Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Ooooo, felicitari Mioara!!!!
Eu am terminat saptamana fain de tot cu o iesire in oras f distractiva si amuzanta, insa mi-am stricat seara cu o postare care m-a umplut de nervi!! Incerc sa ignor... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Multumesc,multumesc,Ana!Sa traiesti si sa ajungi si tu...soacra mare Este un sentiment....unic! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Felicitari, Mioara! eu n-am sa fiu niciodata soacra mare, dar am sa fiu o soacra super...sper!
Inca sunt la serviciu, am deja 13 ore de munca si cred ca mai stau inca vreo ora.Sunt terminata! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Mari,eu ma uit la semnatura sa dezleg puzzel-ul si m-am blocat...parca ieri ziceai ca Vic e inca pe biberon si greu sa-l dezveti...Maine-poimaine te trezesti iar soacra mare. |
|

| t-mihaela wrote:Mari,eu ma uit la semnatura sa dezleg puzzel-ul si m-am blocat...parca ieri ziceai ca Vic e inca pe biberon si greu sa-l dezveti...Maine-poimaine te trezesti iar soacra mare. Mihaela,draga mea draga...... da,cata dreptate ai Simt atat de acut,trecerea anilor ca deseori ma umfla plansul;plansul,pentru ca anii acestia ai mei,ai lor,ai nostri,trec al naibii de repede si nu se mai intorc,niciodata.Iti ofera sanse,suturi,reusite,impliniri,dezamagiri......iar cand tragi linia si te uiti in urma te intrebi:Oare cand au zburat? DAAAAA,ai foarte mare dreptate! Maine ,poimaine ma trezesc inca de doua ori soacra mare Este frumos,emotionant si face parte din trecerea noastra prin acest timp....Important este sa lasi ceva in urma care sa te defineasca,sa iti poarte amprenta si de care sa fi mandru.Iar eu cu siguranta sunt mandra de ce voi lasa in urma mea... (Nu este frumos sa te mandresti,stiu....dar un parinte simte acest lucru de multe ori si nu ar trebui sa tina in el si sa nu impartaseasca acest sentiment)
|
|

| Brandusa,sa-ti ajute Dumnezeu sa fi o soacra super....sa-i dea Dumnezeu Alessandrei un om bun,minunat,iubitor,
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Mari felicitari!Ma bucur pentru voi!Maine-poimaine esti bunica! Brandusa sigur vei fi o soacra minunata! |
|

| Sis....MULTUMESC BUNICA |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Ce faine sunteti !!!!! Imi place mult cand intru la starea de spirit si o trageti si pe a mea cu voi in sus Azi si ieri am avut dureri cumplite...luni sunt programata la gineco sa vad real cum stau cu "buba" mea ca nu mai rezist. Intre timp, pregatiri de Mos pentru ca anul acesta vreau sa ma ascund in cochilie si doar sa impart cadouri la cine se asteapta mai putin Atat. Apoi, fie ce-o fi !! Va pup cu drag si va doresc din suflet weekend cald !!! |
|

| Offff,Dia mea draga...te rog din suflet,ai mare grija de tine;m-ai motivat cu exuberanta ta si am zis dca tu esti in stare,de ce nu si eu Si uite ca am atras cateva fete Mi-ar fi placut sa fim mai multe dar,totusi ma bucur si pentru atat.FELICITARI,pentru ca ai luat initiativa!Dumnezeu sa-ti dea tot BINELE din lume Ma bucur din suflet ca sunt Mosul cuiva |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| am gresit topicul |
|

| t-mihaela wrote:am gresit topicul MIHA, de ce? |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Emotii Davidutzu a implinit 4 anisori ! |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| ingerash wrote:Emotii  Davidutzu a implinit 4 anisori ! La multi anisori lui Davidutz!!! |
|
|