Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Si ura omoara,adevarat.O sa scap de ea ,inca nu-s dispusa sa beau cafeaua cu mama,nu inca. E o etapa ...Viata e interesanta in sine si merita traita cu dragoste,ura,acceptare,resemnare toate sunt lumesti ,sunt date pentru noi.Nu stiu de ce mi-e dat sa experimentez atata ura ,ce va iesi din asta,care e scopul dar stiu ca intotdeauna la capat de drum e lumina . |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Mihaela tu esti o mama puternica vei gasi rezolvare si liniste sufleteasca sint convinsa! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Hai ca trece si supararea asta! Nu cred ca mai e o surpriza ca nu mereu sunteti pe aceeasi lungime de unda ! Copiii gresesc ! Si parintii gresesc ! Sangele apa nu se face ! Asa ca .... rabdare ! Iti doresc sa iti gasesti linistea ! |
|
| |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/12/2015 Mesaje: 144
| t-mihaela wrote:Trist e ca ura e pe propriul copil.Mai bine cresc caini decat sa cresc copii.Daca ma musca macar e caine . Eu nu cred ca iti urasti copilul,carne din carnea ta,fiinta din fiinta ta,speranta din speranta ta,ci urasti ceea ce va desparte. |
|
| O fi ,dar nu e
Kobi a intrat la cura de slabire I-am schimbat mancarea cu u a low calories , fara snack-uri extra,doua plimbari pe zi...poate asa slabesc si eu |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Hello!! Va mai citesc din cand in cand, chiar daca nu prea scriu!! Va pup! |
|
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Dragele mele, mi-e asa de drag sa va regasesc! Eu am scos de pe lista tot, din lipsa de timp. Ma simt obosita... MI-era dor de voi, de stat la povesti! VA mai am pe FB pe unele, dar aici e atmosfera! |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Hello,fete dragi! Am zis sa mai trec pe aici si sa va mai citesc!Eu sunt alive.Inchei cea de a 4 a cura de antibiotice,a 4 a luna de antibiotic de la debutul bolii.In septembrie mi au revenit simptomele in urma unei nopti nedormite si nitel stress.Se pare ca trebuie sa mi schimb total stilul de viata.La sfarsit de tratament pot spune ca stomacul si flora interstinala imi sunt cam praf cu toate ca am luat probiotice si protectoare.M am cam saturat dar dau inainte cu tupeu.Fiecare are lupta lui din care trebuie sa invete ceva,asta daca vrea, bineinteles! O toamna frumoasa si linistita,fetelor!Ganduri bune si pace in suflet va doresc! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Offfff,mai Iulia...sanatate multa iti doresc....Ma infior cand te aud spunand... Te imbratisez cu drag |
|
| giulia_mamik wrote:Hello,fete dragi! Am zis sa mai trec pe aici si sa va mai citesc!Eu sunt alive.Inchei cea de a 4 a cura de antibiotice: Multa sanatate
mamiemi wrote: VA mai am pe FB pe unele, dar aici e atmosfera!
Mami, FB e fake.Toti posteaza cat de fericiti sunt...asta e relativ .Daca vrei realitate tre sa treci pe aici mai des |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| t-mihaela wrote:Mami, FB e fake.Toti posteaza cat de fericiti sunt...asta e relativ  .Daca vrei realitate tre sa treci pe aici mai des
Asa este! Nu stii ca exista si o urare moderna: "Iti doresc sa fii fericit , sa ai bani, sa mananci si sa arati la fel de bine cum ne arati mereu pe FB!" ?! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| t-mihaela wrote:Mami, FB e fake.Toti posteaza cat de fericiti sunt...asta e relativ  .Daca vrei realitate tre sa treci pe aici mai des
TRUE!! Cand ai probleme nu stai pe fb.. |
|
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Asa e, Miha!
Giulia, sanatate!
Buna gluma cu FB-ul! Si amara in acelasi timp! De probleme, eu nici de forum nu am avut timp. Am muncit cat pentru 3 din primavara. Am operat-o pe Teo la genunchi (refacere ligament) in septembrie (avea probleme din februarie), a avut bacalaureat, admitere - a intrat la Medicina. Filo e in clasa a V-a, Matei intr-a II-a, i-am mutat la alta scoala, Ioan a inceput gradinita - face 5 ani (a stat doua). |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Whaaa...chiar ca ai avut activitate! |
|
|