Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| IULIA |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| giulia_mamik wrote:Fetelor,va multumesc!De marti sunt pe antibiotic,3 saptamani cel putin.Trag mari sperante ca ma voi recupera repede si integral
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Azi e o zi atat de trista...atat de plina de dor...si, ca de obicei, nu-i nimeni care sa ma tina de mana... |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Bereea, cam atat pot face eu... Daca as putea face ceva mai mult, as face... Fruntea sus!
|
|
| BRANDUSA Eu iti trimit pupici......siun gandbun |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Multumesc, fetele, de la voi stiu ca voi avea mereu un gand bun |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
|
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Hello,fetelor!Am zis sa va mai tin la curent cu evolutia starii mele de sanatate.Am inceput de 8 zile antibitoicul iar dupa primele 3 zile chiar am crezut ca sunt pe drumul cel bun.Durerile dadeau sa dispara,mai sa cred ca incep sa ma vindec.Cu vreo 3 zile in urma am inceput sa fac febra mare care nu scadea cu nimic.Au revenit asa usor,ce e drept nu ca inainte,si durerile de articulatii si muschi.Am mers inapoi la doctor si bineinteles a trebuit schimbat antibioticul.Se pare ca 8 zile m am indopat aiurea cu ceva care nu a dat rezultat.O iau de la capat.3 saptamani de antibiotic mai puternic(cefuroxim) ...norocoasa de mine!In rest,sunt pozitiva,am o stare de spirit relativ buna si incerc sa nu clachez fiindca,in orice boala,starea de spirit reprezinta un procent destul de mare in procesul de vindecare si recuperare!Va pup si sa aveti un weekend placut! |
|
| Offff,offff.offfff, Sanatate multa! |
|
| giulia_mamik wrote:Hello,fetelor!Am zis sa va mai tin la curent cu evolutia starii mele de sanatate.Am inceput de 8 zile antibitoicul iar dupa primele 3 zile chiar am crezut ca sunt pe drumul cel bun.Durerile dadeau sa dispara,mai sa cred ca incep sa ma vindec.Cu vreo 3 zile in urma am inceput sa fac febra mare care nu scadea cu nimic.Au revenit asa usor,ce e drept nu ca inainte,si durerile de articulatii si muschi.Am mers inapoi la doctor si bineinteles a trebuit schimbat antibioticul.Se pare ca 8 zile m am indopat aiurea cu ceva care nu a dat rezultat.O iau de la capat.3 saptamani de antibiotic mai puternic(cefuroxim) ...norocoasa de mine!In rest,sunt pozitiva,am o stare de spirit relativ buna si incerc sa nu clachez fiindca,in orice boala,starea de spirit reprezinta un procent destul de mare in procesul de vindecare si recuperare!Va pup si sa aveti un weekend placut!
Giulia nu dispera, stai pozitiva .Te lupti cu o bacterie inteligenta , o sa mai dureze pana ii dai de capat. La primul impact cu antibioticul se ascunde in articulatii si ochi.Stai vigilenta daca ceva schimbari observi la ochi.Nu renunta la metodele naturiste. Tine-ne la curent sa invatam si noi din isprava ta si mult succes sa nu dureze prea mult.
Eu m-am trezit azi dimineata la ora 5...am deskis laptopul si am formulat un email pentru sef la munca .L-am tinut in hold pana la ora 8 , am inchis ochii si am dat "Send".Apoi am inkis laptopul , am dus copiii la scoala, mi-am facut o cafea si am baut-o in liniste in curte cu Kobi alaturi.Am admirat papadiile, pasarile cantau ca nebune, am vazut o veverita carand un soarec sub deck,am stat de vorba cu vecinul si catelul lor,l-am admirat pe Koby fiind foarte manierat cu catelul vecinului...am sorbit din cafea bucurandu-ma de viata cand ar fi trebuit sa fiu la munca hamalind ca un magar pana picam moarta . In emailul de dimineata mi-am dat demisia . |
|
| Mihaela,draga mea prietena de peste mari si tari......chiar daca esti atat de departe, eu te simt atat de aproape Nu dispera,....daca nu faci cu drag ceea ce faci,mai bine nu face.Eu am simtit asta pe pielea mea si sincer ma simt acum atat de bine..... Vei gasi sau vei stii ceea ce ti se potriveste cel mai bine,....vei simti asta la momentul potrivit....iar atunci vei sti cu siguranta care este rostul tau.Iti doresc ca visele sa ti se implineasca,ca bunastarea si buna dispozitie sa te insoteasca iar fericirea ta sa fie maxima! |
|
| Multumesc Mari. |
|
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| t-mihaela wrote:
Eu m-am trezit azi dimineata la ora 5...am deskis laptopul si am formulat un email pentru sef la munca .L-am tinut in hold pana la ora 8 , am inchis ochii si am dat "Send".Apoi am inkis laptopul , am dus copiii la scoala, mi-am facut o cafea si am baut-o in liniste in curte cu Kobi alaturi.Am admirat papadiile, pasarile cantau ca nebune, am vazut o veverita carand un soarec sub deck,am stat de vorba cu vecinul si catelul lor,l-am admirat pe Koby fiind foarte manierat cu catelul vecinului...am sorbit din cafea bucurandu-ma de viata cand ar fi trebuit sa fiu la munca hamalind ca un magar pana picam moarta . In emailul de dimineata mi-am dat demisia .
Huzur total condimentat cu umorul care ti-e specific! |
|
| Aurish Nu iti dai seama ce bucurie si petrecere la mine acasa,copiii ca mami sta acasa si ii cocoloseste si Kaze ca mananca iar mancare necongelata O sa ma bucur de vara si prin toamna imi caut un part time sa nu ma plictisesc. |
|
|