Stare de spirit - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
t-mihaela
Scris: Thursday, November 26, 2015 5:19 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Eu stau prost de tot cu stirile,nu le caut dar uneori ma cauta ele pe mine.Incerc sa ma baricadez in "nestiinta" ca sa trec cu mintea intreaga prin viata. Stau departe de tam-tamul ca sa nu-mi stric bunatate de aura energetica hohot Visez inca la o ferma cu animale de casa ,trei gaini un cocos, doua rate si un curcan, pe numaratelea plus Kobi si inca un prieten pentru el.
Intru pe aici dar parca de la an la an sunt tot mai aeriana si pe langa Blushing De multe ori postez ceva si dupa ce recitesc imi pun intrebarea Oare pe cine ar interesa ce scriu eu aici si instantaneu sterg tot si ma multumesc doar cu cititul, rasfoiesc postari vechi cum rasfoiesc batranii poze din tinerete ras
Era o vorba "Sa nu-ti pui toti banii la o singura banca",asta e valabil in general in viata cu orice...Eu am pierdut prieteni, si cel mai important, sansa de a-mi vorbi limba ca mi-am pus tot timpul, energia , sufletul intr-un singur loc care acum e desert pustiu . Insa noua mea vorba acum e "Enjoy while it lasts, don,t feel sorry when it ends" Asta e noul meu motto in viata, toate lucrurile dureaza un timp limitat ,totul e sa fii pregatit pentru ziua cand se termina.Ma bucur de copii cat sunt mici si se bat pe pupici care sa obtina mai multi dar ma pregatesc pentru ziua cand imi vor intoarce spatele si ma vor face "stupid bitch".Ma bucur de casa asta mare si frumoasa dar sunt gata sa renunt la ea cand ne vor lasa puterile si fara regrete sa ma bucur ca am avut sansa in viata sa am copii iubareti pana la o varsta a lor si casa de vis pana la o varsta a noastra .
Singurul lucru il regret in viata e departarea .

marivic
Scris: Thursday, November 26, 2015 5:47 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Eu,te citesc cu mare placere,Miha......Dar de cele mai multe ori ,renunt sa mai scriu......Nu mai am timp,citesc,trag concluzii si plec...Bye2
Offf,Miha...cred ca ti-e greu,poate mult prea greu acolo.....si incerc sa ma pun in locul tau,dar nu pot trai ceea ce simti tu.Important este sa faci ceva care sa-ti dea satisfactie,sufletul tau sa se simta bine.....la asta trebuie sa te gandesti.
Daca m-as putea teleporta la tine,ce-am mai sta in foisorul acela minunat,privind la campul verde din fata noastra stand cu cate o cafea in fata si sporovaind cate-n luna si in stele DistanceKiss Cheek Kiss Buddy1
praslea_cel_voinic
Scris: Friday, November 27, 2015 4:39 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
Mihaela, bataus bataus bataus meriti nitica bataita! Ia urca-te in masina si coboara la vale! Sau spune-mi ca vin eu imediat! bataus
computerlove
sousourel
Scris: Friday, November 27, 2015 8:42 AM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
computerlove computerlove computerlove

Stiu eu de ce mi-e asa de drag de voi!

Dianapupici ce luptatoare...o inspiratie! Domnul sa fie cu tine si sa te intareasca mereucomputerlove

Miha...pai cum asa? Dar ce e valoros e rarras Iar cu pruncii, asa e! Tu te sfarami sa le faci binele, ei sa scapealcool

Fetelorcomputerlove cu mare si mult drag. Indiferent ce vine, un timp ne-am alinat aici impreuna. Asta ramane. Si apoi, nu este nimic sa nu se termine. Nici rau si nici bine.
aurishta
Scris: Friday, November 27, 2015 9:16 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
Miha, Diana, fetelor, coeur coeur Cheek Kiss
shirel
Scris: Friday, November 27, 2015 10:17 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Diana ce frumos ai scris si imi pare bine ca ai descoperit adevaratul sens al vietii.Eu una il stiam si-l foloseam de mult ma bucur de viatza si de tot ce ma inconjoara mai mult ca oricand dar cu toate astea incerc sa si schimb cate putin ceva prin jurul nostru...dar tare este greu oamenii sunt mai speriati nu mai au incredere in nimeni si nici nu mai ajuta asa cum ajutau odata sunt parca mai panicati si speriati ca niciodata.Au uitat sa fie veseli si darnici si sa se ajute intre ei.Eu una am ajuns la concluzia ca trebuie sa te multumesti cu ceea ce ai si de ceea ce esti
sa fii pozitiva si cu mare incredere in Dumnezeu.Eu parca incep sa inteleg ca indata totul va avea un sfarsit..visez Bucurestiul in flacari si el imi devine realitate visez ca sunt intr-o excursie romantica la Paris si aud bubuituri...visul imi devine realitate...am inceput sa-ma rog sa nu mai visez nimic. Sa visez numai liniste si pace totul stralucind intr-o lumina puternica...cred ca incep sa visez ca traiesc pe lumea cealalta.Pup si va iubesc
raly
Scris: Saturday, November 28, 2015 10:21 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Dragele mele ce ma bucur ca va gasesc asa stranse pe toate aici!Noroc cu Mioara ca mai intru pe aici,a tinut ea sa-mi amintesca de forum si de prietenele dragi de pe aici!computerlove computerlove computerlove Hai vreau sa fiti optimiste,sa ridicati capul sus orice ar fi,ceea ce ne este scris aia se va intampla si nu avem noi cum sa schimbam nimic!Inca putin si intram in luna cea frumoasa a cadourilor,a bucuriei si linistei!Gossip Gossip
Eu simt ca nu mai pot ma lasa puterile e al 3-lea weekend pe care-l muncesc,azi am avut inventar si numara pastilute bucatica de bucatica pana-s ies ochii din orbite,de azi dimineata de la 7 pana seara la 9,maine again,acelasi lucru,weekendul viitor iara e tura mea,deci as fi libera pe undeva prin decembrie!Off,cam proasta meserie mi-am ales sa fii tot timpul la dispozitia pacientilor!ras ras
In rest suntem bine,copii se bucura de minivacanta asta binemeritata si o asteapta pe cea de iarna!Eu........pe cea de vara!hohot hohot
Shireluta,miss you!Lol Lol
Miha,ca de obicei tu pui un zambet mereu pe buze,chiar imi era dor de postarile tale!
Va iubesc pe toate!iloveyou iloveyou iloveyou
marivic
Scris: Sunday, November 29, 2015 8:03 PM
Nivel

Sarbatorile ma emotioneaza si cum spuneam,am vrut sa reinviem traditia forumului,sa devenim darnice si sa legam ,sa consolidam prietenii....Am fost cam puturoasa,nu am mai intrat...dupa cum v-am mai spus,pe Facebook sunt conectata cu sotul,copiii si uite asa sunt online everras
Eu vreau sa fiu din nou activa pe aici,vreau sa intram macar noi cele vechi pe la jurnale,caci na,acolo este viata noastra scrisa......imi face atat de bine cand vorbesc cu voi....
Si mie imi face bine aceasta minivacanta,cu toate ca nu am putut pleca nicaieri,dar macar sunt cu copiii si ma odihnesc;astazi,am avut zi de shopping,vizionat film,masa in oras si a fost....FANTASTIC,in preajma copiilor mei.Suntem pe fuga tot timpul ,dar am spus ca vom face totul pentru a iesi cat mai des.Le-a placut,s-au relaxat si ne-am distrat!yes yes yes
Deci,o stare super.....aici neintrand infectia urinara instalata,durerea unui ganglion submandibular si durerea de cap.hohot hohot hohot Uffff,ata ete.....uff viata merge mai departe angel
fdianamaria
Scris: Sunday, November 29, 2015 8:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
Dragele mele, cele care stiti sau nu, am dat drumul la inscrierile pentru schimbul de cadouri de Craciun. Te astept si pe tine !!!!!

PS. Dupa doua zile cu dureri scrunte de rinichi, acum sunt bocna de racita. Azi, ca niciodata in viata, am stat 90% din zi in pat. Dar maine e o noua zi, o noua sansa sa fiu aici, sa fiu cu voi, cu familia, zambind si incercand sa dau tot ce e mai bun din mine (nu ma refer la virusi hohot )
bereea
Scris: Monday, November 30, 2015 9:19 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Diana, sanatate!

Eu am o stare de spirit de...cacao! Am ajuns sa fiu atat de obosita incat nu-mi mai trec durerile de cap, iar seara cad ca moarta.Mi-am dat seama ca in loc sa fiu mama si sotie sunt doar servitoarea din casa, femeia buna la toate.Barbatu' are servici si...atat.Copchilul invata de la tat-su si a devenit dezordonat, spune ca face si ...nimic.Asa ca ieri m-am revoltat, le-am spus la amandoi ce am avut de spus si...am plecat!
Plodul se pare ca a inteles ceva, am gasit camera luna, s-a oferit sa-mi faca o cafea si si-a cerut iertare.Barbatu' se comporta ca un copchil deficient, adica se refugiaza in mutenie si...doarme.Azi am de gand sa-l sun pe frate-su si sa-l intreb cum se schimba o priza ca eu n-am barbat in casa.Asa poate are un dram de bun simt si se rusienaza.Imi vine sa plang de ciuda!
marivic
Scris: Monday, November 30, 2015 9:57 AM
Nivel

Offf,Berre,of......uff
Daca ai o relatie buna cu cumnatul tau,poate il ,,scutura''putin sa-l aduca cu picioarele pe pamant...Poate are sorti de izbanda...uff
Offf,sanatate si timp pentru odihna iti doresc computerlove
bereea
Scris: Monday, November 30, 2015 12:32 PM
Nivel

Mioara, cum sa-si permita cumantul sa se bage in familia mea? nici macar nu stie de acest lucru. Dumnealui - barbatu' - sa coboare cu picioarele pe pamant ...
aurishta
Scris: Monday, November 30, 2015 12:54 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
bereea wrote:

Eu am o stare de spirit de...cacao! Am ajuns sa fiu atat de obosita incat nu-mi mai trec durerile de cap, iar seara cad ca moarta.
Cheek Kiss coeur coeur Off!
Diana, optimismul tau e contagios de-a dreptul!Cheek Kiss coeur
marivic
Scris: Monday, November 30, 2015 12:58 PM
Nivel

Cateodata ne este de folos si ajutorul cuiva din,,afara''....Bye2 Bye2
bereea
Scris: Monday, November 30, 2015 2:22 PM
Nivel

marivic wrote:
Cateodata ne este de folos si ajutorul cuiva din,,afara''....Bye2 Bye2

Da, dar cumnatul nu-i omul potrivit!

aurisha Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.