Stare de spirit - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Katrina
Scris: Friday, March 11, 2016 2:30 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/9/2010
Of, Mari, imi pare tare rau! Multa sanatate!!!
Eu am fost o norocoasa cand mi-a scos una din maselele de minte, nu am luat decat în prima zi antiinflamator si Algocalmin iar de mancat, cateva zile, mi s-a recomandat sa mananc mancare semisolida pentru a evita o luxatie de mandibula.

Si eu am o stare tare rea. Sotul si-a taiat ieri policele stang cu un circular. Am petrecut toata dupa amiaza si seara de ieri în spital. A fost operat aseara tarziu, dar a spus medicul ca nu-i poate garanta recuperarea si ca este posibil sa se ajunga la amputatie. Acum e tot la spital sub supraveghere si tratament cu antibiotic. Ma rog Bunului Dumnezeu sa fie bine!
marivic
Scris: Friday, March 11, 2016 4:22 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Multumesc mult ,Katrina Cheek Kiss
uff Ohhhhhh,katrina.....Dumnezeule Big Surprise Big Surprise Big Surprise Sanatate muuuulta,recuperare usoara si sa dea Dumnezeu sa nu ajunga la amputatie pale
Katri,la mine nenorocirea de masea iesea din maxilar in unghi de 45 de grade,nu era dreapta....iar atunci cand imi facea lucrarea,nu se putea lega de ea.....Interventia a fost destul de dificila,eu avnd probleme cu coagularea,cu atacurile de panica si cu durerea de dupa.Dr a fost minunat si s-a purtat extraordinar cu mine,numai ca sunt eu tare pacatoasa lde carne....Am dureri mari si ma recuperez greu......
Ce sa va zic....Sunt de ieri de la 13.00 nemancata.Amputut manca dimineata o banana pasata,iar acum vreo ora am mancat putina mancarica de fasole cu pui pe care am blenduit-o si am mancato cu paiul ,caci nu pot deschide foarte mult gura caci am 4 fire uff
miriam
Scris: Saturday, March 12, 2016 8:47 AM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
Marivic, cum esti ?
Sper ca mai bine si poti sa manancicomputerlove
Katrina , sanatate sotului si sa dea D-zeu sa fie bine!
Tatal meu si-a taiat aratatorul de la mana dreapta la circular, periculoase masinariile asteauff
mirela74chris
Scris: Saturday, March 12, 2016 9:15 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Mari o sa treaca cu maseaua.Recuperare rapida!Cheek Kiss computerlove

Katrina,depide foarte mult de organism.Se intampla sa se recupereze,fara complicatii.Am avut o tipa pe care o pansam, care avea falanga cu lipsa de substanta osoasa.Si s-a recuperat.Sanatate multa sotului.Cheek Kissz
bereea
Scris: Saturday, March 12, 2016 9:59 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Katrina wrote:

Si eu am o stare tare rea. Sotul si-a taiat ieri policele stang cu un circular. Am petrecut toata dupa amiaza si seara de ieri în spital. A fost operat aseara tarziu, dar a spus medicul ca nu-i poate garanta recuperarea si ca este posibil sa se ajunga la amputatie. Acum e tot la spital sub supraveghere si tratament cu antibiotic. Ma rog Bunului Dumnezeu sa fie bine!

Imi pare rau1 Doamne-ajuta sa fie bine!Hands

marivic wrote:

Katri,la mine nenorocirea de masea iesea din maxilar in unghi de 45 de grade,nu era dreapta....iar atunci cand imi facea lucrarea,nu se putea lega de ea.....Interventia a fost destul de dificila,eu avnd probleme cu coagularea,cu atacurile de panica si cu durerea de dupa.Dr a fost minunat si s-a purtat extraordinar cu mine,numai ca sunt eu tare pacatoasa lde carne....Am dureri mari si ma recuperez greu......
Ce sa va zic....Sunt de ieri de la 13.00 nemancata.Amputut manca dimineata o banana pasata,iar acum vreo ora am mancat putina mancarica de fasole cu pui pe care am blenduit-o si am mancato cu paiul ,caci nu pot deschide foarte mult gura caci am 4 fire uff

