Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| t-mihaela wrote:Aurish  Nu iti dai seama ce bucurie si petrecere la mine acasa,copiii ca mami sta acasa si ii cocoloseste si Kaze ca mananca iar mancare necongelata O sa ma bucur de vara si prin toamna imi caut un part time sa nu ma plictisesc.
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| t-mihaela wrote:Aurish  Nu iti dai seama ce bucurie si petrecere la mine acasa,copiii ca mami sta acasa si ii cocoloseste si Kaze ca mananca iar mancare necongelata O sa ma bucur de vara si prin toamna imi caut un part time sa nu ma plictisesc. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Miha, e bine ca poti sa alegi sa nu lucrezi, sa-ti petreci timp cu familia, dar zic si eu asa, nu te afecteaza la pensie? |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Nu afecteaza ca pensia mi-o platesc singura.Guvernul da si el niste pensii minime cu care un batranel poate trai cat de cat ,medicamentele la varstnici peste 60 de ani sunt gratuite.Oricum ar fi ,am ajuns la concluzia ca nimeni nu imi intoarce timpul inapoi ,nu se merita sa las copiii in casa singuri ore intregi . Am deja un copil care s-a crescut singur...acum culeg "roadele".Mai ales ca a venit vara ,vara e f scurta la noi daca o pierzi ,salut, e dusa.De cand am luat jobul asta full time calitatea vietii in familie a scazut ,banii nu au adus fericirea in casa noastra ci dimpotriva, eu eram mereu obosita si pusa pe cearta,frustrare la maxim ca nu mai era timp pentru nimic ... viata de familie redusa la zero.Jobul meu nu e cariera ,e job ,nu m-am legat de maini cu alta cariera decat cea de mama ,atat.Joburile vin si pleaca
|
|

| Frumos,emotionant si adevarat
|
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Foarte adevarat. Eu sunt pe panta inversa. M-am intors la munca si scade timpul. Deocamdata am energie acumulata si ma organizez. Pana la vara nu e mult |
|

| t-mihaela wrote:Nu afecteaza ca pensia mi-o platesc singura.Guvernul da si el niste pensii minime cu care un batranel poate trai cat de cat ,medicamentele la varstnici peste 60 de ani sunt gratuite.Oricum ar fi ,am ajuns la concluzia ca nimeni nu imi intoarce timpul inapoi ,nu se merita sa las copiii in casa singuri ore intregi . Am deja un copil care s-a crescut singur...acum culeg "roadele".Mai ales ca a venit vara ,vara e f scurta la noi daca o pierzi ,salut, e dusa.De cand am luat jobul asta full time calitatea vietii in familie a scazut ,banii nu au adus fericirea in casa noastra ci dimpotriva, eu eram mereu obosita si pusa pe cearta,frustrare la maxim ca nu mai era timp pentru nimic ... viata de familie redusa la zero.Jobul meu nu e cariera ,e job ,nu m-am legat de maini cu alta cariera decat cea de mama ,atat.Joburile vin si pleaca Deci sistem diferit fata de Ro. Asa e, timpul nu ti-l da nimeni inapoi, si e mai bine sa previi anumite efecte, decat sa "repari" dupa! Si eu stau acasa tot pt copii, deocamdata... |
|

| Si eu am stat 20 de ani acasa,sa-mi cresc copiii.....cele mai frumoase clipe,cei mai frumosi ani.....cand am considerat ca pot sa ma desprind,ca pot zbura,mi-am luat si eu zborul spre idealuri ce au stat ca si mine in asteptare.Nimic nu este mai frumos decat sa-ti descoperi vise,sa realizezi planuri,sa te bucuri de ele ca si cand ai fi adolescent,sa iubesti,sa daruiesti,sa traiesti cu adevarat clipa magica pe care ti-o doreai,la maturitate.Acum,vad altfel lucrurile si ma pot bucura altfel de ele,....imi privesc altfel copiii stiind ca am fost si sotie si mama si prietena si sunt si un om cu o cariera. |
|

| Fetelor,aveti idee daca un om care are probleme cu tensiunea,dar ia medicamente poate merge cu bicicleta in plimbari??? Eu astazi sunt acasa...cu Victor....amfacut o indigestie de toata frumusetea..... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Ma simt obosita, extrem de obosita! |
|

| Bereea, cand nu mai poti, pune jos |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| miriam wrote:Bereea, cand nu mai poti, pune jos
As vrea sa pot. Serviciul meu a devenit foarte obositor, prea multa raspundere (pentru pre putini bani!), prea multe lucruri de facut impreuna...acasa sunt luata de odihnita...vreau la pensie! |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| marivic wrote:Fetelor,aveti idee daca un om care are probleme cu tensiunea,dar ia medicamente poate merge cu bicicleta in plimbari??? Eu astazi sunt acasa...cu Victor....amfacut o indigestie de toata frumusetea..... poate si e chiar foarte bine
Bere mi-ai luat vorba din ...tastatura ..obosita... |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Ma adaug si eu in clubul oboselii, la mine a devenit cronica, dar mergem inainte ca alta cale nu este. Bereea, Sousourel, o pauza de liniste merge din cand in cand. Azi plecam in camping pentru prima data cu copiii, sper sa nu ne intoarcem inapoi maine Un weekend placut, fetelor! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Mihaela, linistea ta e cea mai importanta ! Sunt convinsa ca ai luat decizia de care aveati toti nevoie ! Eu am deja un an jumatate de cand am luat aceeasi decizie si am doi plozi si un sot fericiti si alintati ! Si ce mai canta pasarelele astea dimineata in gradina la cafeaaaa....... Sousourel Bereea - sper sa va odihniti in week end ! Praslico , cum e in camping ? Noi am terminat examenele si asteptam vacanta ! |
|
|