Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Bereea imi pare rau!Nu cred ca ai sanse de schimbare.Vad exemplu la prietena mea,care se straduieste de ani de zile,dar ...nimic.Pup sa treaca starea de cacao.
Aura,Mary,Raly,Diana si toate celelalte va imbratisez cu drag! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Stiu, Mirela! De asta imi si iubesc atat de mult "soacra", ca l-a invatat tare bine. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Bereea, imi pare rau ca nu stam mai aproape sa ne stimgem amarul la o cafea diminetile...eu ma lupt cu aceleasi naravuri de ani buni, am trecut de un divort in idee ca poate poate se schimba ceva...in final, ca sa pot trece de cancer si de durerea acumulata in atatia ani, invat sa iau lucrurile asa cum sunt, sa ignor ce e in jur, sa fiu doar servitoare si atat si sa ma bucur de fiecare clipa in care copiii ma iubesc sincer si neconditionat (si asta va trece). De aceea mi-am luat casa si sper sa ne mutam curand...sa evadez in gradina si in curte si sa-mi revars nervi si supararea pe buruieni, pamant. Fruntea sus, zambetul la purtator si incearca sa constientizezi ca asta e viata pe care tu ai ales-o. Daca vrei sa schimbi ceva, va trebui sa te schimbi tu. Sa nu mai fi cum esti si ceilalti (daca te iubesc destul de mult) se vor schimba si ei odata cu tine sau...fiecare cu drumul lui. Oricat de dureros suna, sunt n cupluri in care sunt doi straini si atat, parteneri de apartament cum ma autodenumesc. Te pup cu mult drag
Zi ploioasa, urata, dar eu, cea mica si fiu-meu am ignorat mucii si durerea de cap si ne-am jucat ca disperatii in camera (de la fotbal in pat pana la concurs de desenat si de mancat biscuiti). Barbatul lipit ca de obicei de calculator, iar fiica-mea cea mare cu arta ei zilnica (e o mica obsedata de decupaje, desene, pictura) Maine o noua zi la stomatolog, unde draga mea doctorita se chinuie sa-mi rezolve si sa-mi recladeasca cateva masele fara anestezice si cu nervii vii la fiecare in parte ). Totul va fi bine, daca credem asta si daca vrem cu adevarat !! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Offf,Dia sanatate,putere si minte luminata,iti doresc! |
|

| Diana, n-ar fi rau deloc! Te pup! La mine barbatu' nu are problme cu jocurile de calculator, ci cu telefonul.Vorbeste, scrie, vorbeste, scrie.Nu zic ca nu ma ajuta la treburile in casa, dar cand vrea el.Amandoi muncim, iesim si reintram acasa la aceleasi ore. Pe mine ma ia de odihnita, deci urmeaza o alta serie:cumparaturi, gatit, spalat, curatat, eventual calcat, lectii cu Ale, etc.El, in acest timp , face dus, mananca si...se odihneste.Eventual jumatate de ora de somn nu-i strica.Si vine seara cand eu abia ma tarai pana in pat, dar domnu'are chef de altele.Si si-a permis sa ma faca "baba" ca nu ma sunt la inaltime.Pai da, sunt baba , ca am 44 de ani, muncesc toata ziua si e normal sa fiu obosita seara si fara chef de nimic. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Berea ce trist, dar asa e viata. Sunt oameni si oameni, barbati si barbati. Ei, barbatii sunt uneori ca niste copii mari. Intai se odihnesc si se relaxeaza. Uneori, asa ar trebui sa facem si noi. Parte ca sa poata vedea ce se intampla cand nu pui mancarea pe masa si hainele la spalat, parte ca sa nu se acumuleze frustrarile. E un joc cu echilibru fragil...dar, mai merita jucat Hai, pupici, si sa vina si zile mai bune |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| bereea wrote:Diana, sanatate!
Eu am o stare de spirit de...cacao! Am ajuns sa fiu atat de obosita incat nu-mi mai trec durerile de cap, iar seara cad ca moarta.Mi-am dat seama ca in loc sa fiu mama si sotie sunt doar servitoarea din casa, femeia buna la toate.Barbatu' are servici si...atat.Copchilul invata de la tat-su si a devenit dezordonat, spune ca face si ...nimic.Asa ca ieri m-am revoltat, le-am spus la amandoi ce am avut de spus si...am plecat! Plodul se pare ca a inteles ceva, am gasit camera luna, s-a oferit sa-mi faca o cafea si si-a cerut iertare.Barbatu' se comporta ca un copchil deficient, adica se refugiaza in mutenie si...doarme.Azi am de gand sa-l sun pe frate-su si sa-l intreb cum se schimba o priza ca eu n-am barbat in casa.Asa poate are un dram de bun simt si se rusienaza.Imi vine sa plang de ciuda!
Bereea, imi pemit sa ma bag in vorba doar pt ca sunt patita. Eu am instaurat servicii cu plata, cine nu-si pune farfuria in chiuveta sau nu isi face curat in propria ograda tre sa ma plateasca .Pe Diana am scapat-o ,la ea deja e tarziu sa mai fac ceva dar astia mici deja s-au obisnuit si sar ca arsi numai sa nu le scad din banii de weekend.1$ pentru fiecare farfurie, furculita etc ce trebuie sa strang in urma lor,1$ pentru hartiute sau ambalaje lasate aiurea ,tot asa pt ghetele/ghiozdane lasate la usa .Practic orice necesita menajera in urma lor trebuie platit ca atare menjerei De Kaze nu ma plang ca el face saracu ,doarme si el ca vazui postul cu dormitul dar mai si face, il las in plata lui. Insa plozii ...hm,cum am spus ,sunt patita si munca pe moaca nu se exista |
|

| Mihaela, se pare ca plodu'a inteles pana in prezent.Daca se repeta bag si eu plata, merci de idee!La mine barbatu' e marea problema si cel pe care fiica-mea il copie.Lui pot sa-i cer bani ca oricum nu-mi da.Doar ca atunci cand a venit cu "idei romantice" i-am cerut bani: 50 euro partida!:009: Macar sa-mi fie platita oboseala, na!
In alta ordine de idei am terminat de preparat totul pentru expozitia de carti ce are loc la Roma.Au plecat tone de carti, sper sa fie totul bine si sa nu fie probleme.Am fost si un pic rautacioasa cu un editor, adica cartile lor pleaca abia azi dupa amiaza, asa va trebui sa stea pana la miezul noptii ca sa-si aranjeze standul.Poate invata sa vorbeasca cum trebuie altadata si sa nu mai arunce cu vorbe! |
|

| t-mihaela wrote:Insa plozii ...hm,cum am spus ,sunt patita si munca pe moaca nu se exista De musai ca de voie buna In orice caz, daca nu exista constrangere, tind sa ia munca mamei by default si ajung si eu sa nu mai reusesc sa plec de la coada maturii/ mopului etc. |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| sousourel wrote: daca nu exista constrangere, tind sa ia munca mamei by defaut
Corect.
t-mihaela attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Aoleeeeeu ce m-ati starnit! Mai bine tac, nu ma mai plang si eu ca am multe de zis. Cunosc starea cu dureri de cap interminabile. Ma culc cu durere de cap, ma trezesc tot cu ea |
|

| Of-of! Nu scrie de la inceput in fisa postului...ca de-ar scrie....
In orice caz, eu va doresc un sfarsit de saptamana cat mai linistit |
|

| Multumim, la fe, Sousourel!
De azi am femeie la curatenia in casa Se pare ca tot am rezolvat ceva! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| sousourel wrote:Of-of! Nu scrie de la inceput in fisa postului...ca de-ar scrie....
Corect! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Eu sunt HAPPY Am intrat pe ultima suta demetrii cu serbarea.....sunt super emotionata.....dar si fericita;imi vine baiatul acasa,sotul si el pana de sarbatori.....si facem planuri de nunta pentru vara viitoare Voi fi .....soacra mare de asta data..... |
|
|