Stare de spirit - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Friday, September 30, 2016 7:48 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Vorba lui Victor:Plimbareala placuta si reconfortanta SimplyLove
hohot hohot Ce haioasa esti......Si eu am momente cu Victor cand turuie ca o moara......dar la cat mi-am dorit sa vorbeasca nu indraznesc sa-i spun:Taci! :009:
Eu,vreau ca maine sa ma trezesc tarziuuuuuuu Hilar Crazy
bereea
Scris: Monday, October 3, 2016 9:18 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
marivic wrote:

Eu,vreau ca maine sa ma trezesc tarziuuuuuuu Hilar Crazy

Ce-i aia "trezit tarziu"? Doar culcat tarziuLol

Azi o stare buna, mi-a priit plimbarea si shopping-ul!
marivic
Scris: Monday, October 3, 2016 2:04 PM
Nivel

Daaaaahohot hohot Cica eu trezit tarziu dar piticul din creier a vrut sa se trezeasca la 7:30.Deci,cu o jumatate de ora mai tarziu decat ma trezesc in fiecare dimineata....Uffffff,.....NuImiPasa
roxinthya
Scris: Tuesday, October 4, 2016 4:22 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Eu iar pe taramuri indepartate - de data asta in Viena.
E o vreme asa de urata cu ploaie mocaneasca si frig.....
Si imi e dor de cei mici...
t-mihaela
Scris: Tuesday, October 4, 2016 9:39 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Vreau si eu la Viena topai
t-mihaela
Scris: Tuesday, October 11, 2016 7:49 PM
Nivel

Cand eram adolescenta cochetam cu vorbe mari fara macar sa le inteleg sensul si sa pun si mai mult efect le spuneam in engleza , cum ar fi "When love turns into hate "bla bla, era o vorba cool si dadea bine in jurnale.
Acum am ajuns sa inteleg sensul si sa vad cu adevarat cat de ucigatoare e ura venita din prea multa dragoste.Cum niciodata sa nu-ti pui toti banii intr-un singur portofel asa niciodata sa nu-ti dedici toata dragostea unui singur om.Poate de asta Isus spune sa-ti iubesti semenii, dusmanii, iubeste tot ce misca asa te scutesti de durere si tradare.
Dragostea mea investita prosteste inte-un singur loc s-a transformat in ura si a ajuns la apogeu, nu cred ca exista un grad mai inalt de atins ....n-am simtit in viata mea atata ura .Ma macina si creste in fiecare zi, nu mai sunt om ci un zombi cu sufletul ucis de ura.
aurishta
Scris: Tuesday, October 11, 2016 8:02 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
Offcoeur ...Mihaela...triste cuvinte spui!pale
bereea
Scris: Tuesday, October 11, 2016 8:31 PM
Nivel

As vrea sa te consolez cumva, dar chiar nu stiu ce as putea sa spun!
t-mihaela
Scris: Wednesday, October 12, 2016 3:53 AM
Nivel

Trist e ca ura e pe propriul copil.Mai bine cresc caini decat sa cresc copii.Daca ma musca macar e caine .
kali
Scris: Wednesday, October 12, 2016 8:33 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Cray
t-mihaela
Scris: Wednesday, October 12, 2016 4:47 PM
Nivel

Imi vine in minte cantecul Angelei Similea "Sa mori din dragoste ranita"...tot adolescenta eram si tot in cautare de cool.Dar pe atunci nu stiam multele fatete ale dragostei .
Mama mea a murit de cancer asa spun doctorii asa e oficial si mai ales convenabil pentru noi ,familia ,ne spalam pe maini si fara scrupule papam coliva..."A murit de cancer saraca de tanara".Dar eu stiu adevarul, ea a murit din dragoste ranita . Tot ca mine a facut greseala sa nu imparta iubirea in mod egal.Insa mama nu era capabila de ura ,asta ar fi salvat-o,ura e benefica pentru subzistenta in momente de criza .Unii se sinucid din dragoste ranita, altii se sting pur si simplu si nici nu banuiesti care de fapt era cauza .Altii , ca mine ,sunt mai norocosi si sunt binecuvantati cu Ura.Iau ura ca pe un mecanism de autoaparare ,asa am fost creati de cine ne-a creeat ...sa subzistam ,rasa trebuie procreeata ,asta e scopul si scopul scuza mijloacele ne invata Machiavelli...sau pana si el e o scuza sa ne dam voie sa recurgem la ura .
Eu urasc in tacere ,nu ranesc nu ucid nu pun piedici ,urasc in interior si atat .Nu las Ura sa scape in libertate,fiara trebuie tinuta sub lacat .Intr-o zi, cand ura si dragostea ma vor descatusa, se vor spala niste maini, curate vor fi ca lacrima iar eu si mama o sa dam cu banul cine va intui adevarata cauza .Mama o sa rada cu lacrimi de toata tevatura asta pentru ca ea intotdeauna are dreptate si o sa-mi dea o scaltoaca dupa ceafa "Hai la o cafea, nu se merita sa privesti in jos".
endy
Scris: Wednesday, October 12, 2016 5:34 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Multa durere ai in tine Mihaela ! dar speranta moare ultima sa speram ca norii de deasupra ta vor fi inlocuiti de soare !Cheek Kiss
marivic
Scris: Wednesday, October 12, 2016 11:21 PM
Nivel

Offff,Doamne Mihaela....simt durerea ta,de aici....stiu cum este....te inteleg....dar imi place atat de mult cum vorbele tale gasesc cai in mintea mea,de a le intelege,de a le place.....Ti-am spus de atatea ori,apuca-te si scrie ....ai avea un mare succes.....Vorbele tale venite din suflet dar mestesugit spuse iti merg la suflet...te ung,te alina,te invata,te deprima,te invioreaza....depinde de situatie.....
Incearca sa nu te mai gandesti....laura;va veni o zi in care cu siguranta te va iubi la infinit.....iar acest infinit iti va da puterea de a ierta totul.....
Dumnezeu sa-ti dea putere,rabdare,iubire si intelepciune!AngelNot angel AngelNot
bereea
Scris: Thursday, October 13, 2016 9:04 AM
Nivel

La urma urmei si ura este un sentiment, iar faptuk ca poti vorbi despre asta nu e rau. Stii ce se spune, ca intre ura si dragoste este doar un pas. Poate, cu timpul, va veni acceptarea , daca de dragoste nu se poate vorbi!
kali
Scris: Thursday, October 13, 2016 9:30 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Si ura omoara; tot acolo ajungi daca acumulezi si nu intervine acceptarea, iertarea sau ce-o mai fi nevoie ca sa te vindeci.
Ura e buna atata vreme cat e doar o etapa. Sa traiesti cu ea nu e posibil; te macina.

Greeeu pentru cei care se revolta, care se opun si care au batalii interioare de dus! Greeeeu pentru cei care nu se pot detasa si care vor mereu mai mult - sau altceva -, care nu pot ierta, care se zbuciuma si care au suflet vesnic nelinistit! Ceilalti... traiesc bine-merci!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.