Stare de spirit - 59
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mirela74chris
Scris: Tuesday, February 23, 2016 4:45 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Michi bine ai revenit!Cheek Kiss
ingerash
Scris: Tuesday, February 23, 2016 7:22 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Pupici la toate DistanceKiss coeur Eu imi pregatesc flacaul cel mare de mers in tabara...tocmai am fost la o sedinta cu parintii,am primit lista cu cele necesare.El e nerabdator....eu ingriorata ca va lipsi din familie 4 zile si oare se descurca??? uff

Edit
si micuta a mers de manuta cu mine.....numai pe iarba vrea

Katrina
Scris: Tuesday, February 23, 2016 8:37 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/9/2010
Ingerash, noi mamele, intotdeauna ne vom face griji pentru puii nostri! Si al meu va pleca in curand intr-o excursie de trei zile si deja ma gandesc la cum se va descurca. Uneori cred ca nu ne facem defapt griji pentru ei, ci pentru noi....cum vom putea sta noi fara copii pentru ca ei fara noi sigur se vor sim?i bine, nici nu vor sti cum zboara timpul.
Elisuca e o scumpa!!!!! computerlove
aurishta
Scris: Tuesday, February 23, 2016 8:50 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Ingerash, ce scumpete!coeur coeur
ingerash
Scris: Tuesday, February 23, 2016 9:10 PM
Nivel

Katrina wrote:
Ingerash, noi mamele, intotdeauna ne vom face griji pentru puii nostri! Si al meu va pleca in curand intr-o excursie de trei zile si deja ma gandesc la cum se va descurca. Uneori cred ca nu ne facem defapt griji pentru ei, ci pentru noi....cum vom putea sta noi fara copii pentru ca ei fara noi sigur se vor sim?i bine, nici nu vor sti cum zboara timpul.
Elisuca e o scumpa!!!!! computerlove

Asa este Katrina ,griji si griji .Te inteleg perfect draga mea computerlove
Elisa seamana cu Madalina micuta,la comportament,alintata....vorbareata,ne priveste atent si vorbeste pe limba ei.Aaaa si ii place sa scrie,tine creionul bine in manuta,ne uimeste.
Am cumparat multe si noi pentru Ionut sa aiba si la sedinta a zis sa dam ce avem mai vechi,vor avea diverse activitati in aer liber,se vor uda,murdarii.In interior au inot,seara de cinema....mancare din belsug.Spunea reprezentanta scolii,profesoara care ii va insotii ca ii va dadacii ea.Creste tare repede,vrea sa experimenteze cu aceasta tabara.E bine ca nu e pretentios la mancare....parca ma vad uitandu-ma dupa el prin casa scratch
ingerash
Scris: Tuesday, February 23, 2016 9:11 PM
Nivel

aurishta wrote:
Ingerash, ce scumpete!coeur coeur

Multumesc coeur nu mai putem de dragul ei !
Cristy
Scris: Wednesday, February 24, 2016 1:29 AM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Fetelor imi lipseste Like-ul alcool

Ingeras sa iti traiasca minunea cea mica, este tare frumoasa...

Eu sunt intr-o stare de stres, joi dimineata plecam catre Romania, las fetele singure acasa (cu o fosta colega de lucru) insa sunt plina de emotii, voi fi doua zile la targ in Bucuresti cu lucrusoarele mele si stau sa mai fac cate ceva, ingras porcul de ignat ... NuStiu Si sunt super stresata sa fie totul bine, sa vina lumea, sa cumpere, sa nu uit nimic acasa (data trecuta am uitat telefonul mobil Crazy )

Stres, stres, stres....
mirela74chris
Scris: Wednesday, February 24, 2016 7:44 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Ingeras e greu sa lasi piticot mare in prima lui tabara.Stresul este al tau,grijile ale tale.El se va distra,crede-ma.Chiar daca va veni murdar sau cu hainute lipsa,astea sunt nimicuri,fata de satisfactia de a se descurca singurel.De aceea ati fost sfatuiti sa le dati haine mai vechi.
Elisa e o scumpete de fetita.Va admir cu mare drag pe Fb.Pup o mamica ingrijorata si copilasi frumosi!Cheek Kiss computerlove

Cristy mult succes la targ. Sa lasi lumea impresionata de creatiile tale,sa vinzi tot!(nu si telefonul sic )Tin pumnii!majoreta Si nu te gandi nicio clipa ca fetele nu se descurca fara tine.Mai ales ca lasi un adult prin zona.computerlove Cheek Kiss
kali
Scris: Wednesday, February 24, 2016 9:52 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Ingerash, ce dulce e Elisa!!coeur Iar cu Ionut zic sa nu-ti faci griji; au si ei nevoie de credit si de incredere ca se vor descurca de minune!! E marisor... totul va fi ok!

Cristy, bine ai revenit!
ingerash
Scris: Wednesday, February 24, 2016 9:01 PM
Nivel

Cristy multumesc computerlove calatorie usoara si sa se vanda toate majoreta majoreta majoreta

mirela74chris el numara ziele ,eu incerc sa lungesc zilele pana va merge ,a mai fost in excursii cu clasa cateva ore si ce stare de multumire avea angel am cam ramas in urma cu pozele sa sti ,multumim coeur coeur coeur coeur coeur

kali asa zicea si cea care ii va insotii( profesoara de sport)ca va fi bine,an de an merge cu copii,sant majorii...apropo,e inalt cat mine ,38 la picior...multumesc,papusica micuta te pupa,e tare iubareata coeur computerlove
marivic
Scris: Wednesday, February 24, 2016 11:23 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Cristy,lasa emotiile....te descurci tu.....fetele sunt mari,lasa grijile.....fii doar TU SimplyLove
Cristy
Scris: Thursday, February 25, 2016 12:28 AM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Alon rade de mine Buddy1 de fiecare data cand plec intru in stare de stres Hilar

Marivic stiu ca ma descurc, sa am pasaport, bani, telefon, produse, unelte si voie buna Love
Ce o fi o fi, daca suntem mamici gasim noi o solutie angel

Saraca colega de lucru, am zapacit-o, i-am trimis toata lista de telefoane Crazy
Shirel mami, te-am trimis si pe tine in lista ei de JUST IN CASE ....

Ingeras, mirela74chris, kali coeur
sousourel
Scris: Thursday, February 25, 2016 10:40 AM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Hei, ce scumpete mica ai tu acolo, IngerashSimplyLove O sa fie bine-bine in tabara si o lectie de responsabilizareras

Cristy, drum bun si spor la vandutCheek Kiss

Stare buna, a iesit soarele imi era dor. O saptamana plina-plina dar si cu satisfactii. Sa vina primavara!
marivic
Scris: Thursday, February 25, 2016 8:32 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Eu sunt cam ametita,..de maine la munca....caci am de pus in scena serbarea pentru ziua femeii,apoi astept cu sufletul la gura analizele,ca sa imi pot face programarile necesare.Griji,frica,ganduri...am o perioada urata,dar urata rau plans Poate copiii sa ma mai repuna pe linia de plutirealcool Crazy Blushing
Ana
Scris: Tuesday, March 1, 2016 8:48 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Fetili!unde sunteti?hearts

Ana attached the following image(s):
tmp_10125-o primavara la fel de frumoasa ca tine-1128000437.jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.