Stare de spirit - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Wednesday, September 7, 2016 10:38 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Eu continuu cu o stare de nestare!alcool Nu pot sa cred ca abia venita din vacanta ma simt atat de obosita! E adevarat am intrat din plin la munca, aveam nevoie sa o iau mai incetisor.Si gandul ca sefu' iar nu ne-a dat ceea ce a promis si ca trebuie sa am o discutie cu el ma duce la depresie.Deja am tras o cearta buna cu el inainte de vacanta, chiar n-as vrea sa ma enervez din nou.
Ne pregatim si de scoala si de toate activitatile extrascolare cu care continuam si in acest an.

Giulia, ma bucur ca esti mai bine!Cheek Kiss

Mioara, cum mai esti?
roxinthya
Scris: Wednesday, September 7, 2016 10:44 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Mult succes scolarilor!

Eu fetelor am o stare de bine. Azi implinesc 39 de ani si toata lumea ma felicita si e tare placut! topai topai
bereea
Scris: Wednesday, September 7, 2016 10:45 AM
Nivel

La multi ani, iubita!birthday birthday sarbatoare sarbatoare sarbatoare sarbatoare sarbatoare sarbatoare
roxinthya
Scris: Wednesday, September 7, 2016 10:47 AM
Nivel

bereea wrote:
La multi ani, iubita!birthday birthday sarbatoare sarbatoare sarbatoare sarbatoare sarbatoare sarbatoare

Multumesc! computerlove computerlove iloveyou
kali
Scris: Wednesday, September 7, 2016 12:04 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Va pup fetele si va doresc numai bine!

Eu sunt pe-aici... mai trag cate un ochi din cand in cand si sper la zile mai putin aglomerate.
marivic
Scris: Wednesday, September 7, 2016 6:21 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
La multi ani.....Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
roxinthya
Scris: Thursday, September 8, 2016 2:01 PM
Nivel

Multumesc! iloveyou computerlove
t-mihaela
Scris: Friday, September 9, 2016 3:44 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
roxinthya wrote:
Mult succes scolarilor!

Eu fetelor am o stare de bine. Azi implinesc 39 de ani si toata lumea ma felicita si e tare placut! topai topai

La Multi Ani ! Cu intarzieremajoreta majoreta Eu sunt cu doi ani mai babauff

bereea
Scris: Friday, September 9, 2016 9:05 AM
Nivel

Ce pustoaice sunteti fetele!!!!

Parca ma simt ceva mai bine!Parca...
alexandrabogdan
Scris: Friday, September 9, 2016 9:51 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
Buna, fete dragi
N-am mai intrat demult .... viata mea e cumva cu susul in jos dar sper sa ne revenim.
Una peste alta de luni am scolarita coeur coeur . Puiuta mea incepe clasa 0

Va pup! mult succes scolarilor si acomodare usoara gradinarilor
roxinthya
Scris: Friday, September 9, 2016 12:44 PM
Nivel

Multumesc dragelor!

Ce baba Miha? Care baba?Crazy
Pupici la fetele cu starea nu prea buna!pupici
marivic
Scris: Friday, September 9, 2016 9:16 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Phiiiii,ce ani frumosi....Miha,la41 de ani am inceput facultatea Lol Lol Lol si la 44 am terminat cu Licenta Lol Lol Unde oare s-au dus anii acestia?Unde oare au zburat?Mai am olecuta si fac 50 si plang,da,plang in anumite momente pentru ca-mi dau seama ca anii fug,alearga si nu se mai intorc la noi......iar eu nu vreau,....nu vreau sa treaca atat de repede......plans plans plans Asa ca bucurati-va de orice an,laorice varsta....viata este......atat de scurta Bye2
t-mihaela
Scris: Sunday, September 11, 2016 4:15 AM
Nivel

Mari, la 40+ am niste planuri ca mi-e si frica sa mi le spun mie in gand.Taica-meu toata viata mi-a facut brainwash ca daca nu ai realizat nimc pana la 40 de ani esti mort.As fi vrut sa-mi spuna ca la orice varsta poti sa ai vise si planuri si impliniri, ca viata e o continua cautare de sine si sa accepte provocari cat mai multe si la orice varsta angel
Eu inca visez sa fiu veterinar Blushing
aurishta
Scris: Sunday, September 11, 2016 7:43 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
t-mihaela wrote:
....As fi vrut sa-mi spuna ca la orice varsta poti sa ai vise si planuri si impliniri, ca viata e o continua cautare de sine si sa accepte provocari cat mai multe si la orice varsta angel
Bravoo Bravoo Chiar daca noua nu ne-a spus nimeni asta, o putem face cu copiii nostri! Intr-adevar, un spirit puternic, activ ramane mereu tanar ! Si da, niciodata nu e prea tarziu sa devii ceea ce iti doresti sa fii!
t-mihaela
Scris: Monday, September 12, 2016 10:23 PM
Nivel

De cand am casa in vanzare o gramada de minunatii se intampla in jurul meu.Ca urmare am pus lacate pe porti ,orar pe usa cu programari de vizita ,camerele video merg nonstop,Kobi e liber la latrat cat pofteste nu il mai opresc.Ieri mi-a batut la usa doua tanti ca vor sa vada casa Lol ....chiar zau? Le-am spus sa faca programare cu agentul si ele cu tupeu nu, ca vin de departe si nu pot reveni altadata.Ei,ghinionul tau ,ramai fara casa ,lolhohot Deci le-am refuzat la usa si ce credeti ,s-au dus la poarta in spate sa se holbeze la curte peste gard.Sa specific,pe aicilea asa ceva nu se face ,se cheama tresspassing si chemi politzu.Oamenii care se holbeaza la oameni sau la propretatea lor nu se exista.Acum ,in afara orelor de vizite Kobi face de garda si ma distrez de mor.Dragu mamii de destept catel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.