Stare de spirit - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Friday, May 13, 2016 3:36 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
t-mihaela wrote:
Aurishpupici Nu iti dai seama ce bucurie si petrecere la mine acasa,copiii ca mami sta acasa si ii cocoloseste si Kaze ca mananca iar mancare necongelata hohot
O sa ma bucur de vara si prin toamna imi caut un part time sa nu ma plictisesc.

Bravoo Bravoo Bravoo
aurishta
Scris: Friday, May 13, 2016 9:34 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
t-mihaela wrote:
Aurishpupici Nu iti dai seama ce bucurie si petrecere la mine acasa,copiii ca mami sta acasa si ii cocoloseste si Kaze ca mananca iar mancare necongelata hohot
O sa ma bucur de vara si prin toamna imi caut un part time sa nu ma plictisesc.
cool cool sarbatoare
miriam
Scris: Friday, May 13, 2016 10:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
Miha, e bine ca poti sa alegi sa nu lucrezi, sa-ti petreci timp cu familia, dar zic si eu asa, nu te afecteaza la pensie?
t-mihaela
Scris: Saturday, May 14, 2016 2:20 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Nu afecteaza ca pensia mi-o platesc singura.Guvernul da si el niste pensii minime cu care un batranel poate trai cat de cat ,medicamentele la varstnici peste 60 de ani sunt gratuite.Oricum ar fi ,am ajuns la concluzia ca nimeni nu imi intoarce timpul inapoi ,nu se merita sa las copiii in casa singuri ore intregi . Am deja un copil care s-a crescut singur...acum culeg "roadele".Mai ales ca a venit vara ,vara e f scurta la noi daca o pierzi ,salut, e dusa.De cand am luat jobul asta full time calitatea vietii in familie a scazut ,banii nu au adus fericirea in casa noastra ci dimpotriva, eu eram mereu obosita si pusa pe cearta,frustrare la maxim ca nu mai era timp pentru nimic ... viata de familie redusa la zero.Jobul meu nu e cariera ,e job ,nu m-am legat de maini cu alta cariera decat cea de mama ,atat.Joburile vin si pleaca salut
marivic
Scris: Saturday, May 14, 2016 8:06 AM
Nivel

Frumos,emotionant si adevarat computerlove computerlove computerlove
sousourel
Scris: Saturday, May 14, 2016 9:04 AM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Foarte adevarat. Eu sunt pe panta inversa. M-am intors la munca si scade timpul. Deocamdata am energie acumulata si ma organizez. Pana la vara nu e multdance
miriam
Scris: Saturday, May 14, 2016 9:10 AM
Nivel

t-mihaela wrote:
Nu afecteaza ca pensia mi-o platesc singura.Guvernul da si el niste pensii minime cu care un batranel poate trai cat de cat ,medicamentele la varstnici peste 60 de ani sunt gratuite.Oricum ar fi ,am ajuns la concluzia ca nimeni nu imi intoarce timpul inapoi ,nu se merita sa las copiii in casa singuri ore intregi . Am deja un copil care s-a crescut singur...acum culeg "roadele".Mai ales ca a venit vara ,vara e f scurta la noi daca o pierzi ,salut, e dusa.De cand am luat jobul asta full time calitatea vietii in familie a scazut ,banii nu au adus fericirea in casa noastra ci dimpotriva, eu eram mereu obosita si pusa pe cearta,frustrare la maxim ca nu mai era timp pentru nimic ... viata de familie redusa la zero.Jobul meu nu e cariera ,e job ,nu m-am legat de maini cu alta cariera decat cea de mama ,atat.Joburile vin si pleaca salut

Deci sistem diferit fata de Ro. Asa e, timpul nu ti-l da nimeni inapoi, si e mai bine sa previi anumite efecte, decat sa "repari" dupa!
Si eu stau acasa tot pt copii, deocamdata...
marivic
Scris: Saturday, May 14, 2016 10:49 AM
Nivel

Si eu am stat 20 de ani acasa,sa-mi cresc copiii.....cele mai frumoase clipe,cei mai frumosi ani.....cand am considerat ca pot sa ma desprind,ca pot zbura,mi-am luat si eu zborul spre idealuri ce au stat ca si mine in asteptare.Nimic nu este mai frumos decat sa-ti descoperi vise,sa realizezi planuri,sa te bucuri de ele ca si cand ai fi adolescent,sa iubesti,sa daruiesti,sa traiesti cu adevarat clipa magica pe care ti-o doreai,la maturitate.Acum,vad altfel lucrurile si ma pot bucura altfel de ele,....imi privesc altfel copiii stiind ca am fost si sotie si mama si prietena si sunt si un om cu o cariera.
marivic
Scris: Monday, May 16, 2016 7:58 PM
Nivel

Fetelor,aveti idee daca un om care are probleme cu tensiunea,dar ia medicamente poate merge cu bicicleta in plimbari???
Eu astazi sunt acasa...cu Victor....amfacut o indigestie de toata frumusetea.....uff uff uff
bereea
Scris: Friday, May 20, 2016 9:13 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Ma simt obosita, extrem de obosita!Boredom
miriam
Scris: Friday, May 20, 2016 12:36 PM
Nivel

Bereea, cand nu mai poti, pune joshainoroc
bereea
Scris: Friday, May 20, 2016 4:44 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
miriam wrote:
Bereea, cand nu mai poti, pune joshainoroc

As vrea sa pot. Serviciul meu a devenit foarte obositor, prea multa raspundere (pentru pre putini bani!), prea multe lucruri de facut impreuna...acasa sunt luata de odihnita...vreau la pensie!
sousourel
Scris: Friday, May 20, 2016 8:38 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
marivic wrote:
Fetelor,aveti idee daca un om care are probleme cu tensiunea,dar ia medicamente poate merge cu bicicleta in plimbari???
Eu astazi sunt acasa...cu Victor....amfacut o indigestie de toata frumusetea.....uff uff uff
poate si e chiar foarte binepupici

Berepupici mi-ai luat vorba din ...tastaturaras ..obosita...
praslea_cel_voinic
Scris: Saturday, May 21, 2016 2:46 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
Ma adaug si eu in clubul oboselii, la mine a devenit cronica, dar mergem inainte ca alta cale nu este. Bereea, Sousourel, o pauza de liniste merge din cand in cand.
Azi plecam in camping pentru prima data cu copiii, sper sa nu ne intoarcem inapoi maine alcool
Un weekend placut, fetelor! computerlove
Maria & Mario
Scris: Saturday, May 21, 2016 8:36 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Mihaela, linistea ta e cea mai importanta ! Sunt convinsa ca ai luat decizia de care aveati toti nevoie ! Eu am deja un an jumatate de cand am luat aceeasi decizie si am doi plozi si un sot fericiti si alintati ! Si ce mai canta pasarelele astea dimineata in gradina la cafeaaaa....... Buddy1
Sousourel Bereea - sper sa va odihniti in week end ! grup
Praslico , cum e in camping ?
Noi am terminat examenele si asteptam vacanta ! Lol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.