Stare de spirit - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Tuesday, September 13, 2016 6:53 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Niciodata sa nu te opresti din visare si din actiunea de a spera....NICIODATA!Visele,visurile se pot indeplinii,realiza numai daca si tu doresti cu adevarat.Nu conteaza ce-au spus parintii,matusile,verisorii....conteaza ce simti tu in momentul acela.Si daca vrei sa te apuci nu mai sta pe ganduri.....Ia fiecare zi ca o aventura...ESTE MINUNAT!Dumnezeu sa-ti indrume pasii in directia pe care tu ti-o doresti.....Restul,nu conteaza!Mult spor la gasirea celui mai bun client....Cheek Kiss computerlove computerlove computerlove
shirel
Scris: Tuesday, September 13, 2016 7:00 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
La multi ani Roxy!!Iti doresc sa ai parte de sanatate,reusite si liniste sufleteasca toata viatza!!39 de ani o varsta tare frumoasa dar cred ca viatza incepe la o femeie de la 40 este mai frumoasa,mai matura si implinita.
Copilasilor scolarii va doresc un an plin de entuziasm la invatzatura ,un an usor si plin de rezultate frumoase!!computerlove computerlove

Noi am inceput deja de pe 1 septembrie deci am toti copii plecati,Eden in clasa a cincea,Oshry in clasa a treia,Shiraz in grupa mare (am mai lasat-o sa se distreze un ansic ras ) si Tahel in grupa mica.Deci distractie mare pe mine dimineatza dar vreau sa spun ca ma descurc mai rapid ca anul trecut cand pregateam doar 3 copii.ras .Acuma sunt chiar in fuga la o sedintza cu parintii...ultima pe lista ...anii fug parca prea repede ...sa nu spun ca imbatranesc nuuuu deloc din contra am mai multa rabdare,sunt mult mai calculata ,linistita si plina de proiecte si vise!!Va pup si voi intra din cand cand sa si mai scriu ca de citesc va citesc mereu!!!!computerlove computerlove
Bereea.Marivic.Mihaela,Aurisha coeur coeur coeur Alexandrabogdan succes la scolaritza si tie capul sus priveste numai inainte!!!computerlove computerlove
aurishta
Scris: Tuesday, September 13, 2016 7:40 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Shirel Cheek Kiss , vesela si entuziasta, ca intotdeauna!Cheek Kiss Cheek Kiss Sa nu te schimbi niciodata!coeur coeur
marivic
Scris: Tuesday, September 13, 2016 8:21 PM
Nivel

Shirel Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss DistanceKiss computerlove Mult spor in toate!
endy
Scris: Tuesday, September 13, 2016 9:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Va salut si eu si va doresc spor in tot ce faceti si sa va realizati ce visati Da Mihaela ! sa visezi si sa realizezi , doamne ajuta sa ajungi sa faci ce iti place Iar te muti ?
ai un curaj fantastic la schimbari si atunci de ce sa nu poti realiza ce vrei ?
spor sa ai si multa sanatate !Cheek Kiss
roxinthya
Scris: Wednesday, September 14, 2016 12:31 PM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Shirel imi era dor de tine! computerlove iloveyou
Mult success!
t-mihaela
Scris: Thursday, September 15, 2016 7:02 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008

Multumesc Endy, iar ne mutam ,nu se merita sa stai prea mult intr-o casa ,sunt chestiuni de market ,explic mai tarziu fenomenul.ras Totul e cand te muti sa nu te atasezi prea mult de casa si sa nu plantezi copaci ca astia te leaga sentimental rau de tot .uff
kali
Scris: Thursday, September 15, 2016 7:41 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Eu ma bucur ca nu mai trebuie sa ma mut vreodata. Mi-e groaza de impachetat/carat/organizat.
Mi-a iesit pe ochi!
endy
Scris: Thursday, September 15, 2016 8:39 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Mihaela sa ne spui unde v-a fi noua ta locatie ! Iti doresc sa=ti realizezi toate visele ! toate toate !Cheek Kiss
bereea
Scris: Friday, September 16, 2016 9:11 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
kali wrote:
Eu ma bucur ca nu mai trebuie sa ma mut vreodata. Mi-e groaza de impachetat/carat/organizat.
Mi-a iesit pe ochi!

Eu a trebuit sa mut dintr-o camera in alta sa varuim si am trait o saptamana de groaza!Lol Murtatul nu prea-i de mine!
t-mihaela
Scris: Friday, September 16, 2016 3:30 PM
Nivel

bereea wrote:

Eu a trebuit sa mut dintr-o camera in alta sa varuim si am trait o saptamana de groaza!Lol

hohot hohot
kali
Scris: Friday, September 16, 2016 8:25 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Te inteleg total! Sunt f. comoda!
marivic
Scris: Tuesday, September 20, 2016 6:23 PM
Nivel

Fetelor,am o stare de nestare......hohot alcool
Vineri avem cununia lui Alex,iar sambata nunta alcool alcool alcool Deja sunt precum un tavalug.Si scoala si ganduri si planuri....si de toate.....ras hainoroc dance
t-mihaela
Scris: Tuesday, September 20, 2016 6:27 PM
Nivel

Opa, Mari ,iti pleaca puii din cuib unul cate unul angel Sa fie fericiti angel Lasa ca trece pupici Eu imi doresc in secret sa scap de copii si sa plec cu Kaze in lume ras
marivic
Scris: Tuesday, September 20, 2016 9:09 PM
Nivel

Daaa,asa este,Mihaaaa.....Unul cate unul....Cray
Bogdan a facut 18 ani,Alex va face pe 16 oct.25 de ani......trec anii astia ca tampitii....nu vor sa mai stea si pe la noi,mai mult Cray Cray
oOFFFFF,nu stiu....dar sunt atat de rupta....in bucati......
Sa te auda Dumnezeu....Tie/voua,tot binele din lume computerlove SimplyLove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.