![Avatar](/i.ashx?u=1326)
![Nivel](/images/ranks/emerald1.gif) Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Multumesc,Brandusa |
|
![Avatar](/i.ashx?u=4293)
![Nivel](/images/ranks/top_team.gif) Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Multa sanatate Mioara! Bereea um week odihnitor iti doresc!!
Eu mi-am cumparat 5 gaini de oua si sunt asa happy |
|
| Multumesc mult,Ana! Sa-ti traiasca si sa-ti faca multe ousoare ..... Copiii ce zic? |
|
| Sunt ffd incantati,ma intreaba camd le cumpar si o vaca |
|
| |
|
![Avatar](/i.ashx?u=19931)
![Nivel](/images/ranks/2.gif) Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/7/2015 Mesaje: 124
| Va doresc un wekend placut |
|
| am ras si eu azi |
|
![Avatar](/i.ashx?u=1226)
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Ana ce comic!! Fata bine ca ai rabdare si pentru gaini!Ai mei vor caine si-i tot aman sa mai creasca putin .Sunt astfel de gaini de cumparat in Italia?Unde le tii ai curte?Este super misto parca as vrea si eu oua organice ,bio dar prefer sa le cumpar pana la urma mi se pare prea mare bataie de cap ...of m-am facut asa de comoda!!
Marivic cum stai cu maseaua?Sper ca te-au lasat durerile!!Pup!
Bereea ,ce te inteleg si eu vreau vacantzaaaa si o excursie ceva asa doar ptr mine!!Fiind implicata in multe actiuni si in multe intalniri cu multi oameni ,plus casa si copii am zile cand imi vine sa ma retrag intr-o pestera asa de muuult vreau sa fiu in liniste si nu din motivul ca nu-mi place ce se intampla in jurul meu in galagie ci din motivul ca vreau parca sa ascult si liistea aia fara sunete. Visuri ,visuri!!
Noi suntem bine intram cat de curand in sarbatoarea de Purim atunci cand ne mascam si toti suntem pregatiti.Eu am multe petreceri la Yohanan la servici si o ptrecere de 40 de gagici organizata de mine si de inca o prietena ..sper sa iasa cum trebuie avem premii ptr fiecare costum ce mai distractie ca intre femei fiindca nici nu ne-am sarbatorit ziua femeii asa cum trebuie deci acuma o facem lata. Copii cresc si ma uimesc fiecare cu stilul si caracterul lui .Cea mica este o minune care nu asculta deloc cu toate ca acuma suntem la educat si modelat dar greuuu taaare cand ai in jurul tau inca 3 parinti (mai mici si smecherei)care o educa si o alita si ei in acelasi timp.Oricum munca grea dar trebuie sa o scoatem la capat. Eu ma pregatesc deocamdata sufleteste si ptr Pasti(Pesah)care si el se apropie si ptr curatenia generala !Vreau schimbari in casa,sa ne inoim ,ne-am cumpaat o canapea acuma caut fotolii vintage ...multe planuri si idei dar greu gasesc ceea ce as vrea.In acelasi timp incercam sa cautam si o casa noua ....am vazut una si pacat ca nu am pozat-o sa va arat scuuumpa si pe placul meu dar cum l-am adus pe Yohanan mi-a aratat exact ce nu imi place si ne-am dat deoparte nu am cumparat.Doamne ce va innebunsc aici lasa ca fug la un topic potrivit ptr asta dar scriu fiindca tot face parte din starea mea de spirit cautarea unei noi locuintze!! Fetele cum ramane cu intalnirea din Romania?Ce s-a hotarat ,propus ?nu am trebuie sa ne comandam camere ,cum va fi sau nu va fi? Va pup si va urez tot binele din lume!! |
|
![Avatar](/i.ashx?u=887)
![Nivel](/images/ranks/Rubin.gif) Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Shirel, tine-mi un loc in pester, te rog!
Saptamana viitoare e Pastele si la noi.Nu ne-am programat nimic pentru ca se anunta zile ploioase ! Eu sper sa fie frumos sa putem iesi in natura!
Aaa, sunt trista pentru ca Ale a schimbat numele de familei: nu mai are numele meu si era singura din familie care il avea! |
|
| Buna,gagici! Shirel,inca am dureri,de-mi vine sa ma urc pe pereti....junghiuri si sensibilitate in dintii dimprejur,dar nu -i bai ca mai am o zi si luni merg la cabinet pentru a-mi scoate firele si a vedea ce se intampla. Multumesc din suflet,tuturor de grija! Va iubesc! Am o stare buna spre FBuna,avand in vedere ca mi-a plecat jumatatea la munca,iar eu eram daramata de fiecare data......dar ma resemnez ca este aproape si nu va dura chinul decat doua saptamani....sper Pe de alta parte,am fost binecuvantata caci a stat acasa 4 luni,....si a fost fantastic....a lucrat foarte mult pe la casa,am facut ce am dorit si cum am dorit.....am fost impreuna si asta m-a facut cea mai fericita! Apoi,ce sa va mai spun am o stare ZEN caci astazi este ziua Adrianei....Implineste 28 ani....copilul meu drag! VA PUPACESC PE TOATE SI VA DORESC TOT BINELE DIN LUME! |
|
| Shirel.e super cu gaini si sa stii ca nu necesita asa de multa munca in urma la aceasta ai oua bio am curte destul de mare tocmai de aia am si optat.
Marivic la.multi ani Adrianei,sa fie sanatoasa eu sunt obosita,am avut o saptamana incarcata. |
|
| Multumesc din suflet |
|
![Avatar](/i.ashx?u=7932)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| F frumos MIOARA! Cum stai cu osteoporoza? Cu dintii o rezolva MIINEE inteleg... |
|
| Doamna Vali,am inceput tratamentul,mai putin cu BonViva pe care nu am gasito dar de care mi-e si foarte teama sa o iau caci are niste efecte adverse,foarte urate.....In rest......cu Dumnezeu inainte |
|
![Avatar](/i.ashx?u=5732)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Marivic, cum esti? Sper ca ai mai scapat de dureri. |
|
|