem de placut!love
Maria & Mario
Scris: Monday, January 22, 2018 6:51 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Bereea, sa il tina naravul ras Frumos din partea lui !

Si eu cu o stare buna de spirit ! Dupa un week end obositor si infrigurat ! Cu forte proaspete - inainte ! Am observat ca dupa o tura de aqua mereu ies cu chef de viata ! majoreta Sa ma tina si pe mine naravul ! alcool sic
Saptamana frumoasa tuturor ! dance campfire
bereea
Scris: Tuesday, January 23, 2018 3:48 PM
Nivel

Doamne ajuta!
kali
Scris: Wednesday, January 24, 2018 11:02 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Awwww, Bereea, ce frumos!!coeur
Am vazut foto din we. vostru... senzationale!what

Maria&Mario, majoreta majoreta majoreta
bereea
Scris: Wednesday, January 24, 2018 11:56 AM
Nivel

kali wrote:
Awwww, Bereea, ce frumos!!coeur
Am vazut foto din we. vostru... senzationale!what

A fost un week-end fantastic!yes
endy
Scris: Friday, January 26, 2018 4:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Ma bucur sa va ,,vad.. fericite !
Salutari si sanatate va transmit cu drag !Cheek Kiss
t-mihaela
Scris: Friday, February 2, 2018 3:44 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Adriana,roaga-te zilnic .Cauta un loc si un timp linistit doar cu cu D-zeu si roaga-te .Zilnic cum ai bea apa asa sa te si rogi.Crede-ma functioneaza.
Si viata mea a luat o intorsatura dramatica dar ma rog atat pot sa fac.Suntem atat de fragili...
endy
Scris: Friday, February 2, 2018 4:05 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2010
T-Mihaela ! chiar si pentru o clipa ma bucur ca ai aparut ! Imi pare rau sa aud lucruri dureroase ! Daca doresti te ascult cu suflet de mama in privatIarta-ma daca am indraznit ! Sa va dea cel de sus putere sa razbiti in viata !Cheek Kiss
marivic
Scris: Friday, February 2, 2018 9:48 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Mihaaaa,te imbratisez de peste mari si tari....O imbratisare care sa-ti spuna ca sunt acolo undeva,sub acelasi cer cu tine....si daca vrei sa vorbesti cu cineva sunt acolo...Multa putere si Dumnezeu sa-ti dea ceea ce-ti trebuie,ce-ti lipseste....sa teocroteasca Cheek Kiss
t-mihaela
Scris: Saturday, February 3, 2018 1:33 AM
Nivel

Mari,Endy pupici pupici multumesc frumos.
miriam
Scris: Saturday, February 3, 2018 11:48 AM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
T-Mihaela, multa putere si intelepciune sa treci peste toate, pe pamant nimic nu este vesnic!
t-mihaela
Scris: Saturday, February 3, 2018 6:07 PM
Nivel

Miriampupici

Intru pe forum sa citesc postari vechi ,ca intr-un vis frumos din care nu vreau sa ma trezesc.Mi-e tare dor de toate fetele dar m-am izolat in ultima vreme sa pot medita .Am luptat eu cu multi balauri dar asta din urma e de nerapus...lupta trebuie dusa altfel.O sa vin acasa in primavara sa-mi pun ordine in idei,sa ud radacinile uscate si sa-mi cer iertare pentru tradare .Cred ca doar asa pot rapune balaurul .
Nu stiu daca voi va dati seama cat de importante ati fost in viata mea ,cum m-ati ajutata sa nu-mi pierd mintile pe aici ,cata spiritualitate ati presarat zilnic in sufletul meu ,cum simpla vorba romaneasca era medicamentul meu cel mai de pret .Si niciodata nu v-am multumit . O fac acum dupa 13 ani...daca se pune thankyou
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.