Mioara, niciodata, dar niciodata nu se face o lucrare pe maseaua de minte.Eu nu stiu de ce ai asa niste probleme, esti sigura de doctorul la care mergi?Eu am probleme mari cu gingiile, o sensibilitate foarte mare si totusi, mi-a scos maseaua destul de bine, n-am avut dureri dupa si am mancat normal.Imagineaza-ti ca era atat de afurisita ca a trebuit sa fac tomografie ca sa mi-o scoata.
Sanatate si capul sus!
marivic
Scris: Saturday, March 12, 2016 12:25 PM
Nivel

Miriam, sunt putin mai bine....asta insemnand ca tot am dureri dar mai slabe in intensitate....am luat si eu Ketonal si slava Domnului ca m-am putut odihni...beau cu paiul,mestec foarte,foarte putina mancare si foarte incet pale caci altfel mor de durere,pot vorbi mai bine,angel si inca nu am trecut la mancare mai solida.Ma spal pe dinti,deci pot deschide ceva...gura....uffffuff
Brandusa....lucrarea nu se facea pe maseaua de minte,NU se putea face de ea.....Era crescuta nu drept CI in unghi de 45 de grade ceea ce facea imposibila o eventuala lucrare la partea de jos a maxilarului .Si eu am facut tomografie deoarece am si alte probleme datorita osteoporozei nou descoperite uff
Sunt foarte sigura de acesti medici,au fost 4 care au asistat la operatie....si mai am nevoie de o interventie la alta masea de minte,mult ,mult mai complicata.pale
Asta sunt eu....intotdeauna cu probleme uff
Multumesc fete dragi Cheek Kiss Cheek Kiss
roxinthya
Scris: Saturday, March 12, 2016 6:31 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Katrina, Marivic multa sanatate!
Eu intr-o stare buna - azi am reusit sa ajung sa le command ochelarii copiilor!topai
oanamaria
Scris: Monday, March 14, 2016 7:47 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Vremea asta friguroasa imi syrica starea.Sanatate fete dragi!computerlove
bereea
Scris: Tuesday, March 15, 2016 9:16 AM
Nivel

Mda, toata iarna a fost soare, acum ploua...
roxinthya
Scris: Tuesday, March 15, 2016 9:48 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Haideti fetelor ca nu mai dureaza mult!Cheek Kiss
marivic
Scris: Wednesday, March 16, 2016 8:11 PM
Nivel

.....plans Pe mine ma doare si ma doareeeeee plans locul unde am fost operata ca nu pot sta fara calmante in fiecare zi.Iau algocalmin sau mai rar,ketonal....dar ma lasa o vreme dupa care iar ma iaplans plans Ohhh,Doamneee,....am ajuns sa strig prin casa,,Mi-e foaaaameeeee'' ca nu stiu ce sa mai manac sa nu ma mai lovesc.....Tocmai luni trebuie sa merg la scos firele......Phiiiii,nu mai pot.....pale pale pale Pe bune uff pale Nu ma vaiet aiurea......simt ca o iau razna......plans plans plans DAR, stiu ca sunt rea de ,,carne''...atat de rea.....ca la mine este amplificat de 10 ori ca la un om normal pale
miriam
Scris: Wednesday, March 16, 2016 9:09 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
Marivic, draga de tine, nu numai tu esti asa, odata cu varsta scade si rezistenta la durere cam la toti...de ce nu suni medicul, poate ti recomanda ceva.
Sanatate si rabdare ca o sa treacacomputerlove
misha
Scris: Thursday, March 17, 2016 12:43 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Marivic, e posibil sa fie vreo infectie? Suna totusi la medic! Draga de tine! Sa te miluiasca Maica Domnului!
marivic
Scris: Thursday, March 17, 2016 6:49 PM
Nivel

Mi-a zis ca daca nu am febra nu este infectie......asa ma doare pe mine.....plans cica,asa reactionez eu....I-am zis bine, dr.ca mai bine nasc copil decat sa merg la dentist......Offf,Doamneeee AngelNot Luni,m-a chemat la scos firele......Uffff,de abia astept sa aud ce-mi spune.....
bereea
Scris: Friday, March 18, 2016 9:54 AM
Nivel

Mioara, oricat de "rea de carne" ai fi nu sunt normale durerile astea.Eu stiu foarte bine ce inseamna operatii la dentist, am avut cusuta toata gura, dar in nici un caz dureri insuportabile.
Daca te doare asa tare poti lua niste picaturi - Tora-dol se numesc- care iti iau durerea ca cu mana.Atentie, sunt puternice, cam 10 picaturi intr-un pic de apa.Sa auzim de bine!

Eu sunt obosita si se vede!Am nevoie de o vacanta si de relaxare!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.