Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Niciodata sa nu te opresti din visare si din actiunea de a spera....NICIODATA!Visele,visurile se pot indeplinii,realiza numai daca si tu doresti cu adevarat.Nu conteaza ce-au spus parintii,matusile,verisorii....conteaza ce simti tu in momentul acela.Si daca vrei sa te apuci nu mai sta pe ganduri.....Ia fiecare zi ca o aventura...ESTE MINUNAT!Dumnezeu sa-ti indrume pasii in directia pe care tu ti-o doresti.....Restul,nu conteaza!Mult spor la gasirea celui mai bun client.... |
|
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| La multi ani Roxy!!Iti doresc sa ai parte de sanatate,reusite si liniste sufleteasca toata viatza!!39 de ani o varsta tare frumoasa dar cred ca viatza incepe la o femeie de la 40 este mai frumoasa,mai matura si implinita. Copilasilor scolarii va doresc un an plin de entuziasm la invatzatura ,un an usor si plin de rezultate frumoase!!
Noi am inceput deja de pe 1 septembrie deci am toti copii plecati,Eden in clasa a cincea,Oshry in clasa a treia,Shiraz in grupa mare (am mai lasat-o sa se distreze un an ) si Tahel in grupa mica.Deci distractie mare pe mine dimineatza dar vreau sa spun ca ma descurc mai rapid ca anul trecut cand pregateam doar 3 copii. .Acuma sunt chiar in fuga la o sedintza cu parintii...ultima pe lista ...anii fug parca prea repede ...sa nu spun ca imbatranesc nuuuu deloc din contra am mai multa rabdare,sunt mult mai calculata ,linistita si plina de proiecte si vise!!Va pup si voi intra din cand cand sa si mai scriu ca de citesc va citesc mereu!!!! Bereea.Marivic.Mihaela,Aurisha Alexandrabogdan succes la scolaritza si tie capul sus priveste numai inainte!!! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Shirel , vesela si entuziasta, ca intotdeauna! Sa nu te schimbi niciodata! |
|
| Shirel Mult spor in toate! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Va salut si eu si va doresc spor in tot ce faceti si sa va realizati ce visati Da Mihaela ! sa visezi si sa realizezi , doamne ajuta sa ajungi sa faci ce iti place Iar te muti ? ai un curaj fantastic la schimbari si atunci de ce sa nu poti realiza ce vrei ? spor sa ai si multa sanatate ! |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Shirel imi era dor de tine! Mult success!
|
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Multumesc Endy, iar ne mutam ,nu se merita sa stai prea mult intr-o casa ,sunt chestiuni de market ,explic mai tarziu fenomenul. Totul e cand te muti sa nu te atasezi prea mult de casa si sa nu plantezi copaci ca astia te leaga sentimental rau de tot . |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu ma bucur ca nu mai trebuie sa ma mut vreodata. Mi-e groaza de impachetat/carat/organizat. Mi-a iesit pe ochi! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Mihaela sa ne spui unde v-a fi noua ta locatie ! Iti doresc sa=ti realizezi toate visele ! toate toate ! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| kali wrote:Eu ma bucur ca nu mai trebuie sa ma mut vreodata. Mi-e groaza de impachetat/carat/organizat. Mi-a iesit pe ochi!
Eu a trebuit sa mut dintr-o camera in alta sa varuim si am trait o saptamana de groaza! Murtatul nu prea-i de mine! |
|
| bereea wrote:Eu a trebuit sa mut dintr-o camera in alta sa varuim si am trait o saptamana de groaza!
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Te inteleg total! Sunt f. comoda! |
|
| Fetelor,am o stare de nestare...... Vineri avem cununia lui Alex,iar sambata nunta Deja sunt precum un tavalug.Si scoala si ganduri si planuri....si de toate..... |
|
| Opa, Mari ,iti pleaca puii din cuib unul cate unul Sa fie fericiti Lasa ca trece Eu imi doresc in secret sa scap de copii si sa plec cu Kaze in lume |
|
| Daaa,asa este,Mihaaaa.....Unul cate unul.... Bogdan a facut 18 ani,Alex va face pe 16 oct.25 de ani......trec anii astia ca tampitii....nu vor sa mai stea si pe la noi,mai mult oOFFFFF,nu stiu....dar sunt atat de rupta....in bucati...... Sa te auda Dumnezeu....Tie/voua,tot binele din lume |
|
|