Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Crezi ca am jucat? Numai gura e de mine...
In alta ordine de idei, astept vacanta , inca 5 saptamani...vreau mare, vreau munte, vreau sa vad locuri noi, vreau...vreau...Se pare ca ajung si in tara desi nu-mi propusesem, dar am 5 saptamani de vacanta anul acesta!
Asteptam cu nerabdare mediile fiica-mii, bine ca s-a terminat scoala si toate activitatile ca nu mai puteam.Nici ea!Speram intr-o vara frumoasa! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Eileen multumesc De rotavirus am scapat, mai avem putin cu ghipsul... Si eu astept vacanta copiilor |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Hello, hello! Si pe mine ma asteapta un weekend plin si frumos, sper eu! Sanatate multa, fetele! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Eiiiii,dupa cum vad vacanta este mult asteptata......Toata lumeaa se gandeste la ea Nu zic nu,si eu ma gandeesc dar cu cate am pe cap,parca vad ca iar trece asa pe nesimtite si ma trezesc iar in toamna.....Offff,de data aceasta tata este la mine....cam de 2 luni si este un stres continuu......Cand veneam de la munca imi trebuiau 1-2 ore sa ma ,,limpezec'.Acum,nu-mi mai permit decat,,Nu e ciorba.Nu ai facut?'',,N-am baut cafeaua astazi,Imi faci?'', ,,Unde pleci?Cand vii?''  O iau pe aratura cat de curand...... Vreau un loc linistit,fara stres,fara deranj,....vreau sa ma RELAXEZ CU ADEVARAT |
|

| Vino la Roma |
|

| Cred ca voi veni o fuga intr-un wekeend,sincer...... |
|

| marivic wrote:Cred ca voi veni o fuga intr-un wekeend,sincer......
|
|

| |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Fetelor am trait cateva secunde de groaza. Urcam in lift si colega mea a citit in treacat o stire despre un autocar cu copii rasturnat si cu 4 morti in zona Brasovului. M-am albit ca ambii mei plozisori sunt in excursie la Predeal cu mama. Din fericire pentru mine nu au patit nimic insa autocarul era din Iasi. Am trait clipe de panica. Am aflat ulterior ca din cei 4 morti 3 erau adulti insa sunt 16 grav raniti. Sa- I ajute Dumnezeu sa se faca bine repede! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Off Roxy, cred ca oricare ne-am fi speriat la fel! Bine ca te-ai linistit! Sa le dea D-zeu vindecare, fizic si psihic! |
|

| Ce plictiseala...la munca...! Vreau la mare!!!!!! |
|

| De maine oficial in concediu........ Vreau sa lenevesc in pat,sa citesc,sa ma plimb macar putin si sa fiu sanatoasa.......
Berre,cand vii in tara?
|
|

| Mioara, cred ca ajung in a doua saptamana dn august.Nu cred ca voi merge direct acasa, planuim sa mergem la Castelul Bran si Dracula, poate la Brasov... |
|

| bereea wrote:Mioara, cred ca ajung in a doua saptamana dn august.Nu cred ca voi merge direct acasa, planuim sa mergem la Castelul Bran si Dracula, poate la Brasov... Poate daca mai este Costel acasa,ne vedem...dam o fuga si ne intalnim undeva....Nr de telefon al meu e acelasi....... Pup vreau sa ne vedem,neaparat...... |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Buna fetelor !!Tare greu mai ajung printre voi sa scriu ceva dar sper macar acuma in vacantza sa fi ptin mai activa pe aici!!Noi sntem in vacantza si eu simpt asta din plin am terminat ieri ultima petrecere pe care o aveam planuita a iesit perfect toti au fost multumiti si fericiti.Copii imi sunt bine din septembrie merge si Tuly(Tahel) la gradinitza si uite cum incetul cu incetul devin si eu mai independenta nu ca pana acuma nu am fost.Imi este taaare dor de voi de toate,va urmaresc si citesc asta trebuie sa stiti deci sunt la zi cu toate stirile.
Bereea,te pup si sa ai o vacantza asa cum ti-o doresti!!Alex sigur va primi o diploma de premianta cu note mari.Noi am primit Oshry elev excelent ,Eden si ea la fel mai putin cu comportamentul ei a intrat in varsta pubertatii parca prea repede ).Am zis ca ajng in Roma anul asta si nu am apucat sper ca totusi cat de curand sa ajung ...am o prietena care tot ma cheama si ea.
Marivic,ce mandra sunt eu de tine cand te-am vazut cu clasa ta si cand imi aduc aminte cand ai inceput sa inveti ca sa devei invatatoare ..asa de tare ti se potrivesti sa educi si sa inveti copii.Te pup si concediu placut!ai grija de tine!!
Fetelor va salut cu drag si gata am revenit printre voi macar pe perioada vacantzei!!! |
|
|