Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Voi fi bunicaaaaaaa si euuuuuuu |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Felicitaaaaari! Sa fie intr-un ceas bun! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Felicitari bunicutzo!!!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Felicitari, buni! |
|
| Multumesc! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Felicitari, bunico! (nu esti prea tanara ca sa fii bunica? )
Mihaela, Mamiami v-am admirat catei si va invidiez ca vi-i puteti permite! |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Bereea,azinoapte am dormit in baraca in fan Nimic de invidiat Am mai luat un puppy ca sa-mi fie mai usor sa-i cresc deodata.Tot fac plantoane noaptea asa fac pt amandoi.
Mari,sa fii feticita si sa te bucuri de nepotel? |
|
| Multumesc,Mihaela..... Berre,eu nu am aere de bunica si nici fata de bunica......nu ma simt bunica Dar daca vine barza,vine....ce sa le fac? La ei vine barza,nu la mine |
|
| t-mihaela wrote:Bereea,azinoapte am dormit in baraca in fan Nimic de invidiat
Te invidiez doar pentru caini nu si pentru noptile nedormite. |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Eu sunt in extaz ca s-a intors roata Am crescut doi bebelusi cam singura cu un sot care mereu avea scuza ca vezi doamne munceste si se surmeneaza daca pierde noptile iar eu in prostia mea ii dadeam dreptate si nu-l deranjam nu cumva sa-i pocneasca vreo artera de la atata surmenaj.Somnul si dshurile erau lux cand mi le permiteam .Acum dupa zece ani imi primesc dulcea razbunare, l-am pus pe Kaze tatic la catei ,azinoapte i-am pus monitorul langa ureche ,mi-am luat perna in brate si m-am inchis in basement in semn de protest .Kaze n-a pus geana pe geana toata noaptea ,acum e mort de oboseala dar cateii tot il solicita ,somnul va fi lux pt el , dusul deasemenea ....nu stiu daca va dati seama cat savurez momentul si cum am asteptat 10 ani sa mi se faca dreptate. Eu nu iert si nu uit ,m-ai ranit ,te astept la cotitura o viata si cum te prind te ard |
|
| Ce dulce-i razbunarea! |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Am avut ce citi pe aici!! Mihaela ,imi place cum scrii si cum arunci din tine tot ce nu iti face bine.Asta ajunge deja sa fie pe jumatate rezolvarea urii pe care o ascunzi.Nu stiu dar am citi undeva odata ceva de genul “Cand uram pe cineva, uram în el ceva ce face parte din noi insine"si asta ma duce undeva departe in interiorul nostru acolo trebuie sa ne intrebam mai mult ce si cum ne este.Dar iti spun timpul le rezolva pe toate ai sa vezi si ura se va transforma odata si in dragoste sunt sigura de asta ..totul la timpul potrivit. Cat despre programul tau cu cainii esti de coma ....asa facea si socrul meu o perioada si ce mai noi avem asa un pisoi care ne da lectii de educatii trezirea la 3 cu intrarea in casa pe urma inca o data trezirea la 5.30 ca lady vrea afara (asta in situatiile cele mai bune da )Noi inca nu vrem caine adica copii vor dar am facut proba cu cainele infiat de la o prietena de care am avut grija cateva sfarsituri de saptamana si m-am lamurit ...nu sunt pregatiti ptr caine ,sa se plimbe si sa curatze dupa ei kk cand iese la plimbare asa ca ne-am luat de grija.Miha ce ne-am face fara tine aici esti asa de dulce cum scrii si cum iti explicii problemele si interiorul sufletul ...te iubim mult!!
Marivic bunicaaaa !!Ce misto !!Felicitariii!Eu ma gandesc cat trebuie sa mai astept ca sa pot sa rostesc si eu aceste cuvinte:"sunt bunica"!! Inainte de toate sa va povestesc (fiindca mai toate sunt aici cu nautati si vesti)cum era cat pe ce sa devin inca o data mamica! Intarziere de CM,greturi,dureri de sani tot ce vreti a durat timp de 1 luna si nu am avut curajul sa-mi fac testul ...deci eram sigura ca am ramas cu toate ca singurul lucru era ca totusi pot sa imi beau cafeau ca de obicei.Cu chiu cu vai mi-am facut testul care nu mi-a dat nici un rezultat da nu stiu dar parca ca facut nu s-a vazut nimic deci m-am panicat si mai tare (pe de o parte da ).urmatorul test l-am facut deja fortzata de prietenele mele care nu mai puteau rezista fara sa stie cica stric tot grupul daca o iau de la capat cu copii Haios taaare si asa am avut si eu o luna de sarcina care nici macar nu a existat dar toti in jur erau siguri ca gata a cincilea pitic este pe drum.
Julia mea draga of cand citesc despre tine prin ce treci nu stiu ma doare sufletul dar sper sa fie bine!!Te pup cu drag si dor!!
Eu continui sa raman printre voi!! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Mihaela, esti delicioasa! Bine ca te-ai desteptat!
Shirel, tu traiesti la maxim, nu gluma!
|
|
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Bine v-am regasit si eu fete dragi!Am cititr cu drag tot ce ati postat si-mi face placere sa va citesc. Va felicit pentru realizari si va imbratisez pe fiecare in parte . |
|
| Shirelutoooo,multumesc dar nu ma vad bunica nici daca ma pici cu ceara... Una peste alta eu cred ca s-au cam grabit sa ne dea vestea....iar eu m-am grabit sa o trambitez Bunica si bunicul cred ca nu vor mai iesi din raionul destinat copiilor mici Mi-ar fi placut sa vina vestea de la Adriana,dar a venit de la Alexandru.....mult prea repede. 'om trai si-om vedea, ce s-o intampla Shirel,esti tareeeeeee Mihaela,ma amuza aproape fiecare postare a ta....Na,ca i-a venit si lui randulla ....nesomn Pupici,fetelor |
|
|