Stare de spirit - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
t-mihaela
Scris: Tuesday, September 20, 2016 9:40 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
marivic wrote:
....trec anii astia ca tampitii....:

Vai sa mor,rad de ma inec...hohot Am auzit multe versiuni, trec anii ca orice numai nu ca tampitii.Chiar ca asta e cuvantul, "ca tampitii" hohot hohot
marivic
Scris: Tuesday, September 20, 2016 9:58 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
hohot Eiiiii,nu mai rade atat......Bye2 Ca ei chiar sunt tampiti( hohot )si nu inteleg cand eu le explic,ca nu vreau sa treaca atat de repede ci asa mai molcom....sa zaboveasca si ei in loc de unul,...poate asa vreo 10 ani hohot hohot De-aia-s tampiti,ca nu inteleg banghead banghead
hohot hohot
Si acum asa ca o erata ras sic
Chiar asa am vrut sa le spun,sa-i personific,poate s-or indura de mine si 'or trece prin viata mea,...asa mai domol hohot hohot hohot
kali
Scris: Wednesday, September 21, 2016 8:24 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
t-mihaela wrote:
Eu imi doresc in secret sa scap de copii si sa plec cu Kaze in lume ras

Eu nu am facut un secret din asta.
Sa dea DD sa fie sanatosi, norocosi si fericiti insa de-abia astept sa-i vad pe picioarele lor iar eu sa mai fiu cu toate acasa ca sa ma mai bucur de viata asta numa' cu barbat-miu - ca noi nu stim ce-i aia sa nu ai copii... tineretile noastre s-au dus impartind zilele cu alte persoane...

Mari, sa fie intr-un ceas bun!
bereea
Scris: Wednesday, September 21, 2016 9:10 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Eu nu prea astept pentru ca imbatranesc si eu ...deja ma simt cam baba!

Mioara, casa de piatra copiilor si tu sa fii o soacra inteleaptaCheek Kiss
endy
Scris: Wednesday, September 21, 2016 3:21 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Mihaela ! v-a veni si acea vreme !Cheek Kiss
marivic
Scris: Wednesday, September 21, 2016 5:29 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
VA MULTUMESC FETE DRAGI Cheek Kiss DistanceKiss SimplyLove SimplyLove
raly
Scris: Wednesday, September 21, 2016 9:16 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Scumpele mele,imi era asa de dor de voi iloveyou iloveyou iloveyou Imi pare atat de bine sa va regasesc in continuare aici adunate!computerlove computerlove
Mioara,ce trece timpul,pt a doua oara soacra!Casa de piatra mirilor iar tie sanatate multa!Te pup!pupici pupici pupici
Shireluta,tot asa vesela si nelinistita....ai dreptate la 40 de ani incepe viatzafirstprize firstprize Ce ai crescut copii ....deja toti la scoala!Lol Lol Trece timpul ca tampitul cum zice Mioarahohot hohot
Mihaela ,nu mai sta pe ganduri,intr-adevar e frumos sa visezi dar e mai frumos sa iti vezi visul implinit si nu ti-l implineste nimeni,in afara de tine,asa ca mobilizarea si fa ceva ca stiu ca potential este la tine!hearts hearts
Pe toate celelalte fete pe care v-am mai vazut pe aici va salut si va pupicesc cu drag:Kali,Brandusa,Liz,Roxy,Alexandra,Giulia,Oanacomputerlove computerlove computerlove computerlove
Noi suntem bine (apropo de trecutul timpului )suntem clasa a 5-a si a 12-a anul asta lucram pe toate fronturile,in cls a5 a sa ne acomodam cu profesorii,note,colegi noi si a 12-a sa ne pregatim pt bac,pt sc de soferi,o sa avem un an plin dar cu siguranta o sa fie bine,sanatate sa fie numa ca in rest ne descurcam noi!dance dance
Cu timpul asta stam mai prost!iloveyou iloveyou iloveyou Va pup pe toate!
bereea
Scris: Thursday, September 22, 2016 9:30 AM
Nivel

