Stare de spirit - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
t-mihaela
Scris: Thursday, October 13, 2016 2:51 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Si ura omoara,adevarat.O sa scap de ea ,inca nu-s dispusa sa beau cafeaua cu mama,nu inca.
E o etapa ...Viata e interesanta in sine si merita traita cu dragoste,ura,acceptare,resemnare toate sunt lumesti ,sunt date pentru noi.Nu stiu de ce mi-e dat sa experimentez atata ura ,ce va iesi din asta,care e scopul dar stiu ca intotdeauna la capat de drum e lumina .angel
endy
Scris: Thursday, October 13, 2016 4:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Mihaela tu esti o mama puternica vei gasi rezolvare si liniste sufleteasca sint convinsa!Cheek Kiss
Maria & Mario
Scris: Thursday, October 13, 2016 5:49 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Hai ca trece si supararea asta! Nu cred ca mai e o surpriza ca nu mereu sunteti pe aceeasi lungime de unda ! Copiii gresesc ! Si parintii gresesc ! Sangele apa nu se face ! Asa ca .... rabdare ! Iti doresc sa iti gasesti linistea !
t-mihaela
Scris: Thursday, October 13, 2016 6:01 PM
Nivel

pupici
Josefina
Scris: Friday, October 14, 2016 1:31 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/12/2015
t-mihaela wrote:
Trist e ca ura e pe propriul copil.Mai bine cresc caini decat sa cresc copii.Daca ma musca macar e caine .

Eu nu cred ca iti urasti copilul,carne din carnea ta,fiinta din fiinta ta,speranta din speranta ta,ci urasti ceea ce va desparte.
t-mihaela
Scris: Friday, October 14, 2016 7:36 PM
Nivel

O fi ,dar nu e thumleft

Kobi a intrat la cura de slabireBig Laugh I-am schimbat mancarea cu u a low calories , fara snack-uri extra,doua plimbari pe zi...poate asa slabesc si eu Haha
bulibuli
Scris: Saturday, October 15, 2016 2:29 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Hello!! Va mai citesc din cand in cand, chiar daca nu prea scriu!! Va pup! DistanceKiss
mamiemi
Scris: Saturday, October 15, 2016 7:31 AM
Nivel

Inregistrat: 2/3/2008
Dragele mele, mi-e asa de drag sa va regasesc! Eu am scos de pe lista tot, din lipsa de timp. Ma simt obosita...
MI-era dor de voi, de stat la povesti! VA mai am pe FB pe unele, dar aici e atmosfera!
giulia_mamik
Scris: Saturday, October 15, 2016 2:57 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Hello,fete dragi!angel DistanceKiss
Am zis sa mai trec pe aici si sa va mai citesc!Eu sunt alive.Inchei cea de a 4 a cura de antibiotice,a 4 a luna de antibiotic de la debutul bolii.In septembrie mi au revenit simptomele in urma unei nopti nedormite si nitel stress.Se pare ca trebuie sa mi schimb total stilul de viata.La sfarsit de tratament pot spune ca stomacul si flora interstinala imi sunt cam praf cu toate ca am luat probiotice si protectoare.M am cam saturat dar dau inainte cu tupeu.Fiecare are lupta lui din care trebuie sa invete ceva,asta daca vrea, bineinteles!
O toamna frumoasa si linistita,fetelor!Ganduri bune si pace in suflet va doresc!computerlove
marivic
Scris: Saturday, October 15, 2016 10:52 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Offfff,mai Iulia...sanatate multa iti doresc....Ma infior cand te aud spunand...Cray Te imbratisez cu drag computerlove
t-mihaela
Scris: Sunday, October 16, 2016 3:26 AM
Nivel

giulia_mamik wrote:
Hello,fete dragi!angel DistanceKiss
Am zis sa mai trec pe aici si sa va mai citesc!Eu sunt alive.Inchei cea de a 4 a cura de antibiotice:

Multa sanatate angel

mamiemi wrote:
VA mai am pe FB pe unele, dar aici e atmosfera!

Mami, FB e fake.Toti posteaza cat de fericiti sunt...asta e relativsic .Daca vrei realitate tre sa treci pe aici mai des ras
aurishta
Scris: Sunday, October 16, 2016 10:14 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
t-mihaela wrote:

Mami, FB e fake.Toti posteaza cat de fericiti sunt...asta e relativsic .Daca vrei realitate tre sa treci pe aici mai des ras
Lol Lol

Asa este! Nu stii ca exista si o urare moderna: "Iti doresc sa fii fericit , sa ai bani, sa mananci si sa arati la fel de bine cum ne arati mereu pe FB!" ?!
bulibuli
Scris: Sunday, October 16, 2016 12:07 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
t-mihaela wrote:

TRUE!! Cand ai probleme nu stai pe fb.. Cray
mamiemi
Scris: Sunday, October 16, 2016 8:47 PM
Nivel

Inregistrat: 2/3/2008
Asa e, Miha!

Giulia, sanatate!

Buna gluma cu FB-ul! Si amara in acelasi timp!
De probleme, eu nici de forum nu am avut timp. Am muncit cat pentru 3 din primavara. Am operat-o pe Teo la genunchi (refacere ligament) in septembrie (avea probleme din februarie), a avut bacalaureat, admitere - a intrat la Medicina.
Filo e in clasa a V-a, Matei intr-a II-a, i-am mutat la alta scoala, Ioan a inceput gradinita - face 5 ani (a stat doua).
aurishta
Scris: Monday, October 17, 2016 12:08 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
Whaaa...chiar ca ai avut activitate!Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.