Stare de spirit - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Tuesday, March 22, 2016 3:52 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
MIRIAM,multumesc de grija....Cheek Kiss
Aseara am fost sa-mi scoata firele,....tot ma mai injunghie si ma doare,dar parca au mai scazut in intensitate....Dr a spus ca rana s-a inchis foarte bine,nu este pic de infectie acolo,s-ar putea ca durerile sa le fi avut de la fire....si mai merg luni din nou la control. sa vada pana luni daca mai am dureri....Eu mai suspectez si niste nervi incomplet scosi de la niste dinti din partea de jos,operatie facuta de alt stomatologbataus bataus bataus Dar,ramane sa vad cum imi mai este si in zilele urmatoare uff uff uff
bereea
Scris: Tuesday, March 22, 2016 4:22 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Pur si simplu simt ca exlpodez de fericire!!!!!
marivic
Scris: Tuesday, March 22, 2016 7:05 PM
Nivel

Cheek Kiss DistanceKiss Sa te tot tina starea asta....Bravoo Bravoo DistanceKiss Cheek Kiss
miriam
Scris: Tuesday, March 22, 2016 7:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
marivic wrote:
MIRIAM,multumesc de grija....Cheek Kiss
Aseara am fost sa-mi scoata firele,....tot ma mai injunghie si ma doare,dar parca au mai scazut in intensitate....Dr a spus ca rana s-a inchis foarte bine,nu este pic de infectie acolo,s-ar putea ca durerile sa le fi avut de la fire....si mai merg luni din nou la control. sa vada pana luni daca mai am dureri....Eu mai suspectez si niste nervi incomplet scosi de la niste dinti din partea de jos,operatie facuta de alt stomatologbataus bataus bataus Dar,ramane sa vad cum imi mai este si in zilele urmatoare uff uff uff

Se poate ca firele te-au jenat asa de tare, bine ca a trecut...am patit si eu la o extractie sa ma doara de la fire, mi le-am taiat singura, ca nu am mai suportat.
marivic
Scris: Tuesday, March 22, 2016 8:49 PM
Nivel

miriam wrote:

Se poate ca firele te-au jenat asa de tare, bine ca a trecut...am patit si eu la o extractie sa ma doara de la fire, mi le-am taiat singura, ca nu am mai suportat.

pale pale pale
Ana
Scris: Wednesday, March 23, 2016 6:01 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
bereea wrote:
Spune-ne si noua de ce!!dance
marivic
Scris: Wednesday, March 23, 2016 8:17 PM
Nivel

Ana,poate de asta
BERREA [quote]Vin sa ma laud cu fericirea fetitei mele: a ajuns in faza finala a concursului de matematica la care a participat, deci pleaca la Milano!Este in primii 5 pe regiunea Lazio![quote]

Katrina
Scris: Thursday, March 24, 2016 8:31 AM
Nivel

Inregistrat: 3/9/2010
bereea wrote:

Felicitari Alessandrei si mult succes mai departe !!!!
bereea
Scris: Friday, March 25, 2016 9:46 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
MultumescCheek Kiss
Ana
Scris: Tuesday, March 29, 2016 12:27 PM
Nivel

Dupa achizitionarea gainilor,acum ma apuc si de straturihohot .vreau sa pun ceapa,rosii,sfecla rosie,patrunjel,marar,leustean,salata,ridicheLol
miriam
Scris: Tuesday, March 29, 2016 6:41 PM
Nivel

Ana wrote:
Dupa achizitionarea gainilor,acum ma apuc si de straturihohot .vreau sa pun ceapa,rosii,sfecla rosie,patrunjel,marar,leustean,salata,ridicheLol

Albinutza, spor la treabamajoreta
Ana
Scris: Tuesday, March 29, 2016 11:55 PM
Nivel

Multumesc Miriamcomputerlove
marivic
Scris: Thursday, March 31, 2016 9:56 PM
Nivel

plans plans Eu.....stare de rahat......Am ramas cu dureri dupa interventie....am fost de doua ori sa-mi faca spalaturi.Luni ce a trecut mi-a ,,zgait''acolo locul mi l-a spalat si m-au apucat mai rau durerile....Este rosu si i-am spus dr ca eu nu sunt multumita,caci ma doare in continuare.Mi-a facut poza si a zis ca se consulta cu chirurgul si cica sa iau antibiotic 7 zile....Simt ca-mi vine sa-i iau pe toti de gat.....Eu cand am spus daca iau antibiotic,au zis ca nu este nevoie si acum...sa iau bataus bataus bataus si sa ma duc joia viitoarela control box2 box2
Si nu-mi ajungeau ale mele....Duminica noaptea Vic mi-a vomat si l-a apucat si diareea de nu stiam incotro sa o iau?!nervi A tinuto asa pana la 5 dimineata......iar luni d amiaza am ajuns la Bals cu el.....enterocolita acuta......Acum suntem pe tratament si pe regim.... ma urc pe pereti pana laurma.La mine cand vine una,apoi vin toate....Bogdan,l-a tras curentul pe maxi-taxi si are un ochi cat oul,il doare gatul si face febra.....
Va mai spun?nervi nervi nerviplans plans
Singurul ucru bun este ca-mi vine sotul acasade ziua mea....macar asta ma linisteste....ca nu o sa fiu singura Crazy
kali
Scris: Thursday, March 31, 2016 10:05 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Mari, trebuie sa inveti sa fii mai pozitivaf altfel iti ingreunezi viata. Toata lumea are probleme; de ex. eu am pneumonie de 10 zile si de-abia respir... le-am pasat-o si celor mari... celor mici le-a iesit pozitiv exudatul pt. streptococ hemolitic din ala care provoaca scarlatina ( deci toata lumea e pe antibiotic )... luni ne-au calcat hotii... si tot sunt ok, adica... nu ma plang.
Ti-am zis toate astea pur si simplu pentru a vedea ca nu esti singura care trece prin suisuri si coborasuri si, pana la urma, totul depinde de perspectiva. Concentreaza-te pe lucruri pozitive.
miriam
Scris: Friday, April 1, 2016 12:23 AM
Nivel

Marivic, Kali sanatate voua si la cei dragiCheek Kiss
Kali, imi pare rau, D-zeu sa va aiba in paza!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.