Raly, Cheek Kiss
kali
Scris: Thursday, September 22, 2016 10:56 AM
Nivel

Raaaly, treci mai des pe la noi!computerlove
roxinthya
Scris: Thursday, September 22, 2016 5:17 PM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Raly,-a fost dor de tine!!!!iloveyou computerlove
Multa bafta in noul an scolar!
Sa inteleg ca ai revenit pe barricade sau doar ai trecut sa ne saluti?pupici
shirel
Scris: Saturday, September 24, 2016 9:40 AM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
kali wrote:

Eu nu am facut un secret din asta.
Sa dea DD sa fie sanatosi, norocosi si fericiti insa de-abia astept sa-i vad pe picioarele lor iar eu sa mai fiu cu toate acasa ca sa ma mai bucur de viata asta numa' cu barbat-miu - ca noi nu stim ce-i aia sa nu ai copii... tineretile noastre s-au dus impartind zilele cu alte persoane...

Mari, sa fie intr-un ceas bun!

Big Laugh Big Laugh Nici la mine nu este un secret si noi deja am inceput sa ne simtim ca in tineretze.Deodata putem sa ajungem la distractii seara ,la prieteni ,la cluburi de dans ..deci ne simtim tare bine acuma mai ales la sfarsit de saptamana si ne este ok si asa....Ce este mai frumos in toata povestea asta ca piticii nostri ne trimit si ne incurajeaza...ne comanda seri romanticealcool Haha (Eden si Shiraz)sic sic si asta ne face viatza foarte intima si mai minunata.Normal ca visez si eu ca toti sa ajungem sanatosi si sa fac petreceri imense la tot familionul si pe urma sa ne retragem cate o luna nu stiu unde pe o insula romantica numai noi doi.Big Laugh Sper ca Dumnezeu sa imi indeplineasca visurile si sa mi le transforme in realitate.ras computerlove

Marivic,anii fug ,copii cresc si se duc in drumul lor asa este formata viatza noastra si este bine sa-i stim si sa-i vedem fericiti.Fiindca timpul si anii zbor prea repede trebuie sa ne traim fiecare clipa la maxim.Am vazut fotografii sunteti o familie minunata!!Numai sanatate si la multi anii inainte!Casa de piatra tinerilor casatoriti!!!computerlove computerlove iloveyou

Raly,iubita imi este dor de tine!!iloveyou iloveyou coeur coeur
kali
Scris: Monday, September 26, 2016 8:33 AM
Nivel

Eu nu ma simt deloc ca pe vremuri si asta pentru ca ma epuizeaza activitatile copiilor si temele. Pentru mine sunt ca un al doilea job, pe bune... sunt foarte revoltata de sistemul de invatamant de la noi din tara.
Pana ne mai invartim prin casa cu mancare, ordine, organizari, discutii... e deja tarziu si suntem foarte obositi. Doar in we. mai iesim, insa in tihna, la discutii si hahaleala. Nici vorba de cluburi; nu mai suport galagia. Preferi mesele intre prieteni sau iesirile pe terasa...
bereea
Scris: Monday, September 26, 2016 9:06 AM
Nivel

Eu ma simt epuizata cu totul, nu stiu ce-i cu mine.Cred ca ultimele evenimente + inceperea scolii si a tuturor activitatilor fiica-mii + lipsa de chef isi spun cuvantul.
bereea
Scris: Friday, September 30, 2016 9:35 AM
Nivel

Abia astept ziua de maine, iesim sa admiram culorile toamnei! Chiar am nevoie sa ma deconectez de la tot!Lol

Ma uitam aseara la fiica-mea si ma gandeam: oare daca ii leg mainile la spate, reuseste sa mai vorbeasca? Doamne, cat poate sa gesticuleze!
t-mihaela
Scris: Friday, September 30, 2016 7:44 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
bereea wrote:
oare daca ii leg mainile la spate, reuseste sa mai vorbeasca? Doamne, cat poate sa gesticuleze!

hohot hohot hohot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.