Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Daca iti doresti si simti nevoia, pana la urma pleci si pe ploaie... numa' sa pleci. Am mai facut si din astea si a fost ok. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| sper din tot sufletul sa fie vreme frumoasa altfel trebuie sa schimbam destinatia |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Bereea sper sa tina vremea cu voi,si eu as avea nevoie de o pauza dar momentan nu pot iesi nicaieri, abia astept mini vacanta de Paste |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Pauza la noi vine de abia peste o saptamana ....cand intram in vacanta dar eu vreau de acum Am reinceput programarile la dentist si ma cheama ....intr0o veselie.Astazi de exemplu,mi-a scos nervul/nervii la o masea iar acum ma lupt cu o durere surda si nu-mi place asta Berre,sa aveti timp frumos.....si sa va relaxati,indiferent de vreme... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Curaj Mari!!! |
|

| Offfff,multumesc Rox |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Nu mai vreau sa muncesc, ete na, mi s-a acrit de stat 8 ore sluga la altii.Am planuri serioase sa ma las de munca ,iar din nou . |
|

| Eileen, Mioara multumesc |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Noi intram in saptaman sarbatorilor indata avand Pastele vinerea viitoare..iarasi musafiri si masa festiva la noi.Sunt in plina activitate cu schimbari si innoiri prin casa dar vad ca nu reusesc sa fac chiar tot ce mi-am propus!!Doua zile mi-a luat sa gasesc un ceas de perete dupa ce al meu nu mai mergea ..uff dar sa meritat oboseala..si sunt taaare bucuroasa de achizitia vintage facuta.Copii in vacantza ma impiedic de ei cand fac curat dar asta este au primit si ei cate o carpa in mana si la curatzat de jucarii cu ei.Cum a spus si sotul tau Bereea ????"ce gospodari vir fi ei cand vor fi mari daca acuma nu fac nimica""??????..glumesc da doar sa fii in ritm cu curatzenie si fiindca ei vor sa ajute da!Gata va pup nu pot ajunge in Romania in mai fiindca eu am gresit calculul zilelor ..as fi putut in saptamana care o avem noi libera de pe 22 aprilie si imi este ciuda de mor..dar poate voi incerca ceva cumva sa fug de acasa. |
|

| Spor la curatenie Shirel.... |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Cred ca stiu cum se simtea Prometeu cu ficatii mancati zilnic de vultur. E clar ca toate vin ca si consecinta a ceva, dar cat de ingrata poate fi uneori soarta. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Sousou, sper ca esti ok... |
|

| sousourel wrote:Cred ca stiu cum se simtea Prometeu cu ficatii mancati zilnic de vultur. E clar ca toate vin ca si consecinta a ceva, dar cat de ingrata poate fi uneori soarta.
Off,off, off!Sper ca esti ok!
Eu...dezamagita! S-a intors lumea cu dosul in sus!Nu mai exista bun siimt, nu mai exista educatie, nu mai exista sa fii responsabil si constient ! Nimic! |
|

| Si eu am o stare nasoala Am o criza hemoroidala de mor |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Toate vin gramada. Imi pare rau si de voi fetelor. Sa speram vin zile mai bune si cu soare |
|
|