Stare de spirit - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Monday, July 11, 2016 10:13 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Iulia,multumesc Cheek Kiss computerlove
shirel
Scris: Saturday, August 6, 2016 12:49 AM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Buna fetelor!!Sper sa nu vedeti ora la cat scriu Big Laugh dar fiind vacantza imi permit.Vreau sa spun ca de la 20:00 sunt pe forum cu Eden ne uitam si citim jurnalul ei ...o minune.Doamne ce ma bucur ca am avut inspiratia sa scriu si ce rau imi pare acuma ca nu mai reusesc sa scriu nimica ...dar tot nu ma las eu cand incep din nou scoala voi avea mai mult timp si ma voi apuca sa continui...problema ar fi mult mai usoara daca am putea posta pozele direct de pe telefon ....trebuie sa cautam o solutie.Cate amintiri frumoase am aici si mai ales cum viatza si timpul zboara asa de repede ma simpt asa de bine sa retraiesc macar prin poze si citind cum a fost odata,cum am fost gravidutza si cum mi-au crescut copii aici pe forumul 7 pitici.Imi este foarte important ca ei sa vada si sa stie acest lucru...gata acuma Eden va stie pe toate.ras sic
Ceva nautati despre noi suntem bine cu toti ,sanatosi ne distram la maxim in vacantza si am crescut ,ne-am maturizat si ne este taaare bine asa cum suntem.
Va pup pe toate ,eu va citesc destul de des si incerc din cand in cand sa dau si un semn de viatza asa personal.Urasc facebookul dar macar pe acolo va vad mai des si va urmaresc activitatiile dar nu se compara niciodata cu familia forumului 7 piticii!!!coeur coeur computerlove computerlove
AdrianaC
Scris: Saturday, August 6, 2016 2:54 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Uff... recunosc ca si eu am cam absentat in ultima vreme...

Intre timp si noi am crescut mari, Alice a avut anul acesta examenul de admitere la liceu. A intrat acolo unde si-a dorit, la prima ei optiune, Colegiul National Iulia Hasdeu - sectia de Stiinte ale Naturii, profil Real, media de admitere 9.42.

Este aproape de apartament si se va putea duce singura...

Andrei a terminat clasa a 4-a... din toamna trece in clasa a 5-a...

Eu m-am mutat anul acesta cu serviciul dupa 19 ani de lucrat la BAT...

In rest, mari schimbari nu sunt... Am implinit 2 ani si jumatate de cand conduc :-)...

Nu am slabit, ba dimpotriva... din pacate...

In rest... sanatosi... in criza vesnica de timp...

M-am uitat si eu prin povestile de pe forum, de cand a inceput acum 10 ani si jumatate aproape... si am realizat ca e aproape de o seama cu Andrei acest forum... Andrei s-a nascut in noiembrie 2015 si forumul l-am lansat in februarie 2016...

Sunt multi prieteni si multe amintiri placute aici...

Sper sa reusesc sa intru mai des !

Va pup si imi e tare dor de voi !
shirel
Scris: Saturday, August 6, 2016 10:07 AM
Nivel

Adriana ras ras ai gresit anii iubita!!Si mie imi este dor sa fiu prezenta aici sa facem intalniri si lucruri frumoase impreuna!!!computerlove computerlove
AdrianaC
Scris: Saturday, August 6, 2016 10:57 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Asa este :-)... era 2005 si 2006... nah... la ora aia... atat am putut Cheek Kiss
marivic
Scris: Saturday, August 6, 2016 10:44 PM
Nivel

Sunt ani de cand am intrat in familia 7 pitici,sunt ani de cand ne ,,vedem''aici...cata dreptate ai Shirel....dar,important este ca nu am abandonat...mai rarut ca-i mai dragut....ras dar totusi este bine ca inca suntem active.....care mai suntem sic
La cat mai multi ani in familia 7 pitici si cu une si cu rele computerlove
t-mihaela
Scris: Sunday, August 7, 2016 6:02 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Eu nu mai am increderea de altadata...sa am incredere si sa imi pun public viata .De fapt toate am devenit super discrete de vreo 4-5 ani incoace .Copiii cresc si de la o varsta nu mai ai dreptul sa le faci viata publica,sunt si ei persoane sic Si daca nu vorbim despre copii atunci despre ce ?Ce mai ramane ?Eu acum as putea vorbi despre Kobi daca e cineva interesat alcool
shirel
Scris: Monday, August 8, 2016 10:20 AM
Nivel

Pe mine Eden m—a rugat sa—i continui jurnalul..i—a placut tare ca are toate pozele impreuna si inca cu povestiri despre ea.Este asa de impresionat sa citim impreuna jurnalul..cu toate ca eu le traduc totul.principalul este sa ramanem inca o comunitate sunt atatea inca de discutat..ma deranjeaza numai ca este tare greu de postat poze aici adica iti ia mult timp.Noi in vacantza cu cortul la bai termale..superb locul!
kali
Scris: Monday, August 8, 2016 6:06 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Adriana, bine ai revenit! Chiar ti-am simtit lipsa...
Ma bucur ca sunteti ok...

