Stare de spirit - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Friday, March 18, 2016 11:29 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Multumesc,Brandusa Cheek Kiss
Ana
Scris: Friday, March 18, 2016 7:40 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Multa sanatate Mioara!computerlove
Bereea um week odihnitor iti doresc!!

Eu mi-am cumparat 5 gaini de oua si sunt asa happyyes
marivic
Scris: Friday, March 18, 2016 7:57 PM
Nivel

Multumesc mult,Ana!DistanceKiss
Sa-ti traiasca si sa-ti faca multe ousoare .....Bravoo Bravoo Bravoo Copiii ce zic?Love
Ana
Scris: Friday, March 18, 2016 10:36 PM
Nivel

Sunt ffd incantati,ma intreaba camd le cumpar si o vacaCrazy Hilar Hilar
marivic
Scris: Friday, March 18, 2016 10:55 PM
Nivel

hohot hohot hohot
ioana laura
Scris: Friday, March 18, 2016 11:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/7/2015
Va doresc un wekend placut DistanceKiss
Ana
Scris: Friday, March 18, 2016 11:15 PM
Nivel

marivic wrote:
hohot hohot hohot
hohot hohot am ras si eu azi
shirel
Scris: Saturday, March 19, 2016 9:02 AM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Ana ce comic!!hohot hohot Fata bine ca ai rabdare si pentru gaini!Ai mei vor caine si-i tot aman sa mai creasca putin sic .Sunt astfel de gaini de cumparat in Italia?Unde le tii ai curte?Este super misto parca as vrea si eu oua organice ,bio dar prefer sa le cumpar pana la urma mi se pare prea mare bataie de cap ...of m-am facut asa de comoda!!alcool sic

Marivic cum stai cu maseaua?Sper ca te-au lasat durerile!!Pup!

Bereea
,ce te inteleg si eu vreau vacantzaaaa si o excursie ceva asa doar ptr mine!!Fiind implicata in multe actiuni si in multe intalniri cu multi oameni ,plus casa si copii am zile cand imi vine sa ma retrag intr-o pestera asa de muuult vreau sa fiu in liniste si nu din motivul ca nu-mi place ce se intampla in jurul meu in galagie ci din motivul ca vreau parca sa ascult si liistea aia fara sunete.ras alcool Visuri ,visuri!!

Noi suntem bine intram cat de curand in sarbatoarea de Purim atunci cand ne mascam si toti suntem pregatiti.Eu am multe petreceri la Yohanan la servici si o ptrecere de 40 de gagici organizata de mine si de inca o prietena ..sper sa iasa cum trebuie avem premii ptr fiecare costum ce mai distractie ca intre femei fiindca nici nu ne-am sarbatorit ziua femeii asa cum trebuie deci acuma o facem lata.ras Copii cresc si ma uimesc fiecare cu stilul si caracterul lui .Cea mica este o minune care nu asculta deloc cu toate ca acuma suntem la educat si modelat dar greuuu taaare cand ai in jurul tau inca 3 parinti (mai mici si smecherei)care o educa si o alita si ei in acelasi timp.Oricum munca grea dar trebuie sa o scoatem la capat.
Eu ma pregatesc deocamdata sufleteste si ptr Pasti(Pesah)care si el se apropie si ptr curatenia generala !Vreau schimbari in casa,sa ne inoim ,ne-am cumpaat o canapea acuma caut fotolii vintage ...multe planuri si idei dar greu gasesc ceea ce as vrea.In acelasi timp incercam sa cautam si o casa noua ....am vazut una si pacat ca nu am pozat-o sa va arat scuuumpa si pe placul meu dar cum l-am adus pe Yohanan mi-a aratat exact ce nu imi place si ne-am dat deoparte nu am cumparat.Doamne ce va innebunsc aici lasa ca fug la un topic potrivit ptr asta dar scriu fiindca tot face parte din starea mea de spirit cautarea unei noi locuintze!!NuStiu
Fetele cum ramane cu intalnirea din Romania?Ce s-a hotarat ,propus ?nu am trebuie sa ne comandam camere ,cum va fi sau nu va fi?sic ras
Va pup si va urez tot binele din lume!!iloveyou
bereea
Scris: Saturday, March 19, 2016 12:08 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Shirel, tine-mi un loc in pester, te rog!Hilar

Saptamana viitoare e Pastele si la noi.Nu ne-am programat nimic pentru ca se anunta zile ploioase ! Eu sper sa fie frumos sa putem iesi in natura!

Aaa, sunt trista pentru ca Ale a schimbat numele de familei: nu mai are numele meu si era singura din familie care il avea!NuImiPasa
marivic
Scris: Saturday, March 19, 2016 12:41 PM
Nivel

Buna,gagici!Lol
Shirel,inca am dureri,de-mi vine sa ma urc pe pereti....junghiuri si sensibilitate in dintii dimprejur,dar nu -i bai ca mai am o zi si luni merg la cabinet pentru a-mi scoate firele si a vedea ce se intampla.Blushing Multumesc din suflet,tuturor de grija! Va iubesc!iloveyou
Am o stare buna spre FBuna,avand in vedere ca mi-a plecat jumatatea la munca,iar eu eram daramata de fiecare data......dar ma resemnez ca este aproape si nu va dura chinul decat doua saptamani....sperCrazy Pe de alta parte,am fost binecuvantata caci a stat acasa 4 luni,....si a fost fantastic....a lucrat foarte mult pe la casa,am facut ce am dorit si cum am dorit.....am fost impreuna si asta m-a facut cea mai fericita!
Apoi,ce sa va mai spun am o stare ZEN SimplyLove dance coeur chitara caci astazi este ziua Adrianei....Implineste 28 ani....copilul meu drag!coeur coeur coeur VA PUPACESC PE TOATE SI VA DORESC TOT BINELE DIN LUME!coeur coeur coeur
Ana
Scris: Saturday, March 19, 2016 10:09 PM
Nivel

Shirel.e super cu gainihohot si sa stii ca nu necesita asa de multa munca in urma la aceasta ai oua bioHilar am curte destul de mare tocmai de aia am si optat.

Marivic la.multi ani Adrianei,sa fie sanatoasacomputerlove
eu sunt obosita,am avut o saptamana incarcata.
marivic
Scris: Sunday, March 20, 2016 4:25 PM
Nivel

Multumesc din sufletcomputerlove hearts
vali horhoianu
Scris: Sunday, March 20, 2016 7:20 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/26/2010
F frumos MIOARA! Cum stai cu osteoporoza? Cu dintii o rezolva MIINEE inteleg...
marivic
Scris: Monday, March 21, 2016 6:19 PM
Nivel

Doamna Vali,am inceput tratamentul,mai putin cu BonViva pe care nu am gasito dar de care mi-e si foarte teama sa o iau caci are niste efecte adverse,foarte urate.....In rest......cu Dumnezeu inainteangel
miriam
Scris: Monday, March 21, 2016 11:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
Marivic, cum esti?
Sper ca ai mai scapat de dureri.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.