Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| marivic wrote:A....Mi-ar placea o sectiune pentru.....veterane Pai hai cu propuneri! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Pai am putea face o sectiune NUMAI pentru veterane....mutand anumite topicuri,ca de exemplu:Dragostea la adolescenti;Hobbyuri-le noastre;Impresii din calatoriile noastre;Sectiunea cu jurnalele si unde sa nu intre decat veteranele.....Problemele femeilor 30+,40+,50+;Organizarea majoratului/nuntii;Nunta de argint;Cum vezi viata de la 50+,Menopauza,Plecarea copiilor de acasa/Mutarea copiilor,etc....ar fi multe..... |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Fetelor am nevoie de niste idei: fiica-mea vrea sa cumpere cate ceva din Romania pentru prietenele ei si nu stim ce. Ne ajutati cu o idee? (sunt fetite de 12 ani si am vrea ceva romanesc) |
|
| Pai ar putea cumpara diverse replici ale unor obiective(Castelul Bran,Coloana Infinitului,Cetatea Rasnovului,etc)ceva gen borcanele cu miere sau gem,autentic romanesc(se gasesc cu tricolorul (panglicuta) ,cani,pixuri,servete brodate.....sau chiar semne de carte |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Bune idei, Mari. Sau cate o ie cu model traditional. |
|
| M-am gandit si la ie dar este mai scumpa si depinde la cate prietene are....Pentru una -doua,mai merge....dar sa ai vreo 6-7 Eucand am fost in Malta,am luat pentru colege,semne de carte din argint foarte fin....au fost superbe,dar a doua oara nu le-am mai luat nimic....invidia era la ea acasa......asa ca depinde si cine,cum apreciaza.....nu?
|
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Un borcanel de gem facut acasica din fructe bio luate de la piata. Buna idee |
|
| Multumesc de idei. La o ie m-am gandit si eu da' nu-i plac fiica-mii . De asta am dureri de cap, ca au doar 12 ani si nu stiu ce le-ar place. Ma gandisem si la borcanele de dulceata, dar sunt doar niste fetite, nu stiu daca ar aprecia. |
|
| Atunci semne de carte,cusute cu motive traditionale.....Le iau peste tot....daca citesc |
|
| Stare de depresie: de azi reincep munca:101: |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Si eu obosita - n-am dormit toata noaptea - m-a durut stomacul si am vomit dar tot am ramasa cu o durere de burta. Cred ca e un pui de enterocolita ca si fi-mea a patit la fel. Va doresc o saptamana frumoasa dragelor! |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Hello,fete dragi!N am mai dat nici un semn de ceva timp!Sunt cu mult mai bine.Am luat 12 saptamani de antibiotic a la long,fara pauza iar de o luna am renuntat sa mai iau vreo ceva.De fapt sunt pe naturiste,vitamine,produse apicole.Am ramas cu cateva simptome razlete care cica se vor remite in timp.Vreau sa cred ca am invins boala si sunt pe drumul spre vindecare cu toate ca uneori,la cate un simptom,ma mai cuprinde indoiala si panica.Recuperarea dupa tratament si boala e una anevoioasa dar sper intr o recuperare totala! Aaaa si sa ma laud si eu un pic aici,m a vizitat cineva f drag,care a fost membra aici.E vorba de Calina,care nu mai frecventeaza forumul.O persoana deosebita care m a sustinut moral pe tot parcusul bolii si cu care am avut onoarea sa petrec cateva zile frumoase,pe care vrem sa le repetam cat de curand! Fetelor,lasati depresia si fiti fericite!Sunteti sanatoase si asta conteaza cel mai mult! O saptamana frumoasa!Va pup cu drag! |
|
| sanatate multa,Iulia Ce frumoasa intalnire.... Eu,scap de una dau de alta.....offfffff,.....am facut o inflamare de glanda parotida cu piatra aferenta....tratament,stres....acum ma ia un rinichi....,hemoroizii nu-mi dau pace....asaca amde toate Singurul lucru bun....cel putin asa tind sa cred este ca am prins din nou post la scoala mea si-mi voi duce gargaritele in clasa 1 |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| giulia_mamik wrote:Fetelor,lasati depresia si fiti fericite!Sunteti sanatoase si asta conteaza cel mai mult! :
O lasam noi pe ea dar ea nu ne lasa pe noi Ma bucur ca esti pe drumul bun, e bine sa ne amintim ce norocoase suntem ca avem toate piesele intregi, lol. |
|
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Prima zi de scoala, eu sunt pe boceala continua, am dus bebelusul la clasa intai si stau si ma intreb cand au trecut anii! Ca sa nu mai vorbesc ca Alex a intrat in class 4, deja intru in depresie! Cei care incep scoala: un an cu impliniri si note bune! |
|
|