Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Of, Mari, imi pare tare rau! Multa sanatate!!! Eu am fost o norocoasa cand mi-a scos una din maselele de minte, nu am luat decat în prima zi antiinflamator si Algocalmin iar de mancat, cateva zile, mi s-a recomandat sa mananc mancare semisolida pentru a evita o luxatie de mandibula.
Si eu am o stare tare rea. Sotul si-a taiat ieri policele stang cu un circular. Am petrecut toata dupa amiaza si seara de ieri în spital. A fost operat aseara tarziu, dar a spus medicul ca nu-i poate garanta recuperarea si ca este posibil sa se ajunga la amputatie. Acum e tot la spital sub supraveghere si tratament cu antibiotic. Ma rog Bunului Dumnezeu sa fie bine! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Multumesc mult ,Katrina Ohhhhhh,katrina.....Dumnezeule Sanatate muuuulta,recuperare usoara si sa dea Dumnezeu sa nu ajunga la amputatie Katri,la mine nenorocirea de masea iesea din maxilar in unghi de 45 de grade,nu era dreapta....iar atunci cand imi facea lucrarea,nu se putea lega de ea.....Interventia a fost destul de dificila,eu avnd probleme cu coagularea,cu atacurile de panica si cu durerea de dupa.Dr a fost minunat si s-a purtat extraordinar cu mine,numai ca sunt eu tare pacatoasa lde carne....Am dureri mari si ma recuperez greu...... Ce sa va zic....Sunt de ieri de la 13.00 nemancata.Amputut manca dimineata o banana pasata,iar acum vreo ora am mancat putina mancarica de fasole cu pui pe care am blenduit-o si am mancato cu paiul ,caci nu pot deschide foarte mult gura caci am 4 fire |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Marivic, cum esti ? Sper ca mai bine si poti sa mananci Katrina , sanatate sotului si sa dea D-zeu sa fie bine! Tatal meu si-a taiat aratatorul de la mana dreapta la circular, periculoase masinariile astea
|
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Mari o sa treaca cu maseaua.Recuperare rapida!
Katrina,depide foarte mult de organism.Se intampla sa se recupereze,fara complicatii.Am avut o tipa pe care o pansam, care avea falanga cu lipsa de substanta osoasa.Si s-a recuperat.Sanatate multa sotului.z |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Katrina wrote: Si eu am o stare tare rea. Sotul si-a taiat ieri policele stang cu un circular. Am petrecut toata dupa amiaza si seara de ieri în spital. A fost operat aseara tarziu, dar a spus medicul ca nu-i poate garanta recuperarea si ca este posibil sa se ajunga la amputatie. Acum e tot la spital sub supraveghere si tratament cu antibiotic. Ma rog Bunului Dumnezeu sa fie bine!
Imi pare rau1 Doamne-ajuta sa fie bine!
marivic wrote: Katri,la mine nenorocirea de masea iesea din maxilar in unghi de 45 de grade,nu era dreapta....iar atunci cand imi facea lucrarea,nu se putea lega de ea.....Interventia a fost destul de dificila,eu avnd probleme cu coagularea,cu atacurile de panica si cu durerea de dupa.Dr a fost minunat si s-a purtat extraordinar cu mine,numai ca sunt eu tare pacatoasa lde carne....Am dureri mari si ma recuperez greu...... Ce sa va zic....Sunt de ieri de la 13.00 nemancata.Amputut manca dimineata o banana pasata,iar acum vreo ora am mancat putina mancarica de fasole cu pui pe care am blenduit-o si am mancato cu paiul ,caci nu pot deschide foarte mult gura caci am 4 fire
Mioara, niciodata, dar niciodata nu se face o lucrare pe maseaua de minte.Eu nu stiu de ce ai asa niste probleme, esti sigura de doctorul la care mergi?Eu am probleme mari cu gingiile, o sensibilitate foarte mare si totusi, mi-a scos maseaua destul de bine, n-am avut dureri dupa si am mancat normal.Imagineaza-ti ca era atat de afurisita ca a trebuit sa fac tomografie ca sa mi-o scoata. Sanatate si capul sus! |
|
| Miriam, sunt putin mai bine....asta insemnand ca tot am dureri dar mai slabe in intensitate....am luat si eu Ketonal si slava Domnului ca m-am putut odihni...beau cu paiul,mestec foarte,foarte putina mancare si foarte incet caci altfel mor de durere,pot vorbi mai bine, si inca nu am trecut la mancare mai solida.Ma spal pe dinti,deci pot deschide ceva...gura....uffff Brandusa....lucrarea nu se facea pe maseaua de minte,NU se putea face de ea.....Era crescuta nu drept CI in unghi de 45 de grade ceea ce facea imposibila o eventuala lucrare la partea de jos a maxilarului .Si eu am facut tomografie deoarece am si alte probleme datorita osteoporozei nou descoperite Sunt foarte sigura de acesti medici,au fost 4 care au asistat la operatie....si mai am nevoie de o interventie la alta masea de minte,mult ,mult mai complicata. Asta sunt eu....intotdeauna cu probleme Multumesc fete dragi |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Katrina, Marivic multa sanatate! Eu intr-o stare buna - azi am reusit sa ajung sa le command ochelarii copiilor! |
|
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Vremea asta friguroasa imi syrica starea.Sanatate fete dragi! |
|
| Mda, toata iarna a fost soare, acum ploua... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Haideti fetelor ca nu mai dureaza mult! |
|
| ..... Pe mine ma doare si ma doareeeeee locul unde am fost operata ca nu pot sta fara calmante in fiecare zi.Iau algocalmin sau mai rar,ketonal....dar ma lasa o vreme dupa care iar ma ia Ohhh,Doamneee,....am ajuns sa strig prin casa,,Mi-e foaaaameeeee'' ca nu stiu ce sa mai manac sa nu ma mai lovesc.....Tocmai luni trebuie sa merg la scos firele......Phiiiii,nu mai pot..... Pe bune Nu ma vaiet aiurea......simt ca o iau razna...... DAR, stiu ca sunt rea de ,,carne''...atat de rea.....ca la mine este amplificat de 10 ori ca la un om normal |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Marivic, draga de tine, nu numai tu esti asa, odata cu varsta scade si rezistenta la durere cam la toti...de ce nu suni medicul, poate ti recomanda ceva. Sanatate si rabdare ca o sa treaca |
|
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Marivic, e posibil sa fie vreo infectie? Suna totusi la medic! Draga de tine! Sa te miluiasca Maica Domnului! |
|
| Mi-a zis ca daca nu am febra nu este infectie......asa ma doare pe mine..... cica,asa reactionez eu....I-am zis bine, dr.ca mai bine nasc copil decat sa merg la dentist......Offf,Doamneeee Luni,m-a chemat la scos firele......Uffff,de abia astept sa aud ce-mi spune..... |
|
| Mioara, oricat de "rea de carne" ai fi nu sunt normale durerile astea.Eu stiu foarte bine ce inseamna operatii la dentist, am avut cusuta toata gura, dar in nici un caz dureri insuportabile. Daca te doare asa tare poti lua niste picaturi - Tora-dol se numesc- care iti iau durerea ca cu mana.Atentie, sunt puternice, cam 10 picaturi intr-un pic de apa.Sa auzim de bine!
Eu sunt obosita si se vede!Am nevoie de o vacanta si de relaxare! |
|
|