Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Vorba lui Victor:Plimbareala placuta si reconfortanta Ce haioasa esti......Si eu am momente cu Victor cand turuie ca o moara......dar la cat mi-am dorit sa vorbeasca nu indraznesc sa-i spun:Taci! :009: Eu,vreau ca maine sa ma trezesc tarziuuuuuuu |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| marivic wrote:Eu,vreau ca maine sa ma trezesc tarziuuuuuuu
Ce-i aia "trezit tarziu"? Doar culcat tarziu
Azi o stare buna, mi-a priit plimbarea si shopping-ul! |
|
| Daaaaa Cica eu trezit tarziu dar piticul din creier a vrut sa se trezeasca la 7:30.Deci,cu o jumatate de ora mai tarziu decat ma trezesc in fiecare dimineata....Uffffff,..... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Eu iar pe taramuri indepartate - de data asta in Viena. E o vreme asa de urata cu ploaie mocaneasca si frig..... Si imi e dor de cei mici... |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Vreau si eu la Viena |
|
| Cand eram adolescenta cochetam cu vorbe mari fara macar sa le inteleg sensul si sa pun si mai mult efect le spuneam in engleza , cum ar fi "When love turns into hate "bla bla, era o vorba cool si dadea bine in jurnale. Acum am ajuns sa inteleg sensul si sa vad cu adevarat cat de ucigatoare e ura venita din prea multa dragoste.Cum niciodata sa nu-ti pui toti banii intr-un singur portofel asa niciodata sa nu-ti dedici toata dragostea unui singur om.Poate de asta Isus spune sa-ti iubesti semenii, dusmanii, iubeste tot ce misca asa te scutesti de durere si tradare. Dragostea mea investita prosteste inte-un singur loc s-a transformat in ura si a ajuns la apogeu, nu cred ca exista un grad mai inalt de atins ....n-am simtit in viata mea atata ura .Ma macina si creste in fiecare zi, nu mai sunt om ci un zombi cu sufletul ucis de ura.
|
|
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Off ...Mihaela...triste cuvinte spui! |
|
| As vrea sa te consolez cumva, dar chiar nu stiu ce as putea sa spun! |
|
| Trist e ca ura e pe propriul copil.Mai bine cresc caini decat sa cresc copii.Daca ma musca macar e caine . |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| |
|
| Imi vine in minte cantecul Angelei Similea "Sa mori din dragoste ranita"...tot adolescenta eram si tot in cautare de cool.Dar pe atunci nu stiam multele fatete ale dragostei . Mama mea a murit de cancer asa spun doctorii asa e oficial si mai ales convenabil pentru noi ,familia ,ne spalam pe maini si fara scrupule papam coliva..."A murit de cancer saraca de tanara".Dar eu stiu adevarul, ea a murit din dragoste ranita . Tot ca mine a facut greseala sa nu imparta iubirea in mod egal.Insa mama nu era capabila de ura ,asta ar fi salvat-o,ura e benefica pentru subzistenta in momente de criza .Unii se sinucid din dragoste ranita, altii se sting pur si simplu si nici nu banuiesti care de fapt era cauza .Altii , ca mine ,sunt mai norocosi si sunt binecuvantati cu Ura.Iau ura ca pe un mecanism de autoaparare ,asa am fost creati de cine ne-a creeat ...sa subzistam ,rasa trebuie procreeata ,asta e scopul si scopul scuza mijloacele ne invata Machiavelli...sau pana si el e o scuza sa ne dam voie sa recurgem la ura . Eu urasc in tacere ,nu ranesc nu ucid nu pun piedici ,urasc in interior si atat .Nu las Ura sa scape in libertate,fiara trebuie tinuta sub lacat .Intr-o zi, cand ura si dragostea ma vor descatusa, se vor spala niste maini, curate vor fi ca lacrima iar eu si mama o sa dam cu banul cine va intui adevarata cauza .Mama o sa rada cu lacrimi de toata tevatura asta pentru ca ea intotdeauna are dreptate si o sa-mi dea o scaltoaca dupa ceafa "Hai la o cafea, nu se merita sa privesti in jos".
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Multa durere ai in tine Mihaela ! dar speranta moare ultima sa speram ca norii de deasupra ta vor fi inlocuiti de soare ! |
|
| Offff,Doamne Mihaela....simt durerea ta,de aici....stiu cum este....te inteleg....dar imi place atat de mult cum vorbele tale gasesc cai in mintea mea,de a le intelege,de a le place.....Ti-am spus de atatea ori,apuca-te si scrie ....ai avea un mare succes.....Vorbele tale venite din suflet dar mestesugit spuse iti merg la suflet...te ung,te alina,te invata,te deprima,te invioreaza....depinde de situatie..... Incearca sa nu te mai gandesti....laura;va veni o zi in care cu siguranta te va iubi la infinit.....iar acest infinit iti va da puterea de a ierta totul..... Dumnezeu sa-ti dea putere,rabdare,iubire si intelepciune! |
|
| La urma urmei si ura este un sentiment, iar faptuk ca poti vorbi despre asta nu e rau. Stii ce se spune, ca intre ura si dragoste este doar un pas. Poate, cu timpul, va veni acceptarea , daca de dragoste nu se poate vorbi! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Si ura omoara; tot acolo ajungi daca acumulezi si nu intervine acceptarea, iertarea sau ce-o mai fi nevoie ca sa te vindeci. Ura e buna atata vreme cat e doar o etapa. Sa traiesti cu ea nu e posibil; te macina.
Greeeu pentru cei care se revolta, care se opun si care au batalii interioare de dus! Greeeeu pentru cei care nu se pot detasa si care vor mereu mai mult - sau altceva -, care nu pot ierta, care se zbuciuma si care au suflet vesnic nelinistit! Ceilalti... traiesc bine-merci! |
|
|