Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| T-Mihaela !!!! unde ai disparut ? am intrebat de tine ! ce mai faci ce mai lucrezi ?
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| t-mihaela wrote:Cred ca seful tau facea parte din familia 7 Pitici.Eu deja il vedeam ca un membru pe aici de cate ori scriai despre el.Nu stiam ca are cancer,cred ca de aici conflictele.Oamenii bolnavi sunt dificili, testat.O sa ajungem si noi acolo intr-o zi.  Sa se odihneasca in pace
Multumesc! Intr-adevar, ultimii ani au fost dificili cu el, cu cancerul a luptat fin septembrie anul trecut. L-am sustinut cat am putut si i'am fost alaturi, nu ma asteptam sa moara di nu ma asteptam sa ma doara atat de mult. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| t-mihaela wrote:Cred ca seful tau facea parte din familia 7 Pitici.Eu deja il vedeam ca un membru pe aici de cate ori scriai despre el.Nu stiam ca are cancer,cred ca de aici conflictele.Oamenii bolnavi sunt dificili, testat.O sa ajungem si noi acolo intr-o zi.  Sa se odihneasca in pace
Daaa Mihaela sa stii ca ai dreptate si eu mi-l imaginam de fiecare data cand bereea povestea de el.Tocmai invers oamenii greoi ,complicatii ,nemultumiti cu ceea ce au ,suparati si cu neincredere in ei si in cei din jur care poarta tragedii in ei statistic au cele mai mari sanse sa se imbolnaveasca. Bereea dumnezeu sa-l odihneasca in pace!Ce se intampla in continuare cine va fi seful,cum a ramas parca avea datorii la voi nu? |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| .....Buna fete dragi......Eu am o stare de cacao......ma duc in Jurnal..... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| shirel wrote:
Daaa Mihaela sa stii ca ai dreptate si eu mi-l imaginam de fiecare data cand bereea povestea de el.Tocmai invers oamenii greoi ,complicatii ,nemultumiti cu ceea ce au ,suparati si cu neincredere in ei si in cei din jur care poarta tragedii in ei statistic au cele mai mari sanse sa se imbolnaveasca. Bereea dumnezeu sa-l odihneasca in pace!Ce se intampla in continuare cine va fi seful,cum a ramas parca avea datorii la voi nu?
Da, inca mai are datorii. Sotia lui vrea sa continuam activitatea, de fapt in septembrie este 1 an de cand ii conduc firma. Acum statutul meu se va modifica. Trebuie sa renegociez contractul de munca si salariul. Ce va fi, va fi! Paba una alta sunt la Suceava, toti cu probleme de sanatate, suntem pe antibiotic si regim alimentar din cauza unei bacterii, Helicobacter pylori. Probabul sotul meu ne-a molipsit( are valoarea cea mai mare) asa ca sunt cam suparata pe el. Mi-e mila de Ale ca in loc sa se bucure de vacanta, are gastrita si dureri de burta. Sper ca macar de data asta sotul meu sa invete lectia. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Ce faceti ? Cum mai sunteti ? |
|

| Seara buna dragelor! Ce faceti cum sinteti ? imi e dor de povestile voastre . T-Mihaela pe unde esti ? celelalte fete ,, batrine,, in forum de asemenea lipsesc! SAU poate asa trebuie sa fie la 7 pitici ! |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Miss u too! |
|

| Kali ! imi e dor de postarile tale ! ce mai lucrezi frumos ?
|
|

| Endy ... eu nu le am cu lucrul de mana. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Maria & Mario wrote:Ce faceti ? Cum mai sunteti ?
Noi am avut ceva probleme in primavara aceasta... am trecut printr-o mare incercare, dar sper ca suntem pe drumul cel bun. Imi e tare doar de voi ! Am dat peste un filmulet cu 7 pitici de la inceputuri si mi-au dat lacrimile cand l-am revazut, cu toti puii nostri mici si acum deja sunt domnisori si domnisoare... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Buna fetelor!! Ce dor imi e de voi!!!! |
|

| Buna fete dragi!Si mie mi-e dor de vremurile cand forumul era un mod de a-mi petrece ziua.....Copiii au crescut,munca parca este mai multa in toate domeniile....Aici ma intorc sa-mi revad replicile,intrebarile,amintiruile printre voi,cu voi.....Este minunat si mi-as dori sa reinviem,noi ,,veteranele'',forumul nostru |
|

| LA MULTI ANI FETE DRAGI.....VETERANELOR,daca mai intrati.....
Mi-e dor de voi,....de postarile noastre multe si marunte.....de forumeala noastra.....Mi-e dor de alte vremuri Ma reintorc intre paginile jurnalelor mele si ma apuca nostalgia acelor vremuri,acelor discutii....Cand au trecut anii?Unde au fugit? Va doresc un an minunat,plin de realizari dar in primul rand plin cu sanatate si belsug.... Sunteti in gandurile mele.....toate!Va iubesc ,indiferent pe unde sunteti,cate mai sunteti.... |
|

| La multi ani, Mari! |
|
|