Shirel, ce frumos!coeur

Hm... eu nu mai am rabdarea - si nici timpul - de alta data. Plus ca nu prea mai am cu cine vorbi pe-aici deci cui sa mai povestesc? Poate ca ai si tu, Mihaela, dreptate si am devenit mai rezervata - desi jurnalul mi-e privat si nu stiu daca m-ar afecta cu ceva sa ma spovedesc acolo... da' parca nu-mi mai vine -.

Cert e ca si atmosfera de pe " timpuri " era mai animata... eram toate la curent cu... toate... acum parca mai degraba mi-e mai ok sa pun mana pe telefon si sa-mi vars problemele/reusitele live, nu in scris.
... Sau... si mai bine... sa nu discut de niciunele si sa fiu zen pur si simplu, cu o praji in fata.
t-mihaela
Scris: Monday, August 8, 2016 10:51 PM
Nivel

kali wrote:

... Sau... si mai bine... sa nu discut de niciunele si sa fiu zen pur si simplu, cu o praji in fata.

Tendinta asta o am si eu ,sper sa fie doar o etapa in viata mea dar am avut destule dezamagiri din prea multa socializare asa ca am ales sa ma retrag cu Kobi sub copac si bem cafeluta impreuna.angel
Mi-e dor insa de fetele noastre ...doar daca forumul ar fi mai privat ,nu stiu ,o sectiune macar ...no idea.Blushing
kali
Scris: Tuesday, August 9, 2016 2:33 PM
Nivel

t-mihaela wrote:

Tendinta asta o am si eu ,sper sa fie doar o etapa in viata mea dar am avut destule dezamagiri din prea multa socializare asa ca am ales sa ma retrag cu Kobi sub copac si bem cafeluta impreuna.angel
Mi-e dor insa de fetele noastre ...doar daca forumul ar fi mai privat ,nu stiu ,o sectiune macar ...no idea.Blushing

Mie mi-e ok asa, ca oricum nimeni nu se bucura cu adevarat de reusite si nici nu-ti rezolva din probleme sau necazuri. Tot tu centrezi... tot tu dai cu capu'... asa ca mai bine mergem pe hahaleala si relax, fara prea multa profunzime.
Am observat si ca problemele astea au fix atata importanta cata le dai tu deci...

Vreau si eu Kobi! Vreau si eu copac!!

Da, si mie mi-e dor de fete si cred ca nu ar strica sa-i propunem Adrianei o sectiune privata - sau macar subiectele gen stare, cafea, casa, etc... unde palavragim mai mult.

t-mihaela
Scris: Wednesday, August 10, 2016 1:35 AM
Nivel

A cerut cineva mai demult si nu a acceptat Adriana ca forumul e public si pe buna dreptate ,noii useri s-ar simti discriminati (desi eu nu vad noi useri decat astia care intra cu reclame si fete cu intrebari existentiale "e sarcina sau nu e" .Eu am o intrebare, voi unde va intalniti, cum tineti legatura?Delfinasa de exemplu,stie cineva ce mai face?Pe unde s-au risipit toate ...?NuStiu
kali
Scris: Thursday, August 11, 2016 9:43 AM
Nivel

Facebook...
Delfinasa e prietena pe fb cu Oana deci o poti gasi.
t-mihaela
Scris: Thursday, August 11, 2016 5:09 PM
Nivel

Ah, facebooku asta nervi nervi nervi

Stare buna, la cafea cu Kobi,Ieri am cumparat un trandafir japonez si am jurat ca nu ma mai duc cu Kaze la cumparat de plante disputa1 Am renuntat la niste crini divini luna trecuta ,acum nu mai gasesc ca e august se cam inchide sezonul...o sa-l cicalesc toata viata pentru crinii aia angry Poate intr-o zi o sa am o gradina ca in Eden si o sa fac un topic sa ma laud acolo.Cum se desckide un boboc, pac poza flowers ...sa moara Kaze de necazrambo
marivic
Scris: Thursday, August 11, 2016 5:28 PM
Nivel

Asa este....nu mai este ca pe vremuri......dar eu ma bucur cand intru si aici...doar ca pemine ma enerveaza ca sunt mult prea multe discutii...cespre sarcina,etc.....am trecut de mult de faza asta....si noi fetele veterane avem alte discutii,alte subiecte....Mi-ar placea o sectiune pentru.....veterane Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.