Stare de spirit - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Friday, April 1, 2016 9:18 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mioara, Kali sanatate si da, ganditi pozitiv.Nici la noi nu-s toate roz, si eu imi revin dupa raceala si un herpes de toata frumusetea, dar, capul sus, viata e frumoasa!Cheek Kiss
sousourel
Scris: Friday, April 1, 2016 10:45 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
He-he, e soare, e primavarafloare3 Am si un nepotel nou-nout!

Fetelor, sanatate si o primavara minunata va doresc!Cheek Kiss
kali
Scris: Friday, April 1, 2016 11:02 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Eeeee, sa va traiasca!!!!

Fetele, computerlove hainoroc
sousourel
Scris: Friday, April 1, 2016 11:05 AM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
kali wrote:
Eeeee, sa va traiasca!!!!

Fetele, computerlove hainoroc
pupici
Maria & Mario
Scris: Friday, April 1, 2016 11:21 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Sousourel, sa va traiasca nepotelul !
Kali,Mari si tuturor .... multa, multa sanatate, ca-i mai buna decat toate ! grup
Noi .... cautam primavara !!! NuStiu Si ..... cam atat ! poate aduce si ceva intelepciune si intelegere .... cu'i ii lipseste .... alcool
campfire
marivic
Scris: Friday, April 1, 2016 3:40 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
kali wrote:
Mari, trebuie sa inveti sa fii mai pozitivaf altfel iti ingreunezi viata. Toata lumea are probleme; de ex. eu am pneumonie de 10 zile si de-abia respir... le-am pasat-o si celor mari... celor mici le-a iesit pozitiv exudatul pt. streptococ hemolitic din ala care provoaca scarlatina ( deci toata lumea e pe antibiotic )... luni ne-au calcat hotii... si tot sunt ok, adica... nu ma plang.
Ti-am zis toate astea pur si simplu pentru a vedea ca nu esti singura care trece prin suisuri si coborasuri si, pana la urma, totul depinde de perspectiva. Concentreaza-te pe lucruri pozitive.

KALIIIIIIIIuffffff,esti/sunteti bine???-dupa socul cu hotii Cray
Daaaaa,nu ma plang,imi spun oful doar....ca na,chiar daca ma plang cu ce ma ajutati voi,n-am ce face....totul vine de la Dumnezeu.Si cum vine asa si pleaca...dar mai rasuflu si eu ca sa nu ziceti ca la mine totul este roz Lol
Offfff,Kaliiii,offff....sanatate multa va doresc...Cheek Kiss
Brandusa.....sanatate si tie Cheek Kiss DistanceKiss Cheek Kiss
Mada,sa va traiasca nepotelul si sa fie sanatos hearts
Toate cele bune,tuturor!
O primavara frumoasa si fericita sa aveti....Astazi este 1 Aprilie.....si mai am 3 zile pana la ziua mea,deci trebuie sa ma incarc cu voie buna,optimism.....yes
Ahhhhhh,LA MULTI ANI BRANDUSA!coeur coeur coeur Sanatate,fericire si multe realizari!coeur
kali
Scris: Saturday, April 2, 2016 8:34 PM
Nivel

marivic wrote:

KALIIIIIIIIuffffff,esti/sunteti bine???-dupa socul cu hotii Cray

Aaaaaaa, da! Am avut parte de niste hoti foarte prosti. Mai mare a fost stresul pana am ajuns la casa.
giulia_mamik
Scris: Sunday, April 3, 2016 11:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Fetele cucuietele,ce ma bucur sa va gasesc active aici chiar daca nu s toate pe roze.Kali,asa e!O atitudine pozitiva ajuta sa treci cu usurinta peste problemele pe care creierul nostru tinde sa le dezvolte si sa le aduca in prin plan in viata noastra.Tine de noi ce parte a vietii alegem sa o vedem si sa i dam importanta.In alta ordine de idei,as vrea sa va molipsesc cu pozitivismul meu.Nu mi am gasit nimic de munca in domeniul meu iar daca pana de curand disperam,acum sunt mai detasata,consider ca totul se intampla cu un rost,iar timpul acesta liber il petrec prin natura,in drumetii si alergat pe munti(locuiesc in apropierea muntilor Padurea NeagraAngelNot ),citesc carti pt care n as fi avut ochi in trecut (si cum sa nu ma bucur de acest timp liber minunat)si altele de genul.Am descoperit alta latura a vietii si naturii,dincolo de forma ei...cred ca e mirifica si de acolo ne putem lua toata doza de energie.Fetelor,cand simtiti ca va ia depresia fugiti repede la soare,eliberati va mintea de orice gand,mancati fructe de culoare galbena si portocalie si veti vedea ce beneficiu urias veti avea dupa aceast "tratament".Va pup si va imbratisez cu multa energie pozitiva!Sa aveti o saptamana plina de pozitivismcomputerlove !

Brandusa,la multi ani pe aceasta cale,cu intarziere si scuzele de rigoare!Imi cer scuze ca dincolo n am reusit sa ti scriu nimic!Sa fii sanatoasa,iubita,fericita si sa dea Dumnezeu sa ti se indeplineasca toate dorintele!Te pup!computerlove angel floare3 floare2 birthday sarbatoare flowers

Si ceva scurt si cuprinzator!
https://www.youtube.com/watch?v=3MYClbxTv4A
bereea
Scris: Monday, April 4, 2016 8:58 AM
Nivel

Mioara, Iuliacomputerlove
roxinthya
Scris: Monday, April 4, 2016 9:52 AM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Giulia ma bucur ca esti bine!computerlove
Ana
Scris: Monday, April 4, 2016 10:24 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
O saptamana buna tuturor!!!computerlove

Giulia imi este dor de tineCheek Kiss
giulia_mamik
Scris: Tuesday, April 5, 2016 1:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Ana,si mie imi este dor de tine!Ma bucur ca ne am gasit pe fb....computerlove
Roxicomputerlove

Fetelor,ca tot ma laudam cu drumetiile mele prin paduri,trebuie sa ma laud si cu una bucata capusa!Am descoperit o azi,e micuta,puisor.Cred ca am luat o ieri la cules urzici.Coincidenta e ca in septembrie anul trecut,in aceeasi padure am capatat o capusa si culmea in acelasi loc,mai exact pe picior,in zona genunchiului hohot !Cred ca mi fac abonament la doctor cu capusele asteaHilar !

Va pup,fetelor!O zi frumoasa va doresc !computerlove angel DistanceKiss
bereea
Scris: Thursday, April 14, 2016 9:08 AM
Nivel

Ma simt obosita! Saptamana viitoare avem un week-end prelungit si sper sa nu ploua pentru ca ne-am programat o iesire.Deja bat din picioare de nerabdare!
kali
Scris: Thursday, April 14, 2016 9:52 AM
Nivel

Cred ca si vremea e de vina cu oboseala asta...
Bereea, distractie placuta! Poate nu ploua...
bereea
Scris: Thursday, April 14, 2016 9:58 AM
Nivel

Si vremea si stresul de la munca...Multumesc, chiar imi doresc sa pot pleca un pic...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.