Stare de spirit - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Tuesday, June 14, 2016 9:17 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Crezi ca am jucat? Numai gura e de mine...ras

In alta ordine de idei, astept vacanta , inca 5 saptamani...vreau mare, vreau munte, vreau sa vad locuri noi, vreau...vreau...Se pare ca ajung si in tara desi nu-mi propusesem, dar am 5 saptamani de vacanta anul acesta!yes

Asteptam cu nerabdare mediile fiica-mii, bine ca s-a terminat scoala si toate activitatile ca nu mai puteam.Nici ea!Speram intr-o vara frumoasa!
miriam
Scris: Tuesday, June 14, 2016 9:28 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
Eileen multumescpupici
De rotavirus am scapat, mai avem putin cu ghipsul...
Si eu astept vacanta copiilormajoreta
Anelise
Scris: Tuesday, June 14, 2016 10:34 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Hello, hello! DistanceKiss Si pe mine ma asteapta un weekend plin si frumos, sper eu! chitara
Sanatate multa, fetele! pupici
marivic
Scris: Tuesday, June 14, 2016 8:41 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Eiiiii,dupa cum vad vacanta este mult asteptata......Toata lumeaa se gandeste la ea sic
Nu zic nu,si eu ma gandeesc dar cu cate am pe cap,parca vad ca iar trece asa pe nesimtite si ma trezesc iar in toamna.....Offff,de data aceasta tata este la mine....cam de 2 luni si este un stres continuu......Cand veneam de la munca imi trebuiau 1-2 ore sa ma ,,limpezec'.Acum,nu-mi mai permit decat,,Nu e ciorba.Nu ai facut?'',,N-am baut cafeaua astazi,Imi faci?'', ,,Unde pleci?Cand vii?''plans plans plansbanghead banghead banghead O iau pe aratura cat de curand......tunete
Vreau un loc linistit,fara stres,fara deranj,....vreau sa ma RELAXEZ CU ADEVARAT nervi
bereea
Scris: Wednesday, June 15, 2016 9:30 AM
Nivel

Vino la RomaLol
marivic
Scris: Wednesday, June 15, 2016 7:24 PM
Nivel

Cred ca voi veni o fuga intr-un wekeend,sincer......SimplyLove
bereea
Scris: Thursday, June 16, 2016 9:07 AM
Nivel

marivic wrote:
Cred ca voi veni o fuga intr-un wekeend,sincer......SimplyLove

thumleft
marivic
Scris: Thursday, June 16, 2016 3:27 PM
Nivel

Cheek Kiss Buddy1
roxinthya
Scris: Friday, June 17, 2016 3:16 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Fetelor am trait cateva secunde de groaza.pale
Urcam in lift si colega mea a citit in treacat o stire despre un autocar cu copii rasturnat si cu 4 morti in zona Brasovului.
M-am albit ca ambii mei plozisori sunt in excursie la Predeal cu mama.
Din fericire pentru mine nu au patit nimic insa autocarul era din Iasi.
Am trait clipe de panica.
Am aflat ulterior ca din cei 4 morti 3 erau adulti insa sunt 16 grav raniti.
Sa- I ajute Dumnezeu sa se faca bine repede!angel
miriam
Scris: Friday, June 17, 2016 4:43 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
Off Roxy, cred ca oricare ne-am fi speriat la fel!
Bine ca te-ai linistit!
Sa le dea D-zeu vindecare, fizic si psihic!
bereea
Scris: Thursday, June 30, 2016 3:11 PM
Nivel

Ce plictiseala...la munca...!ras Vreau la mare!!!!!!
marivic
Scris: Thursday, June 30, 2016 7:08 PM
Nivel

De maine oficial in concediu........yes yes yes Hilar Hilar
Vreau sa lenevesc in pat,sa citesc,sa ma plimb macar putin si sa fiu sanatoasa.......

Berre,cand vii in tara?
bereea
Scris: Friday, July 1, 2016 9:10 AM
Nivel

Mioara, cred ca ajung in a doua saptamana dn august.Nu cred ca voi merge direct acasa, planuim sa mergem la Castelul Bran si Dracula, poate la Brasov...
marivic
Scris: Saturday, July 2, 2016 3:14 PM
Nivel

bereea wrote:
Mioara, cred ca ajung in a doua saptamana dn august.Nu cred ca voi merge direct acasa, planuim sa mergem la Castelul Bran si Dracula, poate la Brasov...

Poate daca mai este Costel acasa,ne vedem...dam o fuga si ne intalnim undeva....Nr de telefon al meu e acelasi....... Pup vreau sa ne vedem,neaparat...... computerlove
shirel
Scris: Saturday, July 2, 2016 10:54 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Buna fetelor !!Tare greu mai ajung printre voi sa scriu ceva dar sper macar acuma in vacantza sa fi ptin mai activa pe aici!!Noi sntem in vacantza si eu simpt asta din plin am terminat ieri ultima petrecere pe care o aveam planuita a iesit perfect toti au fost multumiti si fericiti.Copii imi sunt bine din septembrie merge si Tuly(Tahel)sic ras la gradinitza si uite cum incetul cu incetul devin si eu mai independenta nu ca pana acuma nu am fost.Imi este taaare dor de voi de toate,va urmaresc si citesc asta trebuie sa stiti deci sunt la zi cu toate stirile.ras

Bereea,te pup si sa ai o vacantza asa cum ti-o doresti!!Alex sigur va primi o diploma de premianta cu note mari.Noi am primit Oshry elev excelent ,Eden si ea la fel mai putin cu comportamentul ei a intrat in varsta pubertatii parca prea repede alcool ).Am zis ca ajng in Roma anul asta si nu am apucat sper ca totusi cat de curand sa ajung ...am o prietena care tot ma cheama si ea.computerlove computerlove

Marivic,ce mandra sunt eu de tine cand te-am vazut cu clasa ta si cand imi aduc aminte cand ai inceput sa inveti ca sa devei invatatoare ..asa de tare ti se potrivesti sa educi si sa inveti copii.Te pup si concediu placut!ai grija de tine!!computerlove computerlove

Fetelor va salut cu drag si gata am revenit printre voi macar pe perioada vacantzei!!!iloveyou topai topai